Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
max factor 2ooo calorie den cok memnun kalmıstım birde dior show u herkes öneriyor onu da denemek istiyorum. estee nınkıler hıc guzel degıl yapıs yapıs yaptı kırpiklerimi
arkadaşlar benim kirpiklerim dökülüyo napıcam.her rimel sürdüğümde muhakkak bi azalma var.hint yağı diolar ama bi fırsat bulamadım.volume expres kullanıyorum rimel olarak
sonunda en iyi rimeli kendim buldum denemediğim marka rimel kalmadı ama kirpiklerim iyice cılızlaştı döküldü çok kötü oldu hemde istediğim kıvrımı hiçbir rimelde yakalayamadım.şutarafagitti Şimdi ise önce kirpiklerimi kıvırıcı ile kıvırıyor üstüne de çubuklu pamukla hint yağı sürüyorum hem rengi koyulaşıyor hem kirpiklerimi beslior hemde istediğim kıvrımı elde ediorum. şakkıdı Arkadaşlarımda hangi rimeli kullanıyorsun diorlar. :roflol: Çünkü dökülen kirpiklerimin yerine yenileri de geldi.Ay iyiki hint yağı var.Ama sakın ha gözlerinize kaçırmayın kulak temizlenen çubuklu pamuklarla zaten hiç göze kaçmıo süper oluo :dance:
max factor 2000 calorie kullanıyorum. aldığım ilk bir kaç gün acayip dolgun gösterdi ve bayıldım. ama daha sonra ne oldu bilmiyorum, yani diğer rimellerden hiçbir farkı kalmadı. üstelik de gün içinde yüzüme pul pul dökülüyor. tanıdığım diğer kişilerde de aynı şikayet var ve dolgun da göstermiyor ama maybelline derseniz fiatına göre ii