Probis üzülme, haklı olduğun bu savaşı sen kazanacaksın. Benim eşim çok titiz biridir, ev her zaman toplu olsun dağınık olmasın ister. Masada boş tabak çay bardağı vs dursun ona batar illa götürüp mutfaga yerine konsun ister. Ne bileyim koltuğun örtüsü kaymıştır, tuzluğun yeri değişmiştir böyle saçma sapan şeylere takıntısı vardı. E bende çalışıyorum haliyle işten yorgun argın gelip 4 4lük ev kadını olamıyorum. Annesinin çok titiz olduğunu anlatır hep, kız kardeşlerinin çok becerikli olduğunu sabahın köründe kalkıp yemek yapıp işe gittiğini anlatırdı ilk evlendiğimizde. Ben dedimki kusura bakma ben sabahın beşinde kalkıpta yemek falan yapamam, ya da annen kadar mükemmel yemekler yapamam. Ben hem dışarda çalışıp para kazanıcam hemde ev kadını olup tüm gün evde oturan insanlarla mı kıyaslanacağım. Bu bence kesinlikle haksızlık. Sen sonuna kadar haklısın. Eşim kadın yemek yapar temizlik yapar evi derler toplar herşeyi yapar modunda bir adamdı. Sana bugün yaptıgı işleri anlatayım yerleri o süpürdü sonra ben peşinden sildim. Ben tuvaleti yıkarken o banyoyu yıkadı. Ben yemek yaptım o bulaşıkları yıkadı, temizleri yerleştirdi kirlileri kaldırdı. Ev biraz dağılmıştı fazlalık eşyalar vardı sırayla tüm odaları elden geçirdik. Tozları almama yardım etti, sonra çamaşırları makinaya attım sermeme yardım etti. Kendi çamaşırlarını katladı götürdü dolabına yerleştirdi. Ben bu adama herşeyi benimle yapmasını zorla da olsa öğrettim. Ki bu adam bir bardak çayını bile koşarak ayağına getiren bir anne tarafından yetiştirilen bir adam. Sende öğreteceksin biliyorum, arada yine mırın kırın ediyor bunuda mı ben yapıcam falan diyor ama duymamazlıktan geliyorum. Sonuçta yapıyor mu yapıyor zevk alarak yapmasını beklesem bir ömür beklemem gerekirdi