lugesya_ MutluSonlaBitsinBuMasaL Kayıtlı Üye 18 Şubat 2009 246 1 296 20 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lugesya_ #1 kızlar baharat bölümüne baktım ama hiçbirşey anlamadım baharat adına göre liste var ve cok karışık siz hangi yemeğe hangi baharatı koyarsınız _?? lütfen yardım edinn opuyorumnanaktan
kızlar baharat bölümüne baktım ama hiçbirşey anlamadım baharat adına göre liste var ve cok karışık siz hangi yemeğe hangi baharatı koyarsınız _?? lütfen yardım edinn opuyorumnanaktan
madamcocomo *** tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Şubat 2008 12.352 1.423 748 20 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lugesya_ #2 tavuk yemeklerine ,,köri et yemeklerine de ,7 cesıt karısık baharatım var onları mutttlaka eklerım.. diğer yemeklere ,yemegine göre elime ne gelırse eklerım :)) toz biber ,pul biber ,kimyon,karabiber..genelde her yemege atarım.. nane ,kekik ,tuzot..bunları da yemegıne göre :) aklıma gelenlerı yazdım ama daha cokk var.
tavuk yemeklerine ,,köri et yemeklerine de ,7 cesıt karısık baharatım var onları mutttlaka eklerım.. diğer yemeklere ,yemegine göre elime ne gelırse eklerım :)) toz biber ,pul biber ,kimyon,karabiber..genelde her yemege atarım.. nane ,kekik ,tuzot..bunları da yemegıne göre :) aklıma gelenlerı yazdım ama daha cokk var.
LOCA Kaçıyorum Kovalama! Kayıtlı Üye 7 Haziran 2009 9.667 265 363 37 Kocaeli 21 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lugesya_ #3 bi arkadaş daha aynı başlığı açmıştı ordan bakabilirsinyerimseniben 2.sayfada