Hani'de HDP'ye oy vermeyen mahallenin çöpleri toplanmıyor

Zaten yıllardır doğru düzgün hizmet alamayan bi şehir Diyarbakır kalkınmasına izin verilmiyor pkk tarafından birde parti ambargosu,gerçekden yazık bari yetkililer bişey yapsa da salgın hastalık vs olmasa.

Trolluğu meslek grubu haline getiren başka parti var mı ki paralı insan savunalım burada?
Kaldı ki akp li bazı fanatik kişiler dışında da ben böyle parti savunanı hiç görmedim.

Parti savunan , parti muhalefetlerinin düşmanlığından kaynaklanıyor. Savunmak bundan doğar.
Kendi oy verdiği partiden bir kere bile söz etmez ama başka partiyle uğraşır. Bu daha şaşırtıcı.

Merak ettiğim madem zavallı İzmir belediyesi CHP'li olduğundan ödenek alamıyor, çalışmalarının önü kesiyorlarsa, Eskişehir belediyesi nasıl çalışıyor?
Sanırım Ankara Büyükerşen'in 2011 de DSP'den CHP'ye geçtiğini henüz bilmiyor. Saraya fişlemek lazım

RECEP TAYİPERDOGANİ TVDE GORDUGUM AN SACLARİM DİKEN DİKEN OLUYO NEDENSE !!!!

Parti savunan , parti muhalefetlerinin düşmanlığından kaynaklanıyor. Savunmak bundan doğar.
Kendi oy verdiği partiden bir kere bile söz etmez ama başka partiyle uğraşır. Bu daha şaşırtıcı.
Savunmak var, savunmak var.
Kendi gözünle gördüğünü savunursun da ya görmediklerin?
Hiç düşündün mü, muhalifler neden bu kadar Ateşli.
Görmediklerini dahi savunan iktidar yanlısı insanlar Yüzünden.
Iyi görünen şeyi bile eleştirmeye başlıyorlar bu Yüzden.
ha mesela ben, akpli Değilim, ama onu eleştirebilirim.
Kimse de neden diyemez.
Bu ülkeye vergimi veriyor muyum evet.
O zaman her vatandaş gibi yanlışları söyleyeceğim.
Ki ben mhp için de chp için de hdp için de çok defa konuşmuşumdur.

3 milyonluk bir sehirle 700 bin nufuslu bir sehiri kiyaslama yapmak icin kac bin feet yuksege uctunuz ?

Ama hanımlar burada herkes partileri değilde başkanları konuşsa daha iyi olmaz mı? Kimi nasılsa bu ilçeden mutlaka benim partim galip gelir diye düşündüğünden çalışmıyor, bizim eski başkan öyleydi, Büyükşehir Belediye başkanı çok çalışkan aktif biri, o yüzdende Büyükşehir dahil tüm belediyelerde CHP kazanıyor burada, bizim eski başkan koltuğum garanti deyip çalışmıyordu, ne oldu sonunda? Bir güzel görevden alındı, yeni başkan arı gibi çalışıyor, hem çalışkan olduğundan hemde eskisiyle aynı akıbeti yaşarım diye geçiriyor belki içinden, zira halkın şikayetleri dikkate alındı parti tarafından.

Her Belediye x veya y partili diye illa çalışıyor diye birşey yok, doğruya doğru kimi de koltuğum sağlamda deyip salıyor kendini, burada bence önemli olan halkın şikayetlerinin dikkate alınması, x partili bir Belediye çalışmıyorsa parti genel merkezi bunu dikkate alıp o Kişiyi görevden almalı ki yerine geçen hizmetin 1. önceliği olduğunu algılasın.

bir şey göndermene gerek yok.kaç yıldır biz uğraşıyoruz.bizim site 24 haneli,bir diğer site 40 haneli.yaşayan herkesten imza toplandı,hem de kaç defa.yapmıyor sevgili başkanımız.

Önce parti şimdi ,nufus sırada hangi bahane var?

Bahane mi ? Ne bahanesi ? 4.sinif ogrencime 3 kisiye 1 pastayi mi pay etmek kolay 13 kisiye mi diye sorsam bu denklemi onlar bile kolaylikla yapabilirler .Siz eskisehir nasil yapiyor hizmet derseniz basit bir matematik sunarim size ben de.Siz de deneyin.Zor degil bu mantigi kurmak.Bunun adi bahane de degil.

Matematik bilginiz var ama ödeneklerin kişi başına değilde yapılan işin mal değerine verildiğini sanırım bilmiyorsunuz. Ozaman sizin mantığınızdan gidersek 12 km olan izmir tramway hattı, 45 km olan Eskişehir tramway hattından sırf nufusu fazla olduğu gerekçesiyle daha fazla bütçeyle yapılacaktır.
Evet tamamen Bahane!

Akp ve kan emici plitikalarını
Sizler ücret aldığınız için mi başkalarını da kendiniz gibi sanıyorsunuz? Yoksa gerçek sevgi bizimkisi mi diyorsunuz?
Koşulsuz kabulnelmek ve savunmak bana göre cahil ahmak yada bir menfaat amacı gütmektir ahmak ve cahil olduğunuzu var saymayarak kar amacı güttüğünüzü düşünüyorum keza evet eğer sizin gibi sıkı bir savunucu olsam kar amacı güderdim

Açıp arşivleri de karıştırabilirsiniz biraz İzmir ihaleleri üzerine dönen dolaplardan biraz haberdar olmuş olursunuz.
Zamanında Taha Aksoy'dan şimdiye Binali Yıldırım'a kadar ağızlarından eksik olmayan '' oy verin bütçe artsın,hizmet gelsin''i kesin bir dille bahane olarak sunmak :) Evet haklısınız siz.
Verdiğiniz örnek te sosyal medyada baya bir popülermiş yok mu başka argüman ? :)

Savunduğunuz hdp yi eleştirin. Sıkılmadınız mı muhalefetlikten.

Hdp nin ne olduğu belliydi zaten. Akp her zaman ger yerde hizmetini tam anlamıyla yapıyor.

Peki siz neden savunmadığınız muhalefeti daima eleştirme peşindesiniz ?
''Akp her zaman her yerde hizmetini tam anlamıyla yapıyor'' cümlesi zaten ilk cümlenizle direk çelişiyor.Eleştirmekten dem vurup,ülkedeki bütün Akp belediyelerini biliyormuş gibi genelliyorsunuz.Olmadı.
Bizim belediye Akp belediyesi.İyi mi evet iyi.Ama kötü olduğu yerlerde var mıdır ? Tabiki de vardır.''Aldıkları oylara bakın kesin çok iyi şeyler yapıyorlar'' demek doğru olmaz.

Bu arada insanları verdikleri oy için dalgaya almanız doğru değil.Verilen oyun zekayı gösterdiği falan yok o yüzden çabalamayın bu kadar karşıdakini incitmek için.

Hahah An itibariyle populer oldum ozaman Zira İzmir tramway hattı henüz yapımaşamasında

Hahah An itibariyle populer oldum ozaman Zira İzmir tramway hattı henüz yapımaşamasında

Yok anlamadınız siz.Örnek olarak verdiğiniz Eskişehir örneğini kastetmiştim.2014te (yerel seçim) sıklıkla kullanılmış :)
Azcık google'layınca ;
1- İzmir kokuyo yieaa( patenti kk'da)
2-Ama Eskisehir de chp de adamlar vızır vızır calısıyo 'dan başka bişey çıkmıyor (Rabbim kimseyi İzmiri yericem diye diğer bir Chp'li belediyeyi savunacak duruma düşürmesin)

Bur mecrada Izmır'e, belediyesine muhalefet olucam derken teyzemgillere misafirliğe geldik İzmire. Buca'da deniz yok ne biçim şehir bu yaaaa diyen iktidar yanlısı üyeyi hesaba katmıyorum Efsane olarak kazındı akıllara kendisi :)

Chp'li belediyeyi savunacak duruma düşmek mi? İzmiri yermek mi? Hah şöyle iç dünyanızdan sesler verin birazcık.
Malesef sizinle aynı yerde değiliz. Ben belediyelere Parti gözünden bakmıyorum. Particilik şuculuk buculuk zaten bana göre değil. Başından beridir anlatmak istediğimi kendi iç dünyanızdan okumak yerine biraz geriden baksaydınız "Belediyeleri partiler değil kişiler yönetiyor" demek istediğimi anlardınız. Ayrıca belediye çalışmalarını Google'a iki kelime yazmakla değil bizzat kendi sitelerinden öğrendim. Sizde açıp kendi belediyeniz neler yapmış, başka belediyeler neler yapıyor görebilirsiniz.

Not: En başından konuşmamı anaokulu boyutuna taşımak zorunda olduğumu bilseydim tane tane anlatırdım. Neyseki dersimi aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…