hangi saç rengi ve şekli güzel??(resimli)

KittyConda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
1.599
5
selam ben saçımı mavi-siyah yapmaya karar verdim ancak bir saç modeli aklımı çeliyor.

sizce platin sarı, küt saç mı???

yoksa çok uzun siyah saç mı yapayım??

çok kararsız kaldım=((

Son düzenleme:
Valla ikisi de güzel ama sen ten rengine ve yüz şekline göre seçebilirsin.Örneğin esmer tenliysen platin yapma bence hoş durmuyor.
Ama sarı da yapsan siyah da yapsan küt saç daha modern ve rahat en azından benim kullandığım kadarıyla.Bence her halükarda küt yap.

evet küt saç çok modern duruyo ancak uzun saç da çok havalı yahu=S
bu arada ben beyaz tenliyim. esmer olsam platin yapmam canım=D

beyaz tenli isen sarı da siyah renkte iyi gider canım..eğer hep uzun saç şeklini kullandıysan kısa kes bir değişiklik olur,y ada hep kısaysa saçların uzatabilirsin cnm.. umarım istediğin saç rengine ve şekline kavuşursun

ben şahsen kısa saç önermiorum eğer suratın bnm yüzüm gibi hafif yuvarlaksa tatlım:) kısa saçın dezavantajları çok. bikere hep düzeltmen gerekicek lahana bebek gibi kabarık durur bu da daha kısa görünmesine neden olur. uzun saçtaysa yıkar yıkamaz kurutup öylece dolaşabilirsinde. hafif dalgalı ve hoş görünüyor. toplama derdi yok ordan çıktı burdan çıktı derdi yok bence bi bayanı seksi yapan unsurlardan biri uzun saçları. kısa saçlar orta yaştan sonra yakışıyor bence tabi bunlar benim görüşlerim.

ayy çok saoll canım=D hep kısadır saçlarım benim uzatmaya karar verdim =D

evet aynen benim de suratım biraz yuvarlak. aynen katılıyorum canım ben de siyah ve uzun saçta kara kıldım=D

siyah uzun derim ben beyaz tenle prenses gibi olursun

inş olurum canım=D bir uzasa saçlarım:97:

Son düzenleme:
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:) alnın fazla geniş değilse kahkulu önermem canım uzatması çok gıcık oluyo kendimden biliyorum bide yakışmıyo alnın kısaysa:26:

Bence simsiyah saç hiç hoş değil. Beyaz tenle birleşince öcü gibi oluyor genelde.
Koyu kahve en güzeli. Ama sarı renktense tabi ki siyah çok daha güzeldir.

hep siyahi kullandim bunca zaman havasi oldugu kesin ama aklim bu aralarsari saclarda oldugundan benim gönlümdeki sari sari sari:87:

Önce tabi sende nasıl duracağını bilmek, görmek gerek.. Ama normal bi soru olarak algılarsam eğer , siyah uzun saç derim tabikide...

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:) alnın fazla geniş değilse kahkulu önermem canım uzatması çok gıcık oluyo kendimden biliyorum bide yakışmıyo alnın kısaysa:26:

benim alnım çok geniş canım, o yüzden düzgün duruyor hem kahkülüm alnımın genişliğinden dolayı uzun daha kolay şekil alıyor=D aynen bence de dar alına hiç yakışmıyor kahkul. ancak benim alnım dansçı asenanın alnı gibi.=D

Bence simsiyah saç hiç hoş değil. Beyaz tenle birleşince öcü gibi oluyor genelde.
Koyu kahve en güzeli. Ama sarı renktense tabi ki siyah çok daha güzeldir.

benim doğal saçlarım da koyu kahve. saçlarımın çarpıcı renklerde olmasını istiyorum sarı kırmızı veya siyah gibi. sokaktan 100 kadın geçse 80inin saçı koyu kahve.

uzun simsiyah saçlar... offf havası bambaşka oluyor

ayy bencede=D=D=D

hep siyahi kullandim bunca zaman havasi oldugu kesin ama aklim bu aralarsari saclarda oldugundan benim gönlümdeki sari sari sari:87:

siyahın da sarının da kendine has bir havası var=D siyahtan sarıya dönersen eğer bambaşka bir insan olucaksın=D=D=D

Önce tabi sende nasıl duracağını bilmek, görmek gerek.. Ama normal bi soru olarak algılarsam eğer , siyah uzun saç derim tabikide...

sarıyı biraz makyajla taşıyabiliyorum. siyah zaten doğal gibi duruyor gözlerim de siyah çünkü. belli bakımlarla uzatabilirsem saçlarımı uzun siyah yapıcam.

benim doğal saçlarım da koyu kahve. saçlarımın çarpıcı renklerde olmasını istiyorum sarı kırmızı veya siyah gibi. sokaktan 100 kadın geçse 80inin saçı koyu kahve.

Hmm bir bütün olarak düşünmüyorsun yani.
Sadece saç odaklıysan mantıklı tabi kırmızı, sarı ya da siyahı seçmek. :97:

sarıyı biraz makyajla taşıyabiliyorum. siyah zaten doğal gibi duruyor gözlerim de siyah çünkü. belli bakımlarla uzatabilirsem saçlarımı uzun siyah yapıcam. [/QUOTE]

gözlerin siyah mı:97::97: offf ya çok beğeniyorum siyah gözleri ben

gözlerin siyah mı:97::97: offf ya çok beğeniyorum siyah gözleri ben[/QUOTE]

evet ama öyle türkan şoray gibi bir göz gelmesin aklına siyah çok küçük gözlerim

Son düzenleme:
gözlerin siyah mı:97::97: offf ya çok beğeniyorum siyah gözleri ben

evet ama öyle türkan şoray gibi bir göz gelmesin aklına siyah çok küçük gözlerim [/QUOTE]

olsn cnm tek bi güzel yoktur ki hayatta illa büyük olunca güzel olur diye bişey yok.önemli olan senin yüz hatlarını tamamlıyo olması.eminim seni tamamlayan güzel gözlerin vardır.ne güzel siyah siyah

olsn cnm tek bi güzel yoktur ki hayatta illa büyük olunca güzel olur diye bişey yok.önemli olan senin yüz hatlarını tamamlıyo olması.eminim seni tamamlayan güzel gözlerin vardır.ne güzel siyah siyah[/QUOTE]

ayy çok saol canım =D=D=D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…