Hani Hayat Müşterekti?

Bence bu sıcakta kokacaklarından bîhaber çünkü muhtemelen daha önce hiç yapmadı. Ya da probisin asacağını düşünüyor. Bu ona güzel bir ders olacaktır inşallah.

Ortada çok çetin bir mücadele var, vallahi aklım hep burada, kendi eşime düşman olacağım neredeyse, erkek milletine kin beslemeye başladım. Ki benimki tatil dönemleri dışında yemek hariç her işin ucından tutar. Yemeği de ben elletmem dağınığı da eşyaları bulamayışı da sinirme dokunuyor. Tatildeyken bile haftalık temizliği beraber yaparız. Konu sahibinin kocası yerine kendi kocam elimde kalacak o noktadayım
Çok tatlısınız bende buraya güzel şeyler yazmayı iple çekiyorum. Bu ne zaman olur, olur mu emin değilim üşenmedim veriyorum bir mücadele🤷🏻‍♀️

O
Yıkıcı bi yorum olacak belki ama evden bi süre uzaklaşmayı düşündün mü?
Onun kafasıyla; şu an küssünüz evdesin eve katkın var seni yatakla konuşmamakla cezalandırdığını düşünüyor nasıl olsa evdesin bi yerde durumu kabullenip lanet olsun tamam diyeceksin diye pes etmeni bekliyor
Kendi çamaşırları attı senden tepki bekliyor şu an
Yoksa çalıştırıp çıkması çok mantıksız
Kokar yani bi kere
Şu an o evde durman bile ona ödül değil mi ben mi yanlış düşünüyorum
Pek çok erkek gibi koşarak annesinin evine gider o zaman 🤷‍♀️

Annesi ne kadar barındıracak onu? 1gün 2gün 10gün
Kendi de rahat edemeyecek zaten

1 ay boyunca iletişim kurmadınız mı hiç?
Annesi klasik Türk annesi ise oğlunun eve dönmesi rüya gibi olur onun için ..paşam akşama ne pişireyim ? Atlet giydin mi diye peşinde dolanır. En azından benim eşimin annesi için durum bu.

Çok tatlısınız bende buraya güzel şeyler yazmayı iple çekiyorum. Bu ne zaman olur, olur mu emin değilim üşenmedim veriyorum bir mücadele🤷🏻‍♀️
Yılmak yok istediğini alana kadar uğraş. Alamazsan da arabanı ve eşyalarını al, dönsün anasının evine.

Bu arada çamaşırların son durumunu da bildir bize, merak ediyorum ev arkadaşlığını becerebilecek mi

Annesi ne kadar barındıracak onu? 1gün 2gün 10gün
Kendi de rahat edemeyecek zaten

1 ay boyunca iletişim kurmadınız mı hiç?
Bosanmasini en çok ailesi istemez, tekrar isler onlara kalacak,belki ayrı ev açsa da yemek vs yapamadığı için annesi yemek,temizlik belki para desteği vermek zorunda kalacak...Her türlü ailecek zararlı çıkarlar

Esiniz iyice abartmaya basladi, iliskinizde kriz yasanmasi muhtemel. Bence cift terapisini bir an önce konuşun. Bu sekilde trip atarak sizi cezalandiriyor. Cezalandirmak, problem cozmenin adımı değildir, kendi isteği olsun diye direniyor resmen. Iki yetiskin insan temizlik gibi kolayca cozulebilecek bir problemin ustesinden gelebilirdi ancak esinizin bambaska bir dünyası var. Bazi arkadaşlar sizin fedakar duruşunuz ve calisiyor olmanizdan dolayi ideal eş oldugunuzu soylemisti bende o uyelere katılıyorum

Annesi klasik Türk annesi ise oğlunun eve dönmesi rüya gibi olur onun için ..paşam akşama ne pişireyim ? Atlet giydin mi diye peşinde dolanır. En azından benim eşimin annesi için durum bu.
Benim kv sadece gel yemek ye der
Öyle bağrına basmaz
Sözlü gaz verir sadece
O da annesi üstüne titriyormuşçasına ilgi gördüğünü sanar 😏 anam anam der anasına gidip eve gelince evim gibisi yok bee der😏😏

Bosanmasini en çok ailesi istemez, tekrar isler onlara kalacak,belki ayrı ev açsa da yemek vs yapamadığı için annesi yemek,temizlik belki para desteği vermek zorunda kalacak...Her türlü ailecek zararlı çıkarlar
Aynen bende onu kastettim
Erkek ailesi genelde oğulları evliyken müdahale etmeyi severler
Boşancam dediğinde serçe parmaklarıyla sırtını desteklerler işler ciddiye bindiğinde geri adım atarlar adam da bakar ortada kalcak yalvar yakar karısını arar
Son 🥴

Aynen bende onu kastettim
Erkek ailesi genelde oğulları evliyken müdahale etmeyi severler
Boşancam dediğinde serçe parmaklarıyla sırtını desteklerler işler ciddiye bindiğinde geri adım atarlar adam da bakar ortada kalcak yalvar yakar karısını arar
Son 🥴
Benim kaynanam hiç müdahil olmaz neden dersen adam.evden gider gitmez eve tadilat yaptı yeni mobilya vs kocamın odasını oturma odası yaptı, biz nikahlandiktan 2 hafta icinde jet hızıyla bu işleri halletti.
Anasını evine dönse kalacak odası fln kalmadi 😀

Benim kaynanam hiç müdahil olmaz neden dersen adam.evden gider gitmez eve tadilat yaptı yeni mobilya vs kocamın odasını oturma odası yaptı, biz nikahlandiktan 2 hafta icinde jet hızıyla bu işleri halletti.
Anasını evine dönse kalacak odası fln kalmadi 😀
Bendeki daha beter o zaman
Eşimin bi odası yoktu kvnin 2 salonu var eşim birinde yatıyordu sabah kalkıp yatağını topluyordu orası tekrar salon oluyordu 🥴 aslında hiç evi olmamış gibi zaten🤣

Bendeki daha beter o zaman
Eşimin bi odası yoktu kvnin 2 salonu var eşim birinde yatıyordu sabah kalkıp yatağını topluyordu orası tekrar salon oluyordu 🥴 aslında hiç evi olmamış gibi zaten🤣
Evet sizinki daha acimasizmis...böyle kadinlar evlerinde tekrar 30 -40 yaşında çocuklarını görmek istemezler, her gün yemegiydi utusuydu,masrafiydi, dağınıklığıydi...
Neyse umarım ailelere yansitmadan olayları cozebilirler.

Evet sizinki daha acimasizmis...böyle kadinlar evlerinde tekrar 30 -40 yaşında çocuklarını görmek istemezler, her gün yemegiydi utusuydu,masrafiydi, dağınıklığıydi...
Neyse umarım ailelere yansitmadan olayları cozebilirler.
Benim eş de başta öyleydi
Erkek adam iş mi yapar tarzı biriydi
Anasına dert yanmıştım hiç mi eline bez vermedin bunun şimdi ben çekiyorum diye
Benim yanımda yapcan tabi oğlum diyen kadın oy oğlum ev işi mi yapyn modundaydı aslında
Ben ev işine el sürmeyen hayat arkadaşı istemiyorum diyip onu terkettikten sonra artık camları bile silen dur annem geçiyor yoldan şöyle durayım diyen annesi geçip gittiğinde cam silmeye devam eden biri oldu
Bende tabi tabi kenara geç annen görürse üzülür aman diyordum
Yaptırım uygulanmadığı müddetçe yani abes ifadeyle çantada keklik oldukça mercimek beyinleri çalışmıyor

Yılmak yok istediğini alana kadar uğraş. Alamazsan da arabanı ve eşyalarını al, dönsün anasının evine.

Bu arada çamaşırların son durumunu da bildir bize, merak ediyorum ev arkadaşlığını becerebilecek mi
Aynen çamaşırların akıbetini ben de merak ediyorum. Sürekli makinede çıkartılmasi gereken çamaşırlar varmış gibi geliyor

Benim yanımda yapcan tabi oğlum diyen kadın oy oğlum ev işi mi yapyn modundaydı aslında
Ben ev işine el sürmeyen hayat arkadaşı istemiyorum diyip onu terkettikten sonra artık camları bile silen dur annem geçiyor yoldan şöyle durayım diyen annesi geçip gittiğinde cam silmeye devam eden biri oldu
Yaptırım uygulanmadığı müddetçe yani abes ifadeyle çantada keklik oldukça mercimek beyinleri çalışmıyor
Neyseki sonradan hatalarını anlamislar. İnşallah konu sahibinin de eşi geri adım atar,yoksa evliliği cidden sallantida gözüküyor...Yeni evli insanların çok daha başka gündemleri.olmali :))

Her sabah yatağını toplatmayı biliyormuş ama, kendi toplasaydi ya oğlusun yatağını

Her sabah yatağını toplatmayı biliyormuş ama, kendi toplasaydi ya oğlusun yatağını
Benim kv lafta çok cefakar vefakardır. Ama lafta😏
Neyseki sonradan hatalarını anlamislar. İnşallah konu sahibinin de eşi geri adım atar,yoksa evliliği cidden sallantida gözüküyor...Yeni evli insanların çok daha başka gündemleri.olmali :))
Cicim ayı klişesi bize vurmadı :)

Geldi çamaşırları astı yeni çamaşır attı. Eve makina tutuyor şuan👀 ama yendiği dondurmanın çöpü kanepenin üstünde bana inadına yapıyor işte.

X