- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.852
- 698
- Konu Sahibi cimcimegfb
Aynenn öyleHAYIRRRRR......
Bana kimse hedepeee yi savunmasin
Hele kiii Ataturkculerrr 10 kasimda yapmayin Atamin kemikleri sizlayacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynenn öyleHAYIRRRRR......
Bana kimse hedepeee yi savunmasin
Hele kiii Ataturkculerrr 10 kasimda yapmayin Atamin kemikleri sizlayacak
Peki siz neden savunmadığınız muhalefeti daima eleştirme peşindesiniz ?
''Akp her zaman her yerde hizmetini tam anlamıyla yapıyor'' cümlesi zaten ilk cümlenizle direk çelişiyor.Eleştirmekten dem vurup,ülkedeki bütün Akp belediyelerini biliyormuş gibi genelliyorsunuz.Olmadı.
Bizim belediye Akp belediyesi.İyi mi evet iyi.Ama kötü olduğu yerlerde var mıdır ? Tabiki de vardır.''Aldıkları oylara bakın kesin çok iyi şeyler yapıyorlar'' demek doğru olmaz.
Chp'li belediyeyi savunacak duruma düşmek mi? İzmiri yermek mi? Hah şöyle iç dünyanızdan sesler verin birazcık.
Malesef sizinle aynı yerde değiliz. Ben belediyelere Parti gözünden bakmıyorum. Particilik şuculuk buculuk zaten bana göre değil. Başından beridir anlatmak istediğimi kendi iç dünyanızdan okumak yerine biraz geriden baksaydınız "Belediyeleri partiler değil kişiler yönetiyor" demek istediğimi anlardınız. Ayrıca belediye çalışmalarını Google'a iki kelime yazmakla değil bizzat kendi sitelerinden öğrendim. Sizde açıp kendi belediyeniz neler yapmış, başka belediyeler neler yapıyor görebilirsiniz.
Not: En başından konuşmamı anaokulu boyutuna taşımak zorunda olduğumu bilseydim tane tane anlatırdım. Neyseki dersimi aldım.
Hayır Ütopik değil normal olan görüş budur. Ben Belediye ye oy verirken Kişiye oy veriyorum Partiye değil.Belediyeleri nasıl partiler yönetmiyor ? Daha önce yurtdışında falan mı yaşıyordunuz yeni geldiniz Türkiyeye ? Siz fazla uç yaklaşıyorsunuz ki belediyelere partilerarası bakmıyorsunuz ya da bakmıyormuş gibi görünüyorsunuz.Hangisi bilemedim ama fazla ütopik.Bu varsayım olabilir,eski postlarınıza da bakmadım ama geçen başka bir İzmir başlığında şehri yerden yere vuran uye mısınız 1. maddede bahsettiğim hani.Naptı size bu şehir bu kadar ? Nerde İzmir konusu var ordasınız.
Neyse,dersinizi aldığına göre sizin için uyku vakti.Saat 11i geçiyor.Bu kadar geçe kalmayın :) İyi geceler.
Peki siz neden savunmadığınız muhalefeti daima eleştirme peşindesiniz ?
''Akp her zaman her yerde hizmetini tam anlamıyla yapıyor'' cümlesi zaten ilk cümlenizle direk çelişiyor.Eleştirmekten dem vurup,ülkedeki bütün Akp belediyelerini biliyormuş gibi genelliyorsunuz.Olmadı.
Bizim belediye Akp belediyesi.İyi mi evet iyi.Ama kötü olduğu yerlerde var mıdır ? Tabiki de vardır.''Aldıkları oylara bakın kesin çok iyi şeyler yapıyorlar'' demek doğru olmaz.
Dediğim gibi bırakılmış ve sonrasındaki illa ki bir şekilde tamamlanmıştır.
Sonuçta yapılan yanlış.
Olayı Saadet yapsaydı ona da derdim chp yapsa ona da.
Hatta seçim sonrası 'biz bu kadar hizmet yaptık Nasıl Chp ye oy verirsiniz' sözleri de gecmiş.
Yani biraz inat biraz hırs da var işin içinde.
Bizim Belediye CHP ve evet mis gibi ama başkan değiştiği için, daha önceki Başkan'da aynı partidendi ama maalesef çalışmıyordu, halkın şikayetleri dikkate alınarak görevden alındı, yeni bir aday getirdiler yerel seçimlerde, Kazandı ve kazanır kazanmaz icraatlerine başladı, imzaya bile gerek kalmadan arıyorsun yolumuz yok diyorsun yol yapıyor, ana ve ara yollarımız çok kötüydü yenilendi, alt yapı çalışmalarımız tıkır tıkır yapılıyor, turistik bölge olması sebebiyle yerli ve yabancı turisti rahatsız edecek görüntülerden arındırılıyor ilçemiz, inşaat yasağına uyulmuyordu, şimdi uyuyorlar yoksa bir telefon açıyorsun zabıta geliyor, çöplerimiz her akşam saat 18:00 gibi toplanıyor, plajlarımız Bakımdan geçti, yaya yollarımız taş kaplandı, şehir içi yeni otobüslerimiz gelecek yakında, ayrıca otobüs duraklarımız çok farklı bir tarzla dizayn edilmeye başlanacak kısa süre içerisinde, doğalgaz çalışmaları başlayacak, vs vs birçok adım atıldı, atılıyor.
Yani partiler değilde Belediye Başkanı seçilenlerle alakalı bir durum bu, Seçilen kişi çalışkansa çalışıyor.
İstanbul'da eskiden oturduğum ilçedeyse nerdeyse 3 dönemdir aynı Belediye başkanı görevde ama çalışmıyor, ilçe bir gram ilerleyemedi, aksine her sene biraz daha Kötüye gidiyor, o Yöre halkı çalıştığı için değil, partisi için oy veriyor adama.
Merak ettiğim madem zavallı İzmir belediyesi CHP'li olduğundan ödenek alamıyor, çalışmalarının önü kesiyorlarsa, Eskişehir belediyesi nasıl çalışıyor?
Sanırım Ankara Büyükerşen'in 2011 de DSP'den CHP'ye geçtiğini henüz bilmiyor. Saraya fişlemek lazım![]()
Savunmak var, savunmak var.
Kendi gözünle gördüğünü savunursun da ya görmediklerin?
Hiç düşündün mü, muhalifler neden bu kadar Ateşli.
Görmediklerini dahi savunan iktidar yanlısı insanlar Yüzünden.
Iyi görünen şeyi bile eleştirmeye başlıyorlar bu Yüzden.
ha mesela ben, akpli Değilim, ama onu eleştirebilirim.
Kimse de neden diyemez.
Bu ülkeye vergimi veriyor muyum evet.
O zaman her vatandaş gibi yanlışları söyleyeceğim.
Ki ben mhp için de chp için de hdp için de çok defa konuşmuşumdur.
Yok yav nufustanmış o. Bide siyaset okudun öğretmediler mi size Ausum. Bilmem kaç bin feetten atıyorlarmış. Kapanın elinde kalıyormuş filanErşen'in yaşına hürmeten veriliyor olabilir mi fazladan ödenek exAklıma başka bahane gelmedi de
![]()
Ezbere bağlılık gibi değil mi?İşte bende bundan söz ediyorum hayal , eleştiri var , eleştiri var.
Ezbere eleştiriler çok sıktı artık..
Yanlış aynı yanlış...Ortada bir yanlış yok . Olsa olsa yanlış bir bakış açısı var senin tarafından .
Belediye olarak bir işe başlamışlar ( bir önceki mesajımda dediğim gibi seçim göz boyaması da olabilir , tamamen hizmet anlayışı da ) iş sona ermeden seçim olmuş ve kazanamamışlar . Artık görev yeni belediyenin
Bunu Hdp nin genel seçimlerde az oy çıkan ilçeye , yerel seçimde seçilen belediyenin hizmet sunmaması ile bağdaştırmak mantık dışı.
Geçtiğimiz yerel seçimlerde tabiri caizse yırtındım bu sitede de , reelde.
Lütfen belediyeciliği siyasal görüşünüzle bir tutmayın , çalışmayan adama sırf benimsediğiniz partiden diye oy vermeyin ya da çalıştığını bildiğiniz adama sadece diğer partiden diye oy vermemezlik yapmayın diye .
Hatta o dönem 70 yaşındaki babamı örnek verdim . Antalya Büyük Şehir için AKP adayı Türel e , Konyaaltı Belediyesinde ise Chp adayına oy verdi diye .
Beni bu sitede akp seçmeni olarak bilen bilir .Oysa ki sadece şuan için ak partiye oy veren bir seçmenin , geçmişte başka partilere verdiğim gibi , gelecekte de değişecektir muhakkak . 2014 yerel seçimlerinde akp adayına vermedim mesela.
Bunu yapmak çok zor olmasa gerek .
Yaşadığın kenti düşünüorsan , hizmete oy vereceksin , mantık çok basit.
Erşen'in yaşına hürmeten veriliyor olabilir mi fazladan ödenek exAklıma başka bahane gelmedi de
![]()
Ezbere bağlılık gibi değil mi?
Ben de onu diyorum sıktı artık...
Yanlış aynı yanlış...
Mantıkdışılık aynı mantıkdışılık.
Ben söyleyeceğimi söyledim aus.Hayyal , hiç üşenmem yazmaya devam ederim .
Yaptığın benzetmenin ve verdiğin örneğin yanlış olduğunu kabul etmek bu kadar mı zor ?
Bak ben bu başlık altında G gulay_gulay a da sordum . O da başka bir örnek vermişti . Cevap bekliyorum ondan da , varsa böyle bir konuşma , eleştirimi yazmaktan hiç çekinmem . Ezbere bağımlılıktan şikayet ediyorsun , çokta haklısın ... Ama ezbere saldırı da bir o kadar çirkin ve eğreti duruyor .
Neyse , ne diyorduk ? Yanlış aynı yanlış değil. Mantık dışılık aynı mantık dışılık değil . Hatta senin verdiğin bayındır örneğinde mantık dışı bir durum yok .
Yahu adam belediye seçimini kaybetmiş , artık yeni bir parti ve yeni bir başkan gelmiş . Başladığı işi bitirebilmesini nasıl beklersin?
Ve diğerinde hdp halen o ilçenin belediyesi . Tabii ki hizmetlerini yapacak . Hem yol yapımı da değil , çöp yahu çöp
Şu başlık altında hdp eleştirisi olması gerekirken , 2014 yerel seçimini kaybedince başladığı yolu (doğal olarak) bitiremeyen ak partiye saydırmak neyin ezberi peki ??
Ben söyleyeceğimi söyledim aus.
Yanlış değerlendirme yaptığımı düşünen sensin ben değil.
Karşındakine mantıkdışı dersen o da sana aynı üslupta cevap verir.
İyi günler.
Mersin'de yaşıyorum. Burası baya geri kalmış sahil şehri. Aslında Antalya gibi tatil beldesi olabilirdi. Izin vermemisler 1999-2014 arası chp'nin elindeydi. Girin google'a Macit özcan yazın,o kadar yıl nasıl şehri aşağı çekip ceplerini doldurup sonrada yurt dışına kaçmış okuyun. Hakkında yakalama emri var ortada yok :)Chp nin aldığı yerler neden temiz değil , neden yapılmıyor sorusunu sorayım bende. Ödenek verilmiyor mu yoksa ?
Şimdi hayır gerçekten harika , çok temiz , mis gibi diyenler çıkacaktır da bizim gözlerde görüyor.
Merak ettiğim madem zavallı İzmir belediyesi CHP'li olduğundan ödenek alamıyor, çalışmalarının önü kesiyorlarsa, Eskişehir belediyesi nasıl çalışıyor?
Sanırım Ankara Büyükerşen'in 2011 de DSP'den CHP'ye geçtiğini henüz bilmiyor. Saraya fişlemek lazım![]()
2014 yerel seçimini kaybedince başladığı yolu (doğal olarak) bitiremeyen ak partiye saydırmak neyin ezberi peki ??
Doğal olarak bitirmedi yazmışsınız ya.
Belediyeler partilerden bağımsızdır.İktidar parti yada muhalefet farketmez.İş alındıysa yapılır.
Belediye seçimlerinde işi yapan belediye başkanını seçersiniz parti değil aslında.
Şimdi iş yapılması için iktidarda olma şartı aranırsa çok büyük yanlışlık olmaz mı.
Fotoğraflara baktığımda tamamen o bölgenin zaten ilgisiz ve fakir bir semt olduğu görülüyor.
hdp,akp,mhp,chp farketmez.Belediyede particilik olmasaydı hizmet kurallarıyla yapılırdı.
vatandaş olarak sizde Doğal olarak karşılamazsanız onlarda işlerini yaparlardı.
Yalnız konuya yanlış yerden girmişsiniz sevgili kito , biz fotolardaki ilçeden değil , İzmir bayındır ilçesinden bahsediyorduk .
Konumuzda , Akp Bayındır da belediye iken başladığı yolu , 2014 te Chp belediye olunca ; niye Akp tamamlamadı![]()