tamamı yalan oldu canım tamamı maalesef yalan oldu....işte yılgınlığım bundan o kadar yoruldum ki.....
demek ki sena olmuyormuş,onun bunun demesiyle zorlamasıyla tehditle olmuyormuş,insanın- kocanın- içinden gelmesi gerekiyor ki gelmiyor bunca konudan sonra bunca olandan sonra gördük
muhtemel ki o adamın orda başka bir hayatı var,başka kadın var mı bilmiyorum ama hayatı olduğu kesin ve o hayattan gayet memnun
verdiği sözleri bile tutmuyor,seni bırak çocukları bile düşünmüyor
çok kötüyüm diyorsun da birçok insandan daha iyi bir durumdasın,zaten yerleşik bir düzenin var adam zaten o evde değil
hiç evinden çıkmadan düzenini bozmadan nafakanı da tazminatı da alır boşanır gül gibi kafan rahat yaşar gidersin,gidecek yerin yok diyorsun ya gitmene gerek bile yok,ne insanlar var burda kapıya konulan geceyarısı asıl onların çaresi yok
oysa senin bir mesleğin,girebileceğin bir sınavın,yerleşik bir evin,her ay gelen maaşın var
biraz para biriktirsen ,biraz da dünyada senden ve çocuklarından daha önemli birşey olmadığını anlasan işte o zaman herşey değişecek
sen ayağa kalktığında o adam bile şaşacak belki yine dönmeyecek sana ama ,senin neler yapabildiğini görüp eşek tepmişe dönecek
kendi şantiye köşelerinde sürünürken(nette sürtüp gönül eğlendirmek ona sürtme gibi gelmese de her heves geçici o da geçecek sonuçta)
adamın bilet tarihleri bile boşanmana yetecek daha önce de söylemiştim o bile durumu kanıtlama yeterli mahkemede
tek yapman gereken bir dilekçe yazmakken bunu bile yapamıyorsun
kendini en önemlisi de o çocukları bu mutsuzluğa mahkum ediyorsun
anla artık olmuyor o adam olmuyor
sen bugün boşansan kocan bayıla bayıla boşanır senden ,tek kabul etmeme nedeni egosu olur,bu kadın beni nasıl bırakabildi diye
sen de bunca aşağılanmanın ezilmenin şiddetin karşılında tekmeyi atmanın egosuyla hayatına devam edersin...mutlu bir insan mutlu bir anne olarak