Tamam isteyen üresin ona da eyvallah ama madem ürüyorsun, çocuğu dünyaya getiriyorsun bakıcaksın kardeşim. Çocuk büyük sorumluluk, eğitimim meğitimi de geçtim her şeyden önce sağlıklı, mutlu, dengeli bir birey olması çocukluk çok önemli ve ebeveynlerin maddi manevi çok çaba koyması ve bilinçli olması gerekiyor. İsteyen, yetebilen 5 çocuk yapsın isterse benden eyvallah ama hepsine zaman ayırcaksın, sağlığııyla mutluluğyla yakıından ilgileniceksin, gelişimine katkıda bulunacaksın. Hep yazıyorum burda kadın, erkek şurda okuduğum konulardaki insanlarda hiçbir plan program yok, inanılır gibi değil
Biri yeni atandım hamileyim daha başlamadığım işe 3 yıl izin alıp gitmesem mi yazıyor, diğerleri de evet devlet hak veriyor yazıyor; başka biri boşanıyorum ama hamileyim yazıyor, yorumcular doğur gitsin cnm çocuk şahanedir yazıyor inanılır gibi değil
Gerçekten hiç anlamıyorum toplumun %80i gelişine, rasgele, bilinçsiz şekilde yaşıyor, çocuk çocuk diye ürüyor sonra onlara da adam gibi bakmıyor, Ferhansı da taşlıyorlar ama kız söylediklerinde hep haklı.