Bunlarda çok güzelmiş, ben genelde daha çok parçalı yemek takımı arayışındayım tek takımla tüm ihtiyacımı kapatsın diye çok teşekkürlerEvimde birçok yemek takımı var, severim kendilerini.
Günlük kullanım için yakın zamanda narin olmayan, modern ve başka alt üstlerle kombinleyeceğim bir şey aldım. Schafer stylish yeşil desenli.
Ürünler kalın ve kabartmalı, hem gold hem gümüş ürünlerle kombinliyorum.
Kahverengi ve siyah başka yemek takımlarla eşliyorum vs vs.
Schaferın günlük 4 kişilik yemek takım serilerine bakın derim.
Kesinlikle bakıcam o halde çok teşekkür ederim model çeşidi bol bende hem şık hem sade olabilecek bi şey arıyorum. Siz karacanın hangi modelini kullanıyosunuz?Karaca aldım en son.
Öncekilerde sonradan soyulmalar oluştu.
Soyulma olmaması için elde yıkamak isterdim ama o da çok mümkün olmuyor.
Genel olarak çatlama,kırılma sorunu yaşamıyorum genelde soyulmalar ve renk kaybı olduğu için belli aralıklarla değiştirmek zorunda kalıyorum.Sade takımlar da çok ilgimi çekmiyor.
Kullandığım markalar içinde Karaca'yı önerebilirim.
Ben bir Bernardo aşığıyım.
Teşekkürler cevabınız için ben ikisi bi arada bi şey arıyorum aslındaGünlük sofra takımım güral markası.
Misafire ayrı sofra takımım var kullandığım oda falez.
Memnunum.
Bi sorun yaşamadım.
Falezleri uğurlu çeyizden almıştık .
Oraya baktım ama pek tarzım modeller yok teşekkürler önerileriniz için karacadaki modeller daha çok içime sindiPorland kullanıyorum bu konuda en iyisi o bence. Çok şık modelleri var bira tuzlu olanlar misafirlik vs. Ama günlük modelleri de okadar güzel ki misafire vs herseye cıkarıyorum daha ortalama fiyatları. Yine alacak olsam yine porland alırım..
Çok teşekkürler önerileriniz için en çok gelenlerden birisi oldu gözüme kestirdiğim birkaç model var zaten artık karacada. Siz memnun musunuz kalitesinden vs?Karaca Mühür Fine Cream 60 Parça 12 Kişilik Porselen Yemek Takımı Gold Kare Karaca misafire şunu kullanıyorum, şimdi almış olsam oval olanlardan alırdım kareleri çok kullanışlı bulmuyorum.
Karaca Gem 24 Parça 6 Kişilik Porselen Yemek Takımı Karaca Karaca Pure 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı Karaca
günlükte de bu ikisini dönüşümlü kullanıyorum genelde.
Anladım teşekkür ederim hem f/p açısından hemde kullanım açısından en iyisini bulmaya çalışıyorum :)Günlük kullanımda tulu porselen kullanıyorum. F/p ürünüydü aldığımda geçen sene 1000 TL bile değildi günlük takımı.
Misafir takımı jumbo.
Makine kırmızı çizgim :) 5 sene çok uzun bi süre valla gayet iyi geliyor kulağa. Soyulma vs yaptı mı hiç?Karaca autumn 5 yıldır kullanıyorum makinaya da atıyorum çok şık duruyor bencee
Pek benim tarzım değil aslında ama teşekkürler yinedeGüral porselen tek geçerim mağazalarında model desen vs seçenek çok ve yaldızlı olan tabağım 4 yıldır makinede yıkanıyor hiçbirşey olmadı
Sağolun öneriniz içinBen emsan kullanıyorum çok memnunum
Daha şık ve zarif modellere bakıyorum teşekkür ederimKorkmaz ,çeşit ve desen açısından çok iyi.
Valla 1 bardak makineye sığmasa elde yıkamak yerine ikinci turu bekleten biri olarak 3 senedir sayısız kere makineye girdiler, hiç çizilme soyulma damarlanma olmadı, mikrodalgaya da sokuyorum sıklıklaÇok teşekkürler önerileriniz için en çok gelenlerden birisi oldu gözüme kestirdiğim birkaç model var zaten artık karacada. Siz memnun musunuz kalitesinden vs?
Hmmm onlara bakmamıştım hiç karacadan birkaç model beğendim aslında teşekkür ederimKütahya porselen ve emsan kullanıyorum cok memnunum makinada ne yipranma ne solma deforme hic birsey olmadi 6 7 senedir
Porland da ateş pahası valla 60 parça takıma 30k vermek çok içime sinmiyor daha uyguna kaliteli yine karacada gördüm gibi bakıcam bunların hepsineBen porlanddan almıştım çok şık zarif
Ay öğrenciyken bizde öyleydik ne olursa artık :)) ama şu an karacanın takımlarından birkaç model gözüme kestirdimValla ben öğrenciyim, Migros ve Tedi tabaklarından devam ama hediye alacakken Porland veya Karaca'dan bakıyorum. Özellikle Porland takımları çok hoş
Karacaya baktım canım teşekkür ederim önerin içinBella maison çok güzel yemek takımları var hem şuan da baya bir indirim var bir göz at istersen
Ben 1 takımla komple tüm ihtiyacımı kapatayım diyorum karacaya baktım en son orada gözüme kestirdim birkaç model teşekkür ederimGünlük ama misafirlik gibi duran kutahya porselenim var 12 kişilik almistim
Misafirligim aryildiz marka
Makineye atarım, hicbir sey olmadı