Hani'de HDP'ye oy vermeyen mahallenin çöpleri toplanmıyor

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
Hani'de HDP'ye oy vermeyen mahallenin çöpleri toplanmıyor
Gürbüz Mahallesi'nin sakinleri 1 Kasım seçiminin ardından belediye hizmetlerinden yararlanamadıklarını öne sürerek tepki gösterdi.
Diyarbakır'ın Hani ilçesinde, Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşen Gürbüz'de yaşayanlar, "HDP'ye oy vermedikleri için belediyenin su kesintisi uyguladığını ve çöplerinin toplanmadığını" ileri sürdü.

Mahalle esnafından Abdulillah Yıldız, yaptığı açıklamada, seçimden sonra belediyenin temizlik hizmeti sunmadığını iddia etti.

"HER YER ÇÖP DOLU"
"Her yer çöp dolu. Seçimde istediklerini alamadıkları için bu davranışta bulunuyorlar" diyen Yıldız, şu görüşleri dile getirdi: "Bir haftadan beri belediyenin hiçbir personeli burada yok. Seçimde özgür irademizle oy kullandık. AK Parti daha fazla oy aldı diye böyle bir yaklaşım olmaması gerekiyor. Hizmetler sürmelidir, belediyeden başka bir şey beklemiyoruz. Belediye rutin hizmetlerinden de insanları mahrum etti."

Hani'de HDP'ye oy vermeyen mahallenin çöpleri toplanmıyor VİDEO

<script type="text/javascript" src="http://videonuz.ensonhaber.com/player/?oynat=102811&w=620&h=351"></script>

'KİME OY VERMİŞSENİZ, O GELSİN KALDIRSIN'
Mahalle sakinlerinden Ahmet Şık ise evinin önüne bırakılan hayvan gübreleri ve çöplerin kaldırılması için belediyeye 5 kez dilekçeyle müracaat ettiğini ancak bir sonuç alamadığını aktardı.

Şık, "Yolun üstüne dökülen hayvan gübrelerinin kaldırılmasını istediğimizde belediye çalışanları, 'kime oy vermişseniz, o gelsin kaldırsın' diyor. Biz ne yaptık bize ambargo koyuyorsunuz. HDP'ye oy vermediğimiz için bunu yapıyorlar. Oy verseydik böyle olmazdı. Bu muameleyi hak etmedik" ifadesini kullandı.

MAHALLE AK PARTİLİ OLDUĞU İÇİN HİZMET VERMİYORLAR
Mehmet Keklik de mahallenin çoğunluğu AK Partili olduğu için belediyenin hizmet vermediğini savundu. Keklik, "Çöpler nedeniyle evlerimizden çıkamıyoruz. Şikayetçiyiz, kapıya çıkamıyoruz. Biriken çöp nedeniyle haşere oluştu. Belediye çalışanları, 'Gürbüz’e hizmet etmiyoruz' diyorlar" şeklinde konuştu.

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=386106

Hayyal post: 43476450 .!.:
Aaa ne tesadüf...
İzmirde de Bayındır ilçesinde gören Belediye secimlerinde akp kaybedince başladıkları yol çalışmasını yarım bırakıp gitmişti.

Demek ki aynı mantaliteymiş.
Tayyip Erdoğan demişti ki: ''Ya taraf olursun ya da bertaraf olursun. AKP ye oy vermezseniz; ödenek göndermem hizmet göremezsiniz.''
Sanırım Tayyip Erdoğan'ı taklit ediyorlar

Aaa ne tesadüf...
İzmirde de Bayındır ilçesinde gören Belediye secimlerinde akp kaybedince başladıkları yol çalışmasını yarım bırakıp gitmişti.

Simdi bunu yazmaya girmistim...

Sakın bu mantıkla gelmeyin, hele ki ege kıyılarına..zararlı cıkarsınız.

Hdp den akp ye geçenler düşünsün bazı şeyleri :)
Izmire Ayrılan Ödenek ve kaybettiklerinde ne kadar çirkefleştiklerini iyi biliyoruz.
7 haziranda da ne kadar pis oyunlar içine girdiler unutmadık , unutmayacağız.

Aaa ne tesadüf...

Nasıl yani hayyal , 2014 te chp ye devrettiği (kaybettiği)belediye görevini , chp belediye başkanlığında iken akp mi bitirecekti ?

Seçim öncesi göz boyamak için başlamış olabilirler yol çalışmasına , bu her belediyede maalesef oluyor , kazanamayınca da iş artık yeni belediyeye kalıyor doğal olarak .

Tayyip Erdoğan demişti ki: ''Ya taraf olursun ya da bertaraf olursun. AKP ye oy vermezseniz; ödenek göndermem hizmet göremezsiniz.''
Sanırım Tayyip Erdoğan'ı taklit ediyorlar

Erdoğanın bu sözü tüsiad için referandum konusunda söylediğini biliyorum bir tek , onun dışında doğuda ki halka da böyle bir göz dağı verdiği konuşmasını görmek isterim zahmet olmazsa.

Konuya gelince , evet bu arada ne tuhaftır konuya gelmek için önce iktidar ve erdoğan saldırılarını geçmek zorundayız

Belediye olarak tüm halka hizmet vermek zorundalar ama bunu hdp den beklemek çok hümanist bir bakış açısı.

yol çalışmasını yarım bırakıp giderek daha önce diğer belediyenin içinde olmadığı bir durumu başka bir belediyeye yüklemek saçmalık değil mi?
İhaleyi veren kim, olaya hakim kim?
Resmen mağdur edilmek istenmiş halk.
Bayındırda yaşayan tanıdıklarım var.
Boşa atmıyorum yani.

Yok yazdıysan olay doğrudur tabii , bunu sorgulamadım .

Ama belediyecilikte görevde olduğun süre içinde hizmet sunarsın . Eğer başladığın iş yarım kaldıysa , bunu yeni gelen belediye tamamlar . Söz konusu bir avm , park vs ... değil ... Yol . Yeni gelen belediyede halkını mağdur etmemek adına yolu bitirir. Sonuçta artık görev koltuğunda akp değil , chp var . Bunu akp belediyesinden beklemek ve işi bırakıp gittiler demek , doğru mu ??

2002 seçiminden önce Konya da saadet partisi vardı ve kule site avm sini onlar yaptılar 42 katlı ama seçimden önceye yetistiremediler açılışı . Seçimden sonrada başa Ak parti geldi ve açılışını onlar yaptılar . Yani kime niyet kime kısmet . Ak parti başladığı işi yarım birakmaz taki iktidardan düşüne kadar ..

Ne varmis bunda? Izmirde "nedense" ihaleler reddediliyor,proje dosyalari bekletilip sumenalti ediliyor.Tukiyenin en buyuk 3. Sehri olmasina ragmen devlet destegini en az olan sehirlerin basinda geliyor.Ankaraya,Bursaya 1 ayda cikan imar izin Izmire gelince 2 sene bekletiliyor ya da yokusa suruluyor.Tesaduf ya iste "nedense".Biz bisey diyormuyuz?

Dediğim gibi bırakılmış ve sonrasındaki illa ki bir şekilde tamamlanmıştır.
Sonuçta yapılan yanlış.
Olayı Saadet yapsaydı ona da derdim chp yapsa ona da.
Hatta seçim sonrası 'biz bu kadar hizmet yaptık Nasıl Chp ye oy verirsiniz' sözleri de gecmiş.
Yani biraz inat biraz hırs da var işin içinde.

İzmir'in çok konuda geri plana atıldığını biliyorum.
Sebepler tamamen duygusal...
Aslında şunu da iyi biliyorum, gün gelip akp İzmir'de belediye seçimlerinde kazanırsa oraya gücünü ispatlamak için olmadık değişiklikler yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…