• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hani'de HDP'ye oy vermeyen mahallenin çöpleri toplanmıyor

ben hem konuya cevap verdim hemde doğal olarak cümlenize takıldım ona cevap verdim
Particilik yerine hizmet üstüne düşülmeli ,şehir ayrımı yapılmadan.Bir çok şehirde aynı durum yaşandığını tek tek konuşsak ortaya çıkarırız (yine konu ile ilgili)

Belediye hizmetlerinin partiler dışında ele alınması gerektiğini savunuyorum ben zaten .

Hayyal ile yazıştığımız konu çok başkaydı diyorum . Hala doğal olarak diyorum o konuda , belediye el değiştirdiyse , yarım kalan işi yeni belediye tamamlar ya da yarım bırakır ama eski belediyeye gel bunu başladığın gibi tamamla fikri pek bir ütopik .

Belediye hizmetlerinin partiler dışında ele alınması gerektiğini savunuyorum ben zaten .

Hayyal ile yazıştığımız konu çok başkaydı diyorum . Hala doğal olarak diyorum o konuda , belediye el değiştirdiyse , yarım kalan işi yeni belediye tamamlar ya da yarım bırakır ama eski belediyeye gel bunu başladığın gibi tamamla fikri pek bir ütopik .
Düşünsene Ausum, Ben işten kovuluyorum sonra yarım kalan işlerim var diye işe gidip tamamlamaya çalışıyorum. E benim yerime gelen eleman... uppss beyin yandı:confused:

Back