Hani kimse kimsenin çocuğunun sesini çekmek zorunda değil ya peki el kadar bebekleri nasıl oyalıyorsunuz?

Eşiniz de poposunu kaldırsın çocugu sürekli baskilarsaniz tabi ki daha kötü olur

Mat halılar var. Bu üstünde harf yazan kare bloklar değil tam halı olarak içi süngerli dışı sert gibi bir yapıda. Onu çocuk odasına koyun oyuncakları da serpiştirin tamamdır. Bir de hangi çizgifilmleri izletiyorsunuz herkese puffin rock ve tumble leaf i tavsiye ediyorum. Çocuğu yormayan agrasifleştirmeyenleri seçmeye çalışın.

Uff kadın çocuğuyla ilgili bir durumu sormuş hemen niye çocuk yapıyorsunuz? durumuna gelinmiş. Kadın çocuğu yapmış artık ne yapsın bu saatten sonra tekrar içine mi soksun? Niye çocuk yapmadın? diye sorulmuyorsa durduk yere insanlara niye çocuk yapıyorsun? diye de sorulamaz. Ben de hiçbir zaman geniş bir ailem olsun,5 çocuğum olsun istemedim ama gidip de çok çocuk isteyene niye istiyorsun? demem. Ek olarak ben anne olmadım ama annelerin çoğunluğu sıkıntı çekse bile çocuk doğurmaktan pişman değil. Anneler bu durumu bu kadar dert etmiyorken anne bile olmayanlara ne oluyor hiç anlamıyorum.

Çocuk odasına hiç götürmüyorum altta o oda da yks ye hazırlanan çocuğu var diye ses gitmesin diye

Herkes hayatı sevmek zorunda değil.sevmeyen de hasta değil.

Sizin hayatı anlamlandırma biçiminizi bir başkasına azarla ve öfkeyle dayatmaya çalışmanız bir hastalık ama. Cümlelerinize bakıyorum, hepsi dövercesine kurulmuş. Öfke kontrol sorunlarınızı yansıtacağınız adres, çocuklarını yetiştirmek için türlü şekillerde çabalayan kadınlar olmamalı.

2 küçük çocuğum var eğer saat çok geç değilse engellemiyorum. Zaten engellemek de pek mümkün olmuyor ufak yaştaki çocukları. Oturup kitap okuyabilirsiniz, lego oynayabilirsiniz, bloklarla şehir kurabilirsiniz, yemek pişirme oyunları oynayabilirsiniz. Ama yani çocuk bu, odadan odaya giderken bile koşarak gider. Gerilmenize gerek yok. Komşunuz kapınıza çocuk sesi için gelirse polise şikayetçi olmaları gerektiğini söyleyin.

Bunu soyleyen bir kisi var bunca yorum arasinda o kiside problemli zaten onu takmayin.

Konusma geriliği teşhisini kım koydu??

Çocukların sesine gürültüsüne ses etmem ama büyük biriyse deliriyorum.ust komşum her gece 11 den sonra evin içinde koşturuyor.basta çocuğu sandım ama küçük çocuktan bu kadar ses çıkmaz.oyuncaklari falan kaldırmayın geç bı saat değilse idare edilebilir.sonucta bebek daha durdan anlamiyor.

Konu sahibi birde aşağıdakiler bir tık gurultu duyacak mecbur. Ben çocukluğumdan beri binada yaşıyorum gittiğim her evde duydum . Bunun belirli bir dozu var . Benim tavsiyem kesinlikle oyun kurdurmaniz lazım ve kitap okuma saati . Bu saatlerin hepsinin bir plan dahilinde olması lazım . Çocuklara sınırlar güvenli hissettirir. Gün içinde babannesiyle bol bol dışarı çıkıp yürüyüş yapsın

sen kiracı mısın ev sahibi mi ?
bişey farketmez aslında ama yine de sormak istedim
alt kattan neden bu kadar çekiniyorsun ki ? istediği kadar delirsin sen karşılık vermezsen yüz göz de olmazsınız
kimse için çocuğunu kısıtlama
ben olsam inadına gürültü yapardım böyle manyak insanların hak ettikleri şey bu çünkü

Birde bununla ilgili size bazı kitaplar tavsiye edeceğim
Ebeveynlikte altın saatler
Başarıya götüren aile ve diğer doğan Cüceloğlu kitapları
Haluk Yavuzer çocuk psikolojisi

Ev sahibiyim aslında ben değil de eşim daha çok takılıyor o beni daha çok geriyor

Maalesef ev bizim kredi ödüyoruz hala
ohoo sen neden çekiniyorsun ne güzel kendi evini almışsın
kiracı olsan bi nebze anlarım çekinmeni hani iş ev sahibine gider onunla papaz olursun çekincesini anlayabilirim
sen kendini kısıtladıkça onlar en ufak şeyden bile rahatsız olmaya devam edecekler emin ol
yani bu komşu rahatsızlığı meselesi aman kendimi sıkayım çıt çıkmasın psikolojisiyle çözülen bişi değil
çünkü genelde bu iyi niyet suistimal ediliyor
altındaki insan sorunlu olduğu sürece sen çocuğu kısıtlasan bu sefer tuvalet sifon sesinden rahatsız oluyorum diye kapına gelecek
bu hep böyledir

Şöyle ki sadece mama diyor ve babıldıyor çocuk doktoruna götürdüm oda çocuk gelişime yönlendirdi orda söylendi
Bol bol kitap okumalı ve birebir ilgilenmek işiniz. Televizyon hayatında olduğu sürece malesef bu sorun devam edecektir . Bakın Instagram'da Dr Handan Kılınç var ankaradaysaniz da tavsiye ederim . Bir gonderilerini inceleyin

Sizi de anlıyorum ama siz üst katınızın hiç kullanmadığı ebeveyn banyosunda sus sesi geliyor diye şikayet ediyor musunuz? yada klozeti bozuldu usta çağırdılar matkap sesi geldi gündüz saatinde diye şikayetleniyor musunuz? Bunlardan da rahatsız olan birileri bunlar. 11 aylık bebek daha yürüyemiyorken elinden oyuncağını düşürdü diye de rahatsız oluyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…