• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi spor dalı ???

Deneme dersleri vs.varsa hepsini deneme şansı var mı? Kızım 6 yaşında, yuzme ve jimnastiğe gidip yüzmeyi bıraktı. Jimnastigeyse bayılıyor. Okculugun çocuklara çok katkısı olduğunu,çok tavsiye edildiğini duymuştum. Kızım da çok istiyor, hicbir yerde bulamadigimiz icin geçen sene babasına ok yaptırmıştı hatta🤣 Bu sene veya önümüzdeki sene sirasiyla okçuluk,voleybol ve tenis için yönlendirmeyi istiyorum. Severse sevdiğime devam etsin
Bu saydıklarımın yanında yüzme,jimnastik,basketbol da denedi.
Son karar okçuluk ve voleybol arasındayız.
Biniciliğin devamlılığı ve ulaşımı zor olacak zaman geçtikçe.

Bu saydıklarımın yanında yüzme,jimnastik,basketbol da denedi.
Son karar okçuluk ve voleybol arasındayız.
Biniciliğin devamlılığı ve ulaşımı zor olacak zaman geçtikçe.
Kizim jimnastikteyken spor salonunda okul takimlarinin voleybol maçlarını izleme fırsatım oluyor. Belki saçma gelecek ama bir izlenimim oldu ve bu yüzden voleybolu ikinci sırada düşünüyorum ben. Takımların hocalarınin,topu kaçıran çocukları aşağıladığını sinirlendiğini kızdığını gözlemledim.Gariptir ki genelde de o takımlar alıyor maçı. Kızımı tanıyorum,bu durum onu hirslandirmaz, kötü etkilenir sogur. Bu yüzden ilk sırada okçuluk var

Voleybol süper kondisyon veriyor.
Biniciliği spor değil hobi olarak yapabilir. Atlar çok şeker ve sıcakkanlı hayvanlar insana huzur veriyorlar.

Back
X