Ben max factor 2000 calori 2 kez aldım bence mükemmel bir rimel...
ama tuzlu geliyor artık ve nedendir bilmiyorum çok çabuk kuruyor
o kadar para verip 2 ay giden bir rimel bana pahalı geliyor...
Şu an maybelline sarı tombul rimelini aldım bakalım memnun kalacak mıyım..
Ama pembesini de begenenler cokmuş onu da merak ediyorum..
evet canım çok çabuk kuruyor
10 kez üstüste kullanamamışımdır son aldığımı..ama max factor un Masterpiece Max çeşidi çok güzel
Onu hiç görmedim ama ben plastik fırçalı rimelleri sevmiyorum acıtıyor..
uzun kıllı fırcaları seviyorum bir de renkli rimel almaya karar verdim mürdüm ya da lacivert...
Onu hiç görmedim ama ben plastik fırçalı rimelleri sevmiyorum acıtıyor..
uzun kıllı fırcaları seviyorum bir de renkli rimel almaya karar verdim mürdüm ya da lacivert...
Kızlar koyu yeşil rimel arıyorum.
Her rengi satılıyor.yeşil niye yok anlamadım ki..
Bilen,kullanan varsa yazabilir mi?
kullandigim rimeller sadece kirpik diplerini boyuyor.,ama ne dolgunlastiriyor nede boyunu uzatiyor,bir fark yok.bu rimel fircalarinin tam özelliklerini bilen varmi? mesela top firca,sik firca felanyani ben istiyorumki sürdügümde uzaktan belli etsin rimel oldugu..yakindan bile belli degil :/
Lancome hypnose kullandım memnundum cok güzel dolgunlastırıyor ve kıvırıyordu fakat clinique high impact kullandıktan sonra bunda kalmaya karar verdim hem içinde buğday özleri var besliyor ve coookk güzel ayırıp uzatıyor
yine yeni bir rimel arayışı içerisine girdim
en memnun kaldığım rimel max factor false lash effect oldu
şimdi lancome u merak ediyorumm
ama biraz tuzlu
kullananlardan fikir alabilir miyim
değer mi verdiğim paraya
bende daha önce max factor color2000 ve maybellıne kullanırken arayıs içine girip buradakı cok fazla ovgu alan rimel lancome hıpnoz drama aldım kesınlıkle tek gecerım ilk sürüdgümde ışte budur dedım bı kere kıvırma aletıne ıhtıyacınız kalmayacak suoer kıvırıyor cok guzel dolgunluk verıyor tekteek ayırıyor bı rımelden daha ne ıstıyeyımkı....ben gecen sene hepsı buradadan 55 tl ye almıstım ınternetten takıp edın bence sık sık ındırıme gırıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?