• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt arttirma önerileri lütfeen!

Bestlak biraz arttırır bir süre sonra normale dönüyor, ama işe yarar fakat ben damla olarak mamma milks dropstan daha memmun kaldım
Lactamil iyi geldi bana tavsiye ederim.
Hipp anne çayı içtim ama ben bir kaç şeyle kullandım. Tek başına yeterli midir dersen bilemiyorum.
Promalt hava sıcakken soğuk içince daha az şekerlisinin gideri var ama ben aşırı tatlıyı sevmediğim için içimi baydı. Az şekerli başka malt içecek içebilirsin alkolsüz.
merhaba onu internetten mi aldınız milks i

Deneyimli anneler yardıma ihtiyacım var. Ağır bir gripten sonra sütüm azaldı. Arttırmaya yardımcı ilaçlar çaylar araştırdım ama hangisi iyi bilemedim. Bestlak, solgar tablet, milkin tablet, hipp emzirme çayı, promalt. Bunlardan kullanan var mı. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
Dut kurudu kaynat ve iç.
İncir kurusu kaynat iç
Bir iki kaşık pekmezi bir bardak su ile karistir ,iç
Alkolsüz malt içeceği
Bira mayası tableti
Bunlar benim fayda gördüklerim cnm . Birde kesmece derler pestilin kalini çok süt yapar , buğday hedigi süt yapar haberin olsun cnm

Dut kurudu kaynat ve iç.
İncir kurusu kaynat iç
Bir iki kaşık pekmezi bir bardak su ile karistir ,iç
Alkolsüz malt içeceği
Bira mayası tableti
Bunlar benim fayda gördüklerim cnm . Birde kesmece derler pestilin kalini çok süt yapar , buğday hedigi süt yapar haberin olsun cnm
Dut kurusu ile incir kuruşunu yapıyorum her gün bira mayasina başlayalı 3 gün oldu malt iceceginide sipariş ettim gelince başlarım. Buğday hedigi dediğiniz bizim burda kavurga diyorlar o mu acaba. Buğdayı kavuruyorsun.

merhaba ben malesef sağarak besliyorum bebeğimi. cidden sütüm azalmıştı süper sağım yaptım bestlak içtim dereotu bulgur eksik etmiyorum cidden sütüm arttı süper sağıma bir hafta devam etmek sabretmek gerekli. bir göğsümden hiç süt gelmezdi gelmeye başladı
Nasılsın yaptınız süper sağımi ve gunde kaç defa. Ben her emzirmeden sonra tekli pompala 10 ar dk sagip memeyi bosaltiyorum. Yapabilirsemde günde 1 defa 10 sağ 10 sol 10 sağ 10 sol 10 sağ 10 sol yapıyorum süper sağıma geçer mi bu.

Nasılsın yaptınız süper sağımi ve gunde kaç defa. Ben her emzirmeden sonra tekli pompala 10 ar dk sagip memeyi bosaltiyorum. Yapabilirsemde günde 1 defa 10 sağ 10 sol 10 sağ 10 sol 10 sağ 10 sol yapıyorum süper sağıma geçer mi bu.
Hım tekli pompada süre bu şekilde değil 12 12 8 8 8 8.günde en az Üç kere yapmak lazım

Deneyimli anneler yardıma ihtiyacım var. Ağır bir gripten sonra sütüm azaldı. Arttırmaya yardımcı ilaçlar çaylar araştırdım ama hangisi iyi bilemedim. Bestlak, solgar tablet, milkin tablet, hipp emzirme çayı, promalt. Bunlardan kullanan var mı. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
Kuru dut tavsiye ederim gelip geçtikce yiyin hemde çayını yapıp için işe yarar inşallah bn çok memnundum

Dut kurusu ile incir kuruşunu yapıyorum her gün bira mayasina başlayalı 3 gün oldu malt iceceginide sipariş ettim gelince başlarım. Buğday hedigi dediğiniz bizim burda kavurga diyorlar o mu acaba. Buğdayı kavuruyorsun.
Hediklik buğday dersen aldığın yere onu kaynatıp aşure kıvamına gelince yesende olur . Hatta bisey diyim mi direkt aşure yesen de çok iyi gelir . Kayısı, üzüm, dut , incir , buğday hepside süt arttıran muhteşem yiyecekler ve aşurede hem leziz hem hepsi bir arada . Kayinvaliden , annen sana bol bol aşure yapsın ceviz fındık vs bol bol kuruyemiste ekle bebisine de sana da afiyet şifa olsun cnm

Mer
merhaba ben malesef sağarak besliyorum bebeğimi. cidden sütüm azalmıştı süper sağım yaptım bestlak içtim dereotu bulgur eksik etmiyorum cidden sütüm arttı süper sağıma bir hafta devam etmek sabretmek gerekli. bir göğsümden hiç süt gelmezdi gelmeye başladı
Merhaba süper sağımı nasıl yaptınız?

Maalesef meme reddi oldu kızlar. Süt az olduğu için memeye küstü ve artık gördüğü an çığlığı basıyor. Zorlarsam 1 saat ağlıyor. Sagip vericem artık. Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Back