kpss kursu....hayal kırıklığı
merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun
evime yakın olduğu için, saatleri kızlarımın okulda olduğu saatlere denk geldiği için, gün olarak vs kısacası tamamen şartlarıma uygun olduğundan kursa kaydımı yaptırdım. aralık ayında kayıt oldum ocakta dersler başlar dediler. tamam dedim kayıt olurken ilk ayın ücretini verdim. ocak ayı bitti dersler başlamadı

sizin dediğiniz saatler olmadı deyip saat değiştirdiler. sonra da günleri değiştirdiler. en son cep telefonuma borcum olduğu ve ödemem gerektiği mesajı gelince ben artık çıldırdım. ne borcu diyorum şubat ayı taksidi diyorlar iyi de ben ocak ayında ders görmemişim para vermişim. dersler başlamamış. 12 20 de ders başlar diyorlar diyorum ki ben 12 15 de kızlarımı servise veriyorum 5 dakikada kursta olmam mümkün değil. tamam siz 12 30 da girin derse diyor iyi de ders başlamış olacak başlamış dersi böleceğim insanların konsatrasyonu bozulacak bunu neden kabul edeyim ki? ben o sınıfta ders görsem ben de gıcık olurum ders başladıktan sonra sınıfa gelen birisine. ben kayıt olurken böyle söylenmedi kendimi haksızlığa uğramış ve kandırılmış hissediyorum üstelik hevesim kaçtı istemiyorum kurs falan inşallah kendim evde hazırlanabilirim. yarın gidip kaydımı iptal ettireceğim. aslında tek zorluk matematik sadece matematik için mi kursa gitsem acaba? bir akıl verir misiniz ben ne yapayım sizce?