- Konu Sahibi VuslataDair
-
çok uzun oldu biliyorum ne olur dayanın okuyun... karar almıştım kpss için dersaneye yazıldım eylüldeki sınava hazırlanacaktım fakat dün gece umutsuzluğum depreşti vazgeçtim insan doğuştan gülmezse sonradan gülmüyor...daha iki aylıkken annem babam ayrılmış babaannem tarafından büyütülmüştüm ezilip kakılarak horlanarak...hiç gülmedim ben...evliliğimle yendim sandım makus kaderimi ne çare.......
herkese merhaba
içimde ufacık bir ışık doğdu sanki. bugün işletmenlik sertifikası semineri başladı kursta... kızlarımı bir arkadaşıma bırakıp gittim çoğu şeyi zaten biliyormuşum unutmuşum. kpss için meb onaylı bilgisayar sertifikasına çok ihtiyacım vardı çünkü bu tercih şansını yükseltiyordu. bu ayın 28 inde sınava girip onu alacağım bir kaç haftaya kadar da kpss dersleri başlayacak. yavaş ama emin adımlar basmak istiyorum. bir daha düşmeyecek şekilde inşallah kalkmak istiyorum. eşim aramış evde yoktum. gelince gördüm numarasını önceden olsa hemen çağrı atardım nerde olduğumu anlatırdım uzun uzadıya o da fırsatı kaçırmaz hakaretlerini sıralardı...şimdiyse sesini duymak gelmiyor içimden bir arkadaşımız yazmış ya şimdiden alıştır kendini diye gerçekten bu işin sonu belli sanırım boşanacağızkendimi buna alıştıracağım...yazan herkese çok teşekkürler duaya o kadar çok ihtiyacım var ki inşallah rabbim yardımcımız olsun amin
merhaba
kursa ve derslerime başladım. eşim aradı açmadım şimdi aramıyor bende onu aramıyorum. daha evvel de dediğim gibi içinizden biri yazmıştı "onsuz yaşamaya alışmalısın" diye. bende onu yapıyorum fakat "mış" gibi yapmıyorum gerçekten yapıyorum. aklıma geldiğinde itekliyor düşünmüyorum. önceden defalarca arardım gün içersinde şimdi aradığında açmıyorum bile. önceden de tavır alırdım güya ama gün sayardım konuşamadık şu kadar oldu diye. dahası ben dayanamaz arardım. annesi rahatsızlanmış mesajla haber verdim....çok düşündüm neden kendime bu şekilde davarandırıyordum ki kaç yıldır horlaması ezmesi aşağılaması hiç bitmedi. kendisi hep derdi " birisinin sana nasıl davranacağını sen belirlersin" diye demek ki beyefendinin de bana böyle davranması bendenmişbu defa düzelsin diye beklemiyorum bu defa beklediğim şey onu hayatımdan çıkartabileyim onsuz yaşamaya alışabileyim ve nihayetinde kaçınılmaz son boşanma...rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallahüteala amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?