- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Trolluğu meslek grubu haline getiren başka parti var mı ki paralı insan savunalım burada?
Kaldı ki akp li bazı fanatik kişiler dışında da ben böyle parti savunanı hiç görmedim.
Savunmak var, savunmak var.Parti savunan , parti muhalefetlerinin düşmanlığından kaynaklanıyor. Savunmak bundan doğar.
Kendi oy verdiği partiden bir kere bile söz etmez ama başka partiyle uğraşır. Bu daha şaşırtıcı.
Merak ettiğim madem zavallı İzmir belediyesi CHP'li olduğundan ödenek alamıyor, çalışmalarının önü kesiyorlarsa, Eskişehir belediyesi nasıl çalışıyor?
Sanırım Ankara Büyükerşen'in 2011 de DSP'den CHP'ye geçtiğini henüz bilmiyor. Saraya fişlemek lazım
Önce parti şimdi nufus sırada hangi bahane var?3 milyonluk bir sehirle 700 bin nufuslu bir sehiri kiyaslama yapmak icin kac bin feet yuksege uctunuz ?
bir şey göndermene gerek yok.kaç yıldır biz uğraşıyoruz.bizim site 24 haneli,bir diğer site 40 haneli.yaşayan herkesten imza toplandı,hem de kaç defa.yapmıyor sevgili başkanımız.Özelden sorarsam cevaplar cevaplar mısın ? Yaşadığın yer olduğu için tereddütte kaldım sormaya ?
10 kişilik bir imza ile bile otobüs guzargahı değiştirildi ve haledildi meselemiz.
Yine aynı şekilde 3 5 binadan topladığımız imza ile yeniden yol yapıldı , ikinci evimin olduğu yere. Ve gerçekten geciktirilmedi. Ve hayır oy çıkmıyor kendilerine buradan da.
Merak edersen imzaları ve onaylanan belgeleri , yapılan yeri yollarım wp den.
Topla imzayı bizzat kendim sunacağım ve ilgileneceğim söz veriyorum.
Önce parti şimdi ,nufus sırada hangi bahane var?
şaşırdık mı
hayır
Matematik bilginiz var ama ödeneklerin kişi başına değilde yapılan işin mal değerine verildiğini sanırım bilmiyorsunuz. Ozaman sizin mantığınızdan gidersek 12 km olan izmir tramway hattı, 45 km olan Eskişehir tramway hattından sırf nufusu fazla olduğu gerekçesiyle daha fazla bütçeyle yapılacaktır.Bahane mi ? Ne bahanesi ? 4.sinif ogrencime 3 kisiye 1 pastayi mi pay etmek kolay 13 kisiye mi diye sorsam bu denklemi onlar bile kolaylikla yapabilirler .Siz eskisehir nasil yapiyor hizmet derseniz basit bir matematik sunarim size ben de.Siz de deneyin.Zor degil bu mantigi kurmak.Bunun adi bahane de degil.
Koşulsuz kabulnelmek ve savunmak bana göre cahil ahmak yada bir menfaat amacı gütmektir ahmak ve cahil olduğunuzu var saymayarak kar amacı güttüğünüzü düşünüyorum keza evet eğer sizin gibi sıkı bir savunucu olsam kar amacı güderdimSizler ücret aldığınız için mi başkalarını da kendiniz gibi sanıyorsunuz? Yoksa gerçek sevgi bizimkisi mi diyorsunuz?
herkes konu acar sorun yok cimcime actimi para aliyorsun yok bilmem neAkp den ne kadar ücret alıyorsun cimcime
Matematik bilginiz var ama ödeneklerin kişi başına değilde yapılan işin mal değerine verildiğini sanırım bilmiyorsunuz. Ozaman sizin mantığınızdan gidersek 12 km olan izmir tramway hattı, 45 km olan Eskişehir tramway hattından sırf nufusu fazla olduğu gerekçesiyle daha fazla bütçeyle yapılacaktır.
Evet tamamen Bahane!
Savunduğunuz hdp yi eleştirin. Sıkılmadınız mı muhalefetlikten.
Hdp nin ne olduğu belliydi zaten. Akp her zaman ger yerde hizmetini tam anlamıyla yapıyor.
Hahah An itibariyle populer oldum ozaman Zira İzmir tramway hattı henüz yapımaşamasındaAçıp arşivleri de karıştırabilirsiniz biraz İzmir ihaleleri üzerine dönen dolaplardan biraz haberdar olmuş olursunuz.
Zamanında Taha Aksoy'dan şimdiye Binali Yıldırım'a kadar ağızlarından eksik olmayan '' oy verin bütçe artsın,hizmet gelsin''i kesin bir dille bahane olarak sunmak :) Evet haklısınız siz.
Verdiğiniz örnek te sosyal medyada baya bir popülermiş yok mu başka argüman ? :)
Hahah An itibariyle populer oldum ozaman Zira İzmir tramway hattı henüz yapımaşamasında
Chp'li belediyeyi savunacak duruma düşmek mi? İzmiri yermek mi? Hah şöyle iç dünyanızdan sesler verin birazcık.Yok anlamadınız siz.Örnek olarak verdiğiniz Eskişehir örneğini kastetmiştim.2014te (yerel seçim) sıklıkla kullanılmış :)
Azcık google'layınca ;
1- İzmir kokuyo yieaa( patenti kk'da)
2-Ama Eskisehir de chp de adamlar vızır vızır calısıyo 'dan başka bişey çıkmıyor(Rabbim kimseyi İzmiri yericem diye diğer bir Chp'li belediyeyi savunacak duruma düşürmesin)
Bur mecrada Izmır'e, belediyesine muhalefet olucam derken teyzemgillere misafirliğe geldik İzmire. Buca'da deniz yok ne biçim şehir bu yaaaa diyen iktidar yanlısı üyeyi hesaba katmıyorumEfsane olarak kazındı akıllara kendisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?