Hangisi daha mantikli

gevezemelek

Küçük prensimin annesi kocamin bitanesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
98
31
8
Hayirli aksamlar hanimlar

Bu da dert mi diyeceksiniz ama şimdiki derdim bu eğer nasip olursa bir hafta sonra memlekete ziyarete gidicez.

Ancak gidiş dönüş konusunu bir türlü sonuca bağlayamadik.
Şimdi konuya geleyim biran önce 2 seçeneğimiz var.1.otobusle gitmek 16 saat sürecek yol ufak bebeğim var nasil olur olucak bilmiyorum.maddi açidan biraz daha rahat olucak

2.secenek kendi arabamizla gitmek ancak daha önce eşim hiç uzun yol da araba kullanmadi ne kadar yakar hiç bir fikrimiz yok ama bizim açimizdan daha rahat olucak gibi
Sizce ne kadar yakar bu kadar uzun yolda araba cevaplariniz için şimdiden teşekkür ediyorum.:KK200::KK71:

Otobüste 16 saat büyük insan dayanamıyor
Bebek ağlarsa siz daha çok huzursuz olursunuz. Ne kadarlık bilmiyorum ama zor. Klimaları açsalar çocuğa dokunur, kapasalar sıcak olur. Siz kendi arabanızla gidin mecbursanız gitmeye. Ama illa gitmek zorunda değilseniz gitmeyin yollar çok kalabalık oluyor bayramda.

Fiyatta önemlidir belki sizin için ama araba çok rahat olur ... istediğiniz yerde istediğiniz kadar durabilirsiniz ...

Uçak fiyatlarına baktınız mı bazen ummadık fiyatlarda biletler bulabiliyorsunuz

Oyy aklıma geldi 12 saat 9 aylık kızımla geçirdiğim yolculuk. Tam bir kâbus inan bana. Bide diğer yolcuların cık cık sesleri. Tavsiyem kendi arabanizla geze geze gidin

Sadece siz olsanız otobüs öyle böyle idare edilir ama inanın çok zor.Ben izmire 10 saat otobüsle gitmiştim ondan sonraki 1 2 gün kendime gelemedim. Kaldı ki gittiğiniz yerlerde de araba lazım olur ALLAH korusun bebek hastalansa birşey lazım olsa kimseye ağız burun yapmadan gidersiniz. Kaldı ki şuan en ucuz otobüs biletleri bile 90 lira o kadar uzak mesafelere.
Bir de tecrübeyle sabit dizel arabalar uzun yolda çok da cep yakmıyor, en fazla 200 lira daha fazla verip konforlu olanı tercih etmeniz gerekir diye düşünüyorum.

Back
X