Başkalaşım Yaşayan Arkadaş

Bir başak burcu olarak kolay arkadaş seçemiyorum ve bu da beni yalnız bırakıyor. Sürekli görüşebildiğim arkadaş sayım 2. Bir sürü tanıdığım var ama asla o ikinci levela geçemiyorum. Siz yine iyi yönde değişmişsiniz. Ben ona hatta frekans atlamak derim. Keşke benim arkadaşım da o yönde değişseydi.
İşte kime göre iyi? Siz iyi yönde değişmediğini sanıyorsunuz ama belki de eski hali kötüydü? Belki yüzeysel olarak yaşamak doğrudur, belki instagramda takılmak ve sadece ondan bahsetmek iyidir. Bence kendi kalıplarınıza sokmeyın arkadaşınızı. Ha o hissi biliyorum, benim de arkadaşım tek arkadaşım değişti ama sırf başka arkadaşım kalmadı diye onu kendi aevdiğim şekle zorlayamam. Sizin için de böyle bence

Arkadaşınız sonradan görme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Uzak durun bence. Kaynınız için de görüştüğü biri varmış diyin geçin. Kaynınızı da ayıktırın tabi

Sürekli bir değişim içindeyiz aslında. Bekarken başka evliyken bambaşka çocuk olunca daha da farklı. Tüm ilişkileri etkiliyor bu durumlar özellikle de zorlanıyorsak.
Siz memnun değilseniz direkt kestirip atın bence. Kabul edemeyecek gibi hissediyorsanız 🙄

Çok dikkat ederim yazım şekillerine 😊 Ben teşekkür ederim.

Peki sizce kaynım konusunda nasıl reddedilirim? Hiç kaynıma söylemek dahi istemiyorum. Eşime çıtlattım aman aman dedi. Şimdi hiç görüştürmeden de olumsuz cevap nasıl verebilirim bilemedim.
Kimsenin arasını yapmak istemiyorum, araları ilerde kötü olursa benden bilirler. Ben olsam böyle derdim açıkça. Uygun bulsanız bile ara yapmak çok riskli, işler kötü gittiğinde sen yaptin aramızı oluyor

Kayniniza fikrinizi soyleyin ama sır olarak soyleyin, ister tanisir ister tanismaz.. ki tanismaz bence o zaman ona gore kendisi bahane bulur

X