- 20 Ocak 2008
- 15.173
- 31.924
- 1.123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
İzmir'in çok konuda geri plana atıldığını biliyorum.
Sebepler tamamen duygusal...
Aslında şunu da iyi biliyorum, gün gelip akp İzmir'de belediye seçimlerinde kazanırsa oraya gücünü ispatlamak için olmadık değişiklikler yapar.
Merak ettim nasil bu kadar emin konusabiliyor? Mesela Kucukcekmece'de yapmıyor yakindan biliyorum. Fatih'te de kismen yapıyor.Misal diyoruz şurada, herşeyi ciddi algılama sen de karanfilim...
Yapıyordur ki oy alıyordur, yapmasa alır mıydı hiç?
Diğeri de tutmuş diyor ki, 'akp yarım bırakmaz işi' saadetten yarıda aldığı işi tamamlamış.Merak ettim nasil bu kadar emin konusabiliyor? Mesela Kucukcekmece'de yapmıyor yakindan biliyorum. Fatih'te de kismen yapıyor.
Nereden biliyorsun her yerde hizmetini tam anlamiyla yaptığını?
hdp demek ki akepenin izinden gidiyor.bizim belediye başkanı oy alamadığı sokağın minibüs hattını değiştirdi.bizim sokağın yolu senelerdir yapılmıyor,çamur içindeyiz.çünkü kendisine burada oy çıkmıyor.
Diğeri de tutmuş diyor ki, 'akp yarım bırakmaz işi' saadetten yarıda aldığı işi tamamlamış.
Eh biraz araştırsaydı zaten Saadet Partisinden akpye kuruluş aşamasında pek çok insanın geçtiğini bilirdi.
Konya'da tamamlamış ya da onların yaşadığı yerde tamamlamış ya, o Zaman tümevarım yapıp her yerde tamamlamıştır
Pratik zeka işi bunlar :)
Chp nin aldığı yerler neden temiz değil , neden yapılmıyor sorusunu sorayım bende. Ödenek verilmiyor mu yoksa ?
Şimdi hayır gerçekten harika , çok temiz , mis gibi diyenler çıkacaktır da bizim gözlerde görüyor.
Akp den ne kadar ücret alıyorsun cimcime
kimi kime şikayet edeceğiz.sürekli imza topluyoruz,sürekli görüşmeye gidiyoruz.yapılacak deniyor ama senelerdir yapılan yok.o çamurlu ayakkabılarla ziyaretler edildi ama nafileNeden şikayette bulunmuyorsunuz mahalle olarak ?
Hayal ötede oyna . Dengim dgilsin . Adam akıllı konuşulacak insanlarla siyaset konuşuyorum bundan sonra . Milleti arkasına toplayıp gelecek olanlarla değil..
Sizler ücret aldığınız için mi başkalarını da kendiniz gibi sanıyorsunuz? Yoksa gerçek sevgi bizimkisi mi diyorsunuz?
kimi kime şikayet edeceğiz.sürekli imza topluyoruz,sürekli görüşmeye gidiyoruz.yapılacak deniyor ama senelerdir yapılan yok.o çamurlu ayakkabılarla ziyaretler edildi ama nafile
Hah bende arkadasin cevab vermesini bekliyordum . Kendisi savunduğu partiden kadar ücret alıyor acaba ? Kendi savunduğu partinin ücreti az geldiği için mi bu kamoyu araştırmasına çıkmış ? Çok sukur oyle bir durumum yok sevgimden dolayi savunuyorum , oyle olmasa dahi aldığım paraya ortak mi olacak arkadas çok merak ediyorum ?
Ha o laflar bana mıydı.
Şimdi hatırladım.
Ben de diyorum bu cimcime kime laf sokmaya Çalışıyor.
Kıyamam :)
deseydin direkt yüzüme anladım.
Ha bu arada kimseyi arkama takmıyorum, sadece Sevdiğim bir fikir varsa gelip savunurum.
Kaldı ki o Dediğin şeyi sen daha iyi yapıyorsun.
Görülen köy Kılavuz istemez.
Banlar gelince Öncesinde seviyesiz ilan ettiğin beni şimdi de adam akıllı değilsin diyerek mi yaftalamaya çalışıyorsun?
Komik olma :)
Varsa böyle bir para, talibim :) Gidip başvurayım.
Bizim Belediye CHP ve evet mis gibi ama başkan değiştiği için, daha önceki Başkan'da aynı partidendi ama maalesef çalışmıyordu, halkın şikayetleri dikkate alınarak görevden alındı, yeni bir aday getirdiler yerel seçimlerde, Kazandı ve kazanır kazanmaz icraatlerine başladı, imzaya bile gerek kalmadan arıyorsun yolumuz yok diyorsun yol yapıyor, ana ve ara yollarımız çok kötüydü yenilendi, alt yapı çalışmalarımız tıkır tıkır yapılıyor, turistik bölge olması sebebiyle yerli ve yabancı turisti rahatsız edecek görüntülerden arındırılıyor ilçemiz, inşaat yasağına uyulmuyordu, şimdi uyuyorlar yoksa bir telefon açıyorsun zabıta geliyor, çöplerimiz her akşam saat 18:00 gibi toplanıyor, plajlarımız Bakımdan geçti, yaya yollarımız taş kaplandı, şehir içi yeni otobüslerimiz gelecek yakında, ayrıca otobüs duraklarımız çok farklı bir tarzla dizayn edilmeye başlanacak kısa süre içerisinde, doğalgaz çalışmaları başlayacak, vs vs birçok adım atıldı, atılıyor.Chp nin aldığı yerler neden temiz değil , neden yapılmıyor sorusunu sorayım bende. Ödenek verilmiyor mu yoksa ?
Şimdi hayır gerçekten harika , çok temiz , mis gibi diyenler çıkacaktır da bizim gözlerde görüyor.
Hizmete oy verildigini düşünmüyorum. Oyle olsa Küçükçekmeceye senelerce hicbir sey yapmayan Akpyi secmezlerdi. Cok buyuk bi cogunluk ideolojisine göre hatta son donemlerde bir inat ve hirs ugruna oyunu veriyor.Iki taraf icinde gecerli.Görebildiğim, duyabildiğim kadarıyla yapıyor. Oy oranı da bunu gösteriyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?