- 10 Ekim 2014
- 31.462
- 140.720
-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Geldiler zaten ilk taşındığımızda hiç kullanmadığım ardiyeye çevirdiğim ebeveyn banyosundan su sesi geliyor dediler :)ohoo sen neden çekiniyorsun ne güzel kendi evini almışsın
kiracı olsan bi nebze anlarım çekinmeni hani iş ev sahibine gider onunla papaz olursun çekincesini anlayabilirim
sen kendini kısıtladıkça onlar en ufak şeyden bile rahatsız olmaya devam edecekler emin ol
yani bu komşu rahatsızlığı meselesi aman kendimi sıkayım çıt çıkmasın psikolojisiyle çözülen bişi değil
çünkü genelde bu iyi niyet suistimal ediliyor
altındaki insan sorunlu olduğu sürece sen çocuğu kısıtlasan bu sefer tuvalet sifon sesinden rahatsız oluyorum diye kapına gelecek
bu hep böyledir
Siz çocugunuzu bu manyaklar için kisitlayip televizyona iyice bağımlı hale getiriyorsunuz.Sizi de anlıyorum ama siz üst katınızın hiç kullanmadığı ebeveyn banyosunda sus sesi geliyor diye şikayet ediyor musunuz? yada klozeti bozuldu usta çağırdılar matkap sesi geldi gündüz saatinde diye şikayetleniyor musunuz? Bunlardan da rahatsız olan birileri bunlar. 11 aylık bebek daha yürüyemiyorken elinden oyuncağını düşürdü diye de rahatsız oluyor musunuz?
Çok haklısınız maalesef ki ev borcuna girdik bir maaş oraya gidiyor bakıcı tutmaya gücüm yokMadem cocugu birakip calisiyorsunuz keske o cocugu disari cikarak, enerjisi olan bir bakici ayarlasaniz. Olay sadece aksamlari komşuya ses gitmesin değil.
Cocuk zaten koca gün zaten TV basinda evin içinde tıkılmiş. Aksam gelip 2 saat oynasa nolur yani ki onu da yapamiyor.
Gunduz biri gerektigi gibi ilgilenip oynasa, disari cikartsa aksam zaten bu kadar sorun olmazdi bence.
ben sürekli rahatsız edilmekten bahsediyorum ve biraz dur denilebilir bence üstümüzde top oynuyorlar çocuk diyorlar o zaman bende tepineyim canım istedi diyim yani gerçekten apartmanda oturmayı bilmeyenler köyüne dönsünSizi de anlıyorum ama siz üst katınızın hiç kullanmadığı ebeveyn banyosunda sus sesi geliyor diye şikayet ediyor musunuz? yada klozeti bozuldu usta çağırdılar matkap sesi geldi gündüz saatinde diye şikayetleniyor musunuz? Bunlardan da rahatsız olan birileri bunlar. 11 aylık bebek daha yürüyemiyorken elinden oyuncağını düşürdü diye de rahatsız oluyor musunuz?
evet hırçın zaten maalesefSiz çocugunuzu bu manyaklar için kisitlayip televizyona iyice bağımlı hale getiriyorsunuz.
Eşinizin de kolayına geliyor . İlerde Allah korusun otizme kadar gidebilir . Eşinizi iyice sarsın o da çocuğun sorumluğunu almalı . Akşamları havalar düzeldi siz yemek hazırlarken yarım saat çıkarıp gezdirsin. Sizleri özlüyor çocuk kisitlandikca hırçın olacak
O kadar normal ki çocuğun hırçın olması.evet hırçın zaten maalesef
O yüzden sizi anlıyorum dedim bende dikkat ettiğimizi eline top oyuncak vermediğimizi en geç 21:30 da uyuttuğumu bu şartlarda dahi şikayetlenen komşu varken çocuğumu nasıl zapdetmem gerektiği konusunda yardımcı olunmasını istediğim için açtım konuyuben sürekli rahatsız edilmekten bahsediyorum ve biraz dur denilebilir bence üstümüzde top oynuyorlar çocuk diyorlar o zaman bende tepineyim canım istedi diyim yani gerçekten apartmanda oturmayı bilmeyenler köyüne dönsün
Kreşe önümüzdeki dönem vermeyi düşünüyorum şu an çok küçükAcaba kreşe mi verseniz ?
Benim oğlum da konuşma problemi vardı doktor kreş önermişti ve çok çok iyi gelmişti.
Siz bari açmayın televizyon .
Yerleri, sesi azaltmak için kullanılan matlarla kaplayabilirsiniz.
Bu hırçınlık siz sürekli kısıtlamaya çalıştıkça artacak. Çocuklar kabul görmek ister . Gözlerinin içine bakıp onaylandığını görmek ister. Yani akşam dokuzda yatiyorsa iki saat o çocuğa ayırmak zorundasınız sadece siz değil eşiniz de. Sizin ev almanız maddi problemleriniz çocuğunuzun sorunu değil .evet hırçın zaten maalesef
Ben 22 aylıkken vermiştim kreşe.Kreşe önümüzdeki dönem vermeyi düşünüyorum şu an çok küçük
Çok haklısınız maalesef ki ev borcuna girdik bir maaş oraya gidiyor bakıcı tutmaya gücüm yok
eşiniz korkaklık etmesinBütün oyuncakları kaldırdım fırlatmasın diye ama koşmasını da engellemek zorunda kalıyorum eşim de sürekli alttakilerle yüz göz olmamak için koşmasın otur oturt deyip durduğu için bende zaptedemediğimden mecbur kalıyorum.