• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hani'de HDP'ye oy vermeyen mahallenin çöpleri toplanmıyor

İzmir'in çok konuda geri plana atıldığını biliyorum.
Sebepler tamamen duygusal...
Aslında şunu da iyi biliyorum, gün gelip akp İzmir'de belediye seçimlerinde kazanırsa oraya gücünü ispatlamak için olmadık değişiklikler yapar.

Tabiki atılıyor.Üvey evlat Izmır malum sebepten.
Hatta İzmir büyükşehir olarak değil de ilçe belediye olarak bakarsan bile ilçeler arasında fark var.
Kazanma ıhtımalının çok olacağını düşünmüyorum gerçi de o kadar eleştirilen Aziz Kocaoglu görevi İzmirin yüz akı rahmetli Priştina'dan aldı.Çok efendi,dürüst...Adama bile bilmem kac yüzyıl hapisle yargılamaya kalktılar ama yemedi tabi...Uzun seneler alsa da İzmirin bir ucundan diğer ucuna metroyu tırnaklarıyla kazıyarak yaptı...Yani haberde bahsedilen konu teeee Özfatura donemı sonrasndan beri bize yapılıyor.

Merak ettim nasil bu kadar emin konusabiliyor? Mesela Kucukcekmece'de yapmıyor yakindan biliyorum. Fatih'te de kismen yapıyor.
Diğeri de tutmuş diyor ki, 'akp yarım bırakmaz işi' saadetten yarıda aldığı işi tamamlamış.
Eh biraz araştırsaydı zaten Saadet Partisinden akpye kuruluş aşamasında pek çok insanın geçtiğini bilirdi.
Konya'da tamamlamış ya da onların yaşadığı yerde tamamlamış ya, o Zaman tümevarım yapıp her yerde tamamlamıştır ;)
Pratik zeka işi bunlar :)

hdp demek ki akepenin izinden gidiyor.bizim belediye başkanı oy alamadığı sokağın minibüs hattını değiştirdi.bizim sokağın yolu senelerdir yapılmıyor,çamur içindeyiz.çünkü kendisine burada oy çıkmıyor.:KK14:

hdp demek ki akepenin izinden gidiyor.bizim belediye başkanı oy alamadığı sokağın minibüs hattını değiştirdi.bizim sokağın yolu senelerdir yapılmıyor,çamur içindeyiz.çünkü kendisine burada oy çıkmıyor.:KK14:

Neden şikayette bulunmuyorsunuz mahalle olarak ?

Diğeri de tutmuş diyor ki, 'akp yarım bırakmaz işi' saadetten yarıda aldığı işi tamamlamış.
Eh biraz araştırsaydı zaten Saadet Partisinden akpye kuruluş aşamasında pek çok insanın geçtiğini bilirdi.
Konya'da tamamlamış ya da onların yaşadığı yerde tamamlamış ya, o Zaman tümevarım yapıp her yerde tamamlamıştır :KK66:
Pratik zeka işi bunlar :)

Hayal ötede oyna . Dengim dgilsin . Adam akıllı konuşulacak insanlarla siyaset konuşuyorum bundan sonra . Milleti arkasına toplayıp gelecek olanlarla değil..

Chp nin aldığı yerler neden temiz değil , neden yapılmıyor sorusunu sorayım bende. Ödenek verilmiyor mu yoksa ?
Şimdi hayır gerçekten harika , çok temiz , mis gibi diyenler çıkacaktır da bizim gözlerde görüyor.

Chp nin aldığı yerler neden temiz değil , neden yapılmıyor sorusunu sorayım bende. Ödenek verilmiyor mu yoksa ?
Şimdi hayır gerçekten harika , çok temiz , mis gibi diyenler çıkacaktır da bizim gözlerde görüyor.

Bu soruna guzel cevaplar alamayacağını düşünüyorum. Ki sende belirtmissin (:

Neden şikayette bulunmuyorsunuz mahalle olarak ?
kimi kime şikayet edeceğiz.sürekli imza topluyoruz,sürekli görüşmeye gidiyoruz.yapılacak deniyor ama senelerdir yapılan yok.o çamurlu ayakkabılarla ziyaretler edildi ama nafile:KK43:

Hayal ötede oyna . Dengim dgilsin . Adam akıllı konuşulacak insanlarla siyaset konuşuyorum bundan sonra . Milleti arkasına toplayıp gelecek olanlarla değil..

Ha o laflar bana mıydı.
Şimdi hatırladım.
Ben de diyorum bu cimcime kime laf sokmaya Çalışıyor.
Kıyamam :)
deseydin direkt yüzüme anladım.
Ha bu arada kimseyi arkama takmıyorum, sadece Sevdiğim bir fikir varsa gelip savunurum.
Kaldı ki o Dediğin şeyi sen daha iyi yapıyorsun.
Görülen köy Kılavuz istemez.
Banlar gelince Öncesinde seviyesiz ilan ettiğin beni şimdi de adam akıllı değilsin diyerek mi yaftalamaya çalışıyorsun?
Komik olma :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizler ücret aldığınız için mi başkalarını da kendiniz gibi sanıyorsunuz? Yoksa gerçek sevgi bizimkisi mi diyorsunuz?

Hah bende arkadasin cevab vermesini bekliyordum . Kendisi savunduğu partiden kadar ücret alıyor acaba ? Kendi savunduğu partinin ücreti az geldiği için mi bu kamoyu araştırmasına çıkmış ? Çok sukur oyle bir durumum yok sevgimden dolayi savunuyorum , oyle olmasa dahi aldığım paraya ortak mi olacak arkadas çok merak ediyorum ?

kimi kime şikayet edeceğiz.sürekli imza topluyoruz,sürekli görüşmeye gidiyoruz.yapılacak deniyor ama senelerdir yapılan yok.o çamurlu ayakkabılarla ziyaretler edildi ama nafile:KK43:

Özelden sorarsam cevaplar cevaplar mısın ? Yaşadığın yer olduğu için tereddütte kaldım sormaya ?
10 kişilik bir imza ile bile otobüs guzargahı değiştirildi ve haledildi meselemiz.
Yine aynı şekilde 3 5 binadan topladığımız imza ile yeniden yol yapıldı , ikinci evimin olduğu yere. Ve gerçekten geciktirilmedi. Ve hayır oy çıkmıyor kendilerine buradan da.
Merak edersen imzaları ve onaylanan belgeleri , yapılan yeri yollarım wp den.
Topla imzayı bizzat kendim sunacağım ve ilgileneceğim söz veriyorum.

Hah bende arkadasin cevab vermesini bekliyordum . Kendisi savunduğu partiden kadar ücret alıyor acaba ? Kendi savunduğu partinin ücreti az geldiği için mi bu kamoyu araştırmasına çıkmış ? Çok sukur oyle bir durumum yok sevgimden dolayi savunuyorum , oyle olmasa dahi aldığım paraya ortak mi olacak arkadas çok merak ediyorum ?

Varsa böyle bir para, talibim :) Gidip başvurayım.

Ha o laflar bana mıydı.
Şimdi hatırladım.
Ben de diyorum bu cimcime kime laf sokmaya Çalışıyor.
Kıyamam :)
deseydin direkt yüzüme anladım.
Ha bu arada kimseyi arkama takmıyorum, sadece Sevdiğim bir fikir varsa gelip savunurum.
Kaldı ki o Dediğin şeyi sen daha iyi yapıyorsun.
Görülen köy Kılavuz istemez.
Banlar gelince Öncesinde seviyesiz ilan ettiğin beni şimdi de adam akıllı değilsin diyerek mi yaftalamaya çalışıyorsun?
Komik olma :)

Yok kimseye laf sokmuyorum. Ortaya konuşuyorum . Yarası olanlarda ustune alınıyor zaten:KK66:

Seviyesiz olduğunu sadece ben değil herkes diyor orada da ben sana bunu söylemek istemiştim .

Valla çok sukur istediği kadar yönetim benim hesabımı incelesin tek bir kişiye geçip beni linç ediyorlar deyip arkama toplamam. Yada konuda arkasına siginacagim biri var girip su konuya yazım demem. Hakim olduğum konulara yorumu mu yapar geçerim . Bilmediğim konuları araştırır gelirim . Bu kadar . Seninlede bir derdim yok benim taki sen TDK'lik yapana kadar telefon hafızam kaydetmiş herkez diye yazıyor . Onun herkes olduğu bilmeyecek kadar salak değilim sonuçta . Ondan sonrada surekli pesimdesin . Bir laf carpmalar etmeler . Yalan değil sonuçta bu kac tane örnek çıkartırım sana . O yuzdende bu saatten sonra bilgisine uslubunu beğendiğim kişilerle siyaset konuşma kararı aldım . Ve o kişiler içinde sen yoksun o yuzden gözardı mi edersin , yoksa görmezden mi gelirsin msjlarimi naparsan yap ne benden alıntı yap nede bana karşı bir imada . Rica ediyorum ..

Bizim Belediye CHP ve evet mis gibi ama başkan değiştiği için, daha önceki Başkan'da aynı partidendi ama maalesef çalışmıyordu, halkın şikayetleri dikkate alınarak görevden alındı, yeni bir aday getirdiler yerel seçimlerde, Kazandı ve kazanır kazanmaz icraatlerine başladı, imzaya bile gerek kalmadan arıyorsun yolumuz yok diyorsun yol yapıyor, ana ve ara yollarımız çok kötüydü yenilendi, alt yapı çalışmalarımız tıkır tıkır yapılıyor, turistik bölge olması sebebiyle yerli ve yabancı turisti rahatsız edecek görüntülerden arındırılıyor ilçemiz, inşaat yasağına uyulmuyordu, şimdi uyuyorlar yoksa bir telefon açıyorsun zabıta geliyor, çöplerimiz her akşam saat 18:00 gibi toplanıyor, plajlarımız Bakımdan geçti, yaya yollarımız taş kaplandı, şehir içi yeni otobüslerimiz gelecek yakında, ayrıca otobüs duraklarımız çok farklı bir tarzla dizayn edilmeye başlanacak kısa süre içerisinde, doğalgaz çalışmaları başlayacak, vs vs birçok adım atıldı, atılıyor.

Yani partiler değilde Belediye Başkanı seçilenlerle alakalı bir durum bu, Seçilen kişi çalışkansa çalışıyor.
İstanbul'da eskiden oturduğum ilçedeyse nerdeyse 3 dönemdir aynı Belediye başkanı görevde ama çalışmıyor, ilçe bir gram ilerleyemedi, aksine her sene biraz daha Kötüye gidiyor, o Yöre halkı çalıştığı için değil, partisi için oy veriyor adama.

Görebildiğim, duyabildiğim kadarıyla yapıyor. Oy oranı da bunu gösteriyor zaten.
Hizmete oy verildigini düşünmüyorum. Oyle olsa Küçükçekmeceye senelerce hicbir sey yapmayan Akpyi secmezlerdi. Cok buyuk bi cogunluk ideolojisine göre hatta son donemlerde bir inat ve hirs ugruna oyunu veriyor.Iki taraf icinde gecerli.

Ilk mesajinda her yerde demissin ona istinaden yazdim. Kesinlikle Kucukcemecede görevini yapmıyor. Onceki de yapmiyordu kisi degisti parti ayni bu da yapmıyor.

Back