hangi saç rengi ve şekli güzel??(resimli)

bence de uzuunnnnnn hele uzun saç diyince akan sular durur benim için ama renk konusunda fikrim yok mesela ben hala orijinalim

bence de uzuunnnnnn hele uzun saç diyince akan sular durur benim için ama renk konusunda fikrim yok mesela ben hala orijinalim

aynen uzun saç çok çekici ama küt sarı saç da hem genç hem çok modern bir hava veriyor diye aklıma takılmıştı
bence en en en muhteşem saç çok uzun ve platin renk saç ancak o saçı yapınca sürekli kopma oluyor, hem uzun saçlı hem platin renkli olmak koyu kahveler için neredeyse imkansız.

en güzeli doğal saç, hele doğal rengin güzelse:81: benim duman rengi olduğu için doğal saç rengimle takılmıyorum.

Valla ten rengin beyaz ise siyah saç derim...Özellikle küçük sırlarda ki Ayşegül(merve boluğur) ve kim kardashiandan sonra bu saç rengini beğenmeye başladım.İkiside süper taşıyor.Yakışacağını düşünüyor isen siyah yap derim...
Sarı küt saçta ise benim beğendiğim de şu model,bir bak istersen...Çok modern...

Uploaded with ImageShack.us

aynen merve boluğur özellikle bence ben de beyaz pudralar sürücem onun gibi saçlarımı siyah yapınca

resimdeki saç modeli süper beckhamın biraz daha uzunu gibi bir de platin olsa çok hoş olurduu:97:

Benim en sevdigim iki sac rengini ve modelini koymussun. Platini kisa sacta, siyahi upuzun sacta begeniyorum. Eger saclarini kestirmeyi düsünüyorsan platin yap, sonra uzatip siyaha boyatirsin. Kestirmek istemiyorsan direk ikinci modeli yap. Ayrica kahkül de cok yakisir uzun siyah saca...
Bu model yaptir kahkülü. Öbür modeller yüzü cok kapatiyor.

Yaz bitince ben de böyle yaptiracagim saclarimi.

Bu da cok güzel..

aynen kahküllü ve uzun siyah saç istiyorum ben de ikinci fotodaki saçın biraz kısası ve kahkülü daha uzun olanı hayallerimdeki saç saçlarım şu an küt, yapacağım saç bakımlarıyla diğer yaza uzamasını ümit ediyorum:81:
bir de benim yüzüm çok yuvarlak o yüzden yüzümün yanlarını kapatmak için uzun kahkul ve elmacık kemiğinden aşağı inen saç şekli bana en uygun olanı biraz garip görünüyor ama olsun:97:

Kısa saç her zaman için daha bakımlı ve kadınsı duruyor bence. Omuz boyu kulaktan itibaren aşağı doğru kat verdirince mavi siyah ya da siyah çok güzel duruyor. Koyu kahve yapıp aralara bir kaç ton açık balyaj attırmıştım bir keresinde de,çok memnun kalmıştım tavsiye ederim kesinlikle

bence siyah ve küt muhteşem olabilir,ten rengin açıksa 1-2 kere solaryuma girersin ama kesinlikle sarı yapma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…