- Konu Sahibi VuslataDair
-
sanırım en mantıklısı bu. haklısınız. çok teşekkür ederimDiger dersler icin kendine guveniyorsan bence matematik icin git sadece...isin asli matematik disindekilerde senin fazlaca okumanla ve soru cozmenle yapilabilecek dersler..yani tarih,turkce genel kultur vs. gibi dersler...sadece matematik icin gidersen disarida gecirecegin vakit daha az olur ...evde kendine bir oda ayir ve her gun duzenli aksatmadan en az 3-4 saatini ayir calismaya bence olur..hem bir yandan cocuklarin icin yapacagin isleride aksatmazsin icin rahat eder...kendine iyi bir kpss seti al..bolca soru cevap tarzi kitaplar olur bence...
Ayrica onceki konunuda okumustum ..cidden uzulmustum...ama simdi yaptiklarina sevindim...lutfen pes etme..esinden sana hayir yok artik..ordada demistim...kizlarin icin modelsin...eger seninle ayni hayati yasamasinlar... haksizliklara ugradiklari zaman zayif dusmesinler istiyorsan yilma canim...eger calisip ayaklarinin uzerinde durmayi basarirsan inan bana onlar icin en guzel seyi yapacaksin..anneleri gibi guclu olacak onlarda..
Arkadaşa katılıyorum bundan güzel yorum olamazdı bak başlamışsın devamını getir getirdikçe güçleneceksin seviniyorum senin adına canım benim..
kpss kursu....hayal kırıklığı
merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun
evime yakın olduğu için, saatleri kızlarımın okulda olduğu saatlere denk geldiği için, gün olarak vs kısacası tamamen şartlarıma uygun olduğundan kursa kaydımı yaptırdım. aralık ayında kayıt oldum ocakta dersler başlar dediler. tamam dedim kayıt olurken ilk ayın ücretini verdim. ocak ayı bitti dersler başlamadısizin dediğiniz saatler olmadı deyip saat değiştirdiler. sonra da günleri değiştirdiler. en son cep telefonuma borcum olduğu ve ödemem gerektiği mesajı gelince ben artık çıldırdım. ne borcu diyorum şubat ayı taksidi diyorlar iyi de ben ocak ayında ders görmemişim para vermişim. dersler başlamamış. 12 20 de ders başlar diyorlar diyorum ki ben 12 15 de kızlarımı servise veriyorum 5 dakikada kursta olmam mümkün değil. tamam siz 12 30 da girin derse diyor iyi de ders başlamış olacak başlamış dersi böleceğim insanların konsatrasyonu bozulacak bunu neden kabul edeyim ki? ben o sınıfta ders görsem ben de gıcık olurum ders başladıktan sonra sınıfa gelen birisine. ben kayıt olurken böyle söylenmedi kendimi haksızlığa uğramış ve kandırılmış hissediyorum üstelik hevesim kaçtı istemiyorum kurs falan inşallah kendim evde hazırlanabilirim. yarın gidip kaydımı iptal ettireceğim. aslında tek zorluk matematik sadece matematik için mi kursa gitsem acaba? bir akıl verir misiniz ben ne yapayım sizce?
canım benim sağol yorumun için. rabbime güveniyorum ve hayırlısını diliyorum. sana önerdiğim ya vedüd esmasını uygulayamam çünkü yanımda değil beraber yaşamıyoruz. rabbim inşallah bana da bir ferahlık yolu açacaktır inanıyorumseni derdini okurken kendimi buldum ben kendimi ifade edemiyorum sen sanki beni yazmışsın yani ben senden daha ezik bir hayattayım benim babam 1 sene öncesine kadar tacikistanda çalışıyordu annemle çok iyilerdi ama tacikistana gidince aynı seninki gibi oldu sadece şiddet yoktu annem ya ben ya tacikistan dedi babam da annemi tercih etti bir süre yine babam anneme ilgisiz davranıyordu ama şimdi düzeldiler allaha şükür bizim tek suçumuz eşimize herşeyim sensin sen yoksan bende yokum gibi davranmak kendimizi toplayalım onlar kim yaa yaşlarımız aynı sen bana geçen gün özel mesaj göndermişin ( ya vedüd 21 defa) eşimle sohbetim artsın diye sende uygula keşke yakınımda olsan yüzyüze dertleşirdik ikimizin düşünceleri çok benziyor
kurs için hevesim kaçtıbaşka bir kurs araştırsan?
(diğer dersleri bilemem ama matematik için kurs şart)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?