- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Tayyip Erdoğan demişti ki: ''Ya taraf olursun ya da bertaraf olursun. AKP ye oy vermezseniz; ödenek göndermem hizmet göremezsiniz.''Hayyal post: 43476450 .!.:Aaa ne tesadüf...
İzmirde de Bayındır ilçesinde gören Belediye secimlerinde akp kaybedince başladıkları yol çalışmasını yarım bırakıp gitmişti.
Demek ki aynı mantaliteymiş.
Aaa ne tesadüf...
İzmirde de Bayındır ilçesinde gören Belediye secimlerinde akp kaybedince başladıkları yol çalışmasını yarım bırakıp gitmişti.
Tayyip Erdoğan demişti ki: ''Ya taraf olursun ya da bertaraf olursun. AKP ye oy vermezseniz; ödenek göndermem hizmet göremezsiniz.''
Sanırım Tayyip Erdoğan'ı taklit ediyorlar
Aaa ne tesadüf...
Tayyip Erdoğan demişti ki: ''Ya taraf olursun ya da bertaraf olursun. AKP ye oy vermezseniz; ödenek göndermem hizmet göremezsiniz.''
Sanırım Tayyip Erdoğan'ı taklit ediyorlar
Nasıl yani hayyal , 2014 te chp ye devrettiği (kaybettiği)belediye görevini , chp belediye başkanlığında iken akp mi bitirecekti ?
Seçim öncesi göz boyamak için başlamış olabilirler yol çalışmasına , bu her belediyede maalesef oluyor , kazanamayınca da iş artık yeni belediyeye kalıyor doğal olarak .
Erdoğanın bu sözü tüsiad için referandum konusunda söylediğini biliyorum bir tek , onun dışında doğuda ki halka da böyle bir göz dağı verdiği konuşmasını görmek isterim zahmet olmazsa.
İhaleyi veren kim, olaya hakim kim?
Resmen mağdur edilmek istenmiş halk.
Bayındırda yaşayan tanıdıklarım var.
Boşa atmıyorum yani.
Yok yazdıysan olay doğrudur tabii , bunu sorgulamadım .
Ama belediyecilikte görevde olduğun süre içinde hizmet sunarsın . Eğer başladığın iş yarım kaldıysa , bunu yeni gelen belediye tamamlar . Söz konusu bir avm , park vs ... değil ... Yol . Yeni gelen belediyede halkını mağdur etmemek adına yolu bitirir. Sonuçta artık görev koltuğunda akp değil , chp var . Bunu akp belediyesinden beklemek ve işi bırakıp gittiler demek , doğru mu ??
Yok yazdıysan olay doğrudur tabii , bunu sorgulamadım .
Ama belediyecilikte görevde olduğun süre içinde hizmet sunarsın . Eğer başladığın iş yarım kaldıysa , bunu yeni gelen belediye tamamlar . Söz konusu bir avm , park vs ... değil ... Yol . Yeni gelen belediyede halkını mağdur etmemek adına yolu bitirir. Sonuçta artık görev koltuğunda akp değil , chp var . Bunu akp belediyesinden beklemek ve işi bırakıp gittiler demek , doğru mu ??
İzmir'in çok konuda geri plana atıldığını biliyorum.Ne varmis bunda? Izmirde "nedense" ihaleler reddediliyor,proje dosyalari bekletilip sumenalti ediliyor.Tukiyenin en buyuk 3. Sehri olmasina ragmen devlet destegini en az olan sehirlerin basinda geliyor.Ankaraya,Bursaya 1 ayda cikan imar izin Izmire gelince 2 sene bekletiliyor ya da yokusa suruluyor.Tesaduf ya iste "nedense".Biz bisey diyormuyuz?
Aktrollerin 1000 tl aldığı konuşuluyor internette denk gelmişsindir belki, gene de çok emin olamadım bak şimdi.Akp den ne kadar ücret alıyorsun cimcime
Akp den ne kadar ücret alıyorsun cimcime
Nereden biliyorsun her yerde hizmetini tam anlamiyla yaptığını?Savunduğunuz hdp yi eleştirin. Sıkılmadınız mı muhalefetlikten.
Hdp nin ne olduğu belliydi zaten. Akp her zaman ger yerde hizmetini tam anlamıyla yapıyor.
Nereden biliyorsun her yerde hizmetini tam anlamiyla yaptığını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?