hani dermansız dert yoktu ya rabbim!!!

ohooo konunuzu çok iyi hatırlıyorum. kocanız değişmeyeceğine göre yapılacak şey belli. neden hala buradan medet umuyorsunz, burdaki insanlar konuşurlar konuşurlar siz hala eski tas eski hamam devam edersiniz. ee nasıl yardım edelim?

ben senin konunu hatırladım
sanki bi ara kazakistana gidecektin hatta eşinle konuşmuştun aldıracaktı sizi oraya
yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Bence bu medet ummak değildir. Belki adım atmaya cesareti yok belki aynı şeyleri yaşayan birinden ne yaptığını öğrenmek istiyor bu süreci paylaşmak istiyor elbetteki yorumlarımızla onun düşünmesini sağlayarak yardım edebiliriz diye düşünüyorum. Zira bu site bunun için var.

deme öyle ne olur deme derdinin dermanı var ama zor durumda olduğun için bu dönemde güç şeyler yaşayıp özgüvenini kaybettiğiniçin çıkamıyosun işin içinden.
Allah muhafaza ya çocuklarından biri amansız bir hastalığa yakalansa tekrar ediyorum Allahım korusun ama işte o zaman dersin ki Rabbim ne büyük konuşmuşum.
bak bi zamanlar çok iyi bir işin varmış yani donanımlı bir insansın tekrar iş bulabilirsin gerekirse çocuklarını etüte yada kreşe verirsin o adamı çekmek zorunda değilsin inan,gerekirse yer silersin, bulaşık yıkarsın, belediyeden yardım istersin.ben olsam yapardım inan yapardım. biliyorum dışarıdan söylemesi çok kolay ama sende yapmalısın. yeter ki kim olduğunu hatırla yeter ki kuvvetinin farkına var. iki çocuk büyütmüşsün tek başına bunu güçsüz hiç bir kadın yapamaz lütfen bunu unutma içindeki gücün farkına var. yazık değil mi kızlarına onlar için güçlü olmalısın lütfen topla kendini lütfen Rabbim yardımcın olsun...

Senacım konularını hatırlıyorum. Canım düzelen hiçbir şey yok mu??
Erkeklerin arıza oldukları şey bu işte: kadın ne kadar susarsa o kadar tepesine çıkıyorlar. Benim eşim de böyleydi, ben sustukça o coştu. Sonra bana bir şey oldu. Bu sefer ben coşmaya başladım. Ben coştukça adam bana bağlandı. Hatta o ali kıran baş kesen adama kızıp valizini toplayıp kapıya bile koydum. Hiçbir şey yapmadı... Barışmak için uğraştı durdu.
Hayat maalesef herkese güzellikleri gümüş tepsiler içinde sunmuyor. Bazılarının tırnaklarıyla hayata tutunması lazım. Senin de mabadı kalkmış kocana haddini bildirmen için bir an önce toparlanman gerek. Bu adamda narsistlik varsa kötü bir şey derken bile iki iyinin arasına 1 kötü sıkıştır. Anlamasın.

Toparlan canım, muhakkak toparlan. Git saçlarını yaptır, az bak kendine. içinden gelmiyor anlıyorum ama, kendindeki değişikliği gördükçe daha iyi hissedeceksin...
Bir de Carrie'nin dediğini ben de hatırlıyorum. Ne oldu o mesele??

merhaba sağolun yazdıklarınız için. evlatlarım tek yaşam kaynağım her zaman şükür sebebim onlar beni hayata bağlayan can damarlarım rabbim isteyen herkese nasip etsin ve bizlere acılarını göstermesin inşallah sağolun allah razı olsun

ya yanlış anlamayın ama biz kadınlar biraz korkakmıyız??

ne demek kimsem yok ne demek çaresizim.en dipte olsan bile çocukların için savaşmak zorundasın.
farzet kocan kazakistanda birini buldu bıraktı seni ozaman ne olacak
ne olursa olsun kocam basımda olsun demeyin artık lütfen
bu kadar acı çekerek yaşamanın kimseye faydası yok.
siz çalışma hayatı görmüş birisiniz hani hiç evden çıkmamış olsanız gene hak verirdim .

lütfen silkelenin kendinize gelin. iş bulun bişeyler yapın böyle ağlamakla bir çözüm bulunmaz.

merhaba
ayrılamam şuan buna zerre kadar cesaretim yok halim yok((( kendimi inanılmaz yılgın hissediyorum. mutsuzum ve onu sanırım artık sevmiyorum onca hakaretten sonra aşağılamadan sonra sevgi mi kalır eğer maddi imkanım olsaydı evli kalmazdım bunu onada söyledim ben...

merhaba çok teşekkür ederim yazdıkların için bunları okumak içimi aydınlattı kıpırtılar hissettim içimde yapabilirsinleri başarabilirsinleri duymayalı hissetmeyeli çok zaman olmuş((((((((((((((

kınamayarak fikir vererek empati kurarak yardım etseniz:) olmaz mı:)

ben senin konunu hatırladım
sanki bi ara kazakistana gidecektin hatta eşinle konuşmuştun aldıracaktı sizi oraya
yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
doğru hatırlıyorsun canım
ailesinin ortalığı velveleye verdiği bir sırada söyledi bunları hani küçük çocuğunuz ağlarda sussun diye "seni parka götüreceğim" falan dersiniz ya anı kurtarırsınız. işte aynı öyle oldu. o kıyametin içinde vaadler sıraladı ama ortalık durulunca hepsi yalan oldu ve ben bunu bile sineye çektim olsun dedim...yeter ki iyi olalım dedim...

haklısınız bir anlık gafletle derdimin dünyanın en büyük ve çaresiz derdi olduğu duygusuna kapıldım...
elbetteki dünya da benim derdime imrenecek derecede büyük derdi olan insanlar vardır rabbim hepimize yardım etsin. ama herkes kendi çektiğini bilir değil mi? çocuklarım okul çağındalar ikisi de okula gidiyor. öğlenciler. ben dershanenin saatlerini onların okul saatine denk getirdim... birgün inşallah kendime gelirsem eski günlerdeki insan olursam inanıyorum o zaman değişecek gidişat. tek sığındığım rabbim...inşallah yardımcım olur inşallah amin

değişen bir şey yok canım iyiye giden birşey yok ....işte o sana olan şeyin banada olması lazım onu bekliyorum:)
beni defalarca kandırdı canım gelme veya beni oraya alma meselesinde bu da onlardan biriymiş işte...

haklısınız çok haklısınız haklı olduğunuzu biliyorum yazdıklarınızın doğru olduğunu da ama sorun şu ki bir hamle yapamıyorum...

YAsadiginiz bu olaylara cok uzuldum. Ama sizin iki tane yavrunuz var onlar icin olsa bile ayagi kalkmaniz gerekiyo esinize gelince sizin ona Olan zafinizi bildigi icin istedigi sekilde davranabiliyo. Hele bir gosterin disinizi bakalim ayni tavirlarimi sergilecek benden size tavsiye bir once ayagi kalkin ve eskisi gibi guclu bir kadin olun Cocuklarinizzz icinn

eşinle konuşmuş anlaşmıştınız ailesi abisi konuşmuştu kesin dönüş yapıyordu aranız düzeliyordu pişman olmuştu ağlamıştı af dilemişti en son noldu bişey değişmedi mi

Canım şu an ağır bir bunalımdasın belli ki... Ama 2 tane meleğin var sana ihtiyacı olan. Onlar için toparlanacaksın. Bir kere sen zaten şu an çocuklarını resmen yalnız büyütüyorsun, sadece para göndermekle babalık olmaz. Sen hem annelik hem babalık yapıyorsun evlatlarına. Bir kere bundan dolayı çok güçlüsün zaten. Sadece o kadar sinmişsin ki gücünün farkında değilsin, bir silkelenip kendine gelmen lazım. Daha önceki başarılarını düşün, o zaman nasıl yaptıysan yine yapabilirsin, o zaman o işleri başaran da SEN'din... Çocukların için vazgeçme, hayatından vazgeçme, KENDİNDEN VAZGEÇME!!!

yardım etmek için öle şeyler söyledik ki ,düşünmesine harekete geçmesine dair,maalesef değişen bişey yok ve olmayacak,ama görmüyor...hala

önceki konularında kocan kocalık namına para gönderme haricinde hiçbir şey yapmadığı halde sık sık "kesinlikle boşanmayacağım" ifadesini kullandığını anımsıyorum.
psikiyatrise başvurmana ve eşinin sorumsuzluğu yüzünden senin dengeli davranma yetini kaybettiğine de gün gün şahit olmuştum.

boşanmama sebebin gerçekten de gidecek yerinin olmaması mı, yoksa sırf toplumda yeniden bekar bir kadın olarak yer almamak için arkasına saklandığın bir bahane mi?

özgüvene ve serinkanlı davranmaya ihtiyacın var. bir iş teklifin vardı ne oldu? çalışmalı ve kendi ayaklarının üzerinde durabildiğini görmelisin. eşinle de önceki birikimlerden dolayı kavga çıkarıp durma. namaza yollamaya çalıışmak filan gerek yok bunlara, onun işine bu kadar karışmamalısın. eşini zamana ve kendi haline bırak. o yola getireceğin yaramaz bir çocuk değil, onu sadece izle ve güçlü dur. eğer böyle yaparsan o sana hak ettiğin değeri verecektir.

bir de mutluluğunu eşine endeksleme. birden yapamazsın bunu tabi ama yavaş yavaş yapabilirsin, yapabilenleri de kkda gördük... zafer onların oldu.

allah daima seninle olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…