hani dermansız dert yoktu ya rabbim!!!

Diger dersler icin kendine guveniyorsan bence matematik icin git sadece...isin asli matematik disindekilerde senin fazlaca okumanla ve soru cozmenle yapilabilecek dersler..yani tarih,turkce genel kultur vs. gibi dersler...sadece matematik icin gidersen disarida gecirecegin vakit daha az olur ...evde kendine bir oda ayir ve her gun duzenli aksatmadan en az 3-4 saatini ayir calismaya bence olur..hem bir yandan cocuklarin icin yapacagin isleride aksatmazsin icin rahat eder...kendine iyi bir kpss seti al..bolca soru cevap tarzi kitaplar olur bence...

sanırım en mantıklısı bu. haklısınız. çok teşekkür ederim

Ayrica onceki konunuda okumustum ..cidden uzulmustum...ama simdi yaptiklarina sevindim...lutfen pes etme..esinden sana hayir yok artik..ordada demistim...kizlarin icin modelsin...eger seninle ayni hayati yasamasinlar... haksizliklara ugradiklari zaman zayif dusmesinler istiyorsan yilma canim...eger calisip ayaklarinin uzerinde durmayi basarirsan inan bana onlar icin en guzel seyi yapacaksin..anneleri gibi guclu olacak onlarda..

Son düzenleme:
Derdiniz dermansız degil..
Siz görmüyorsunuz, görmek istemiyorsunuz caresiz degilsiniz..
Calısıyormussunuz gayette güzel bir calısma hayatınız olmus.
Tekrar ise girip calısabilirsiniz maddi anlamda da yeterli olursunuz.
Hala bu adamdan ne bekliyorsunuz?
Silkelenin kendinize gelin, evlatlarınız icin bunu yapın lütfen.

Kpss konusunda ne yaparsanız yapın ama bir an önce yapın.Zamanla uğraşırken zaman kaybetmek kadar kötü bir şey yoktur bence.

Arkadaşa katılıyorum bundan güzel yorum olamazdı bak başlamışsın devamını getir getirdikçe güçleneceksin seviniyorum senin adına canım benim..

Arkadaşa katılıyorum bundan güzel yorum olamazdı bak başlamışsın devamını getir getirdikçe güçleneceksin seviniyorum senin adına canım benim..

çok sağol canım inşallah güzel olur herşey hayırlısıyla. içimde güzel şeyler hissediyorum rabbime güveniyorum allah hepimizin yardımcısı olsun amin

seni derdini okurken kendimi buldum ben kendimi ifade edemiyorum sen sanki beni yazmışsın yani ben senden daha ezik bir hayattayım benim babam 1 sene öncesine kadar tacikistanda çalışıyordu annemle çok iyilerdi ama tacikistana gidince aynı seninki gibi oldu sadece şiddet yoktu annem ya ben ya tacikistan dedi babam da annemi tercih etti bir süre yine babam anneme ilgisiz davranıyordu ama şimdi düzeldiler allaha şükür bizim tek suçumuz eşimize herşeyim sensin sen yoksan bende yokum gibi davranmak kendimizi toplayalım onlar kim yaa yaşlarımız aynı sen bana geçen gün özel mesaj göndermişin ( ya vedüd 21 defa) eşimle sohbetim artsın diye sende uygula keşke yakınımda olsan yüzyüze dertleşirdik ikimizin düşünceleri çok benziyor

bence insanin özgüveni elinden giderse en kötüsü budur.sizdede bence bu sorun var...ve bunu bazen esimiz yada cevremiz bize planli bir sekilde uyguluyor
kendimizi degersiz ve gücsüz hissedersek ona muhtac oluruz o da istedigini yapar ve yaptirir.
suna emin olunki hic kimse dertsiz degil...o uzaktan gördüklerimizin ne dertleri vardir,söylemezler.herkezin derdi cesit cesit,ayrica biz bu dünyada imtihandayiz,burasi cennet degilki..
bazen yürümenin,hatta bir el yikamanin bile büyük nimet oldugunu engelli insanlari görünce düsünürüm...
evet cok zor hayat büyük bir mücadele.ama matematikten bile not almak icin sinav varsa bizi yaradanda sabir edip etmeyecegimizi ölcmezmi?
kimse kimseye hakaret edemez,dövemez sövemez,kiramaz,kücümseyemez,hatta evlatlarimiza bile cok sevkatli olmaliyiz cünki o ilk önce ALLAH in kuludur.
bence problem degilde cözüm odakli olun..siz akilli bir insansiniz ve en iyi karari kendiniz icin siz verirsiniz
saygilarimla

başka bir kurs araştırsan?
(diğer dersleri bilemem ama matematik için kurs şart)

canım benim sağol yorumun için. rabbime güveniyorum ve hayırlısını diliyorum. sana önerdiğim ya vedüd esmasını uygulayamam çünkü yanımda değil beraber yaşamıyoruz. rabbim inşallah bana da bir ferahlık yolu açacaktır inanıyorum

başka bir kurs araştırsan?
(diğer dersleri bilemem ama matematik için kurs şart)
kurs için hevesim kaçtı zaten kendimi kurs için yaşlı buluyordum ama çok güzel kaynaklar edindim allahın izniyle çok sıkı çalışıp atanacağıma inanıyorum. hayırlısı rabbimden. hayaller kuruyorum atandığıma dair inşallah hayal kırıklığı yaşatmaz rabbim amin

sevgili Arkadaşım öncelikler dilerim rabbim derdini feraha erdirsin. kendim uygulayamadım ama sana tavsiyem sessizce çöktiğün yerden kalk ayakların üzerinde dur.işini düzenini kur. maddi zorluklarda insanı bezgin hissettiriyor. gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler evveliyatını bilmiyorum ama ilk hata onunla gitmemekten olmuş.sen düzenini kur önce hayallerinin hedeflerinin üzerine git pes etme. hakaret ede ede sindirmiş seni allah ıslah etsin inşallah onu

yazınızı okuyunca çok üzüldüm ancak şunu düşündürdünüz bana

bu kadın güçlü bir kadın geçmişte nasıl yaptıysa yeniden yapabilir,çalışıp ayakta durabilir kızlarını büyütebilir dedim.
bırakın şu adamı diyeceğim tabiki uzaktan söylemek kolay bunu ama en doğrusu bu gibi gözüküyor.hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…