- 28 Haziran 2007
- 12
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
loreal kozmetik sektöründe deney adı altında yaptığı katliamlardan ötürü tüm dünyada protesto edilirken, forumun bu kısmı çağa yetişememiş sanıyorum ki???buyrun loreal laboratuvarlarının yüksek teknolojisi!!!!!!!daha fazla bilgi için lütfen forumun kozmetikteki hayvan deneyleri ve markanı kendin seç kısımlarını ziyaret ediniz,,,,bilmediğiniz için farkında olmadan katliamı paranızla fonlamış oluyorsunuz!
Eki Görüntüle 511273 Eki Görüntüle 511274 Eki Görüntüle 511275 Eki Görüntüle 511276 Eki Görüntüle 511277
lancome Hypnose drama almaya gitmiştim geçen gün
görevli bayan starı çok övdü onu aldım
çok memnunum ama hala aklım drama da
bitince onu da deneyeceğimm
rimel sürdügüm gün elime en az 3 tana kirpiğim geliyor , o yuzden kullanmıyorum ben , sizde dokulme olmuyor mu veya napıyosunuzda olmuyo
lancome Hypnose drama almaya gitmiştim geçen gün
görevli bayan starı çok övdü onu aldım
çok memnunum ama hala aklım drama da
bitince onu da deneyeceğimm
bunu deneyın pişman olmazsınız. benım arkadasım bı medya grubunda reklam muduru ve hepp loreal kullann bı kız.
ona hedıye gelmıştı bu urun.. oda hep loreal kullandıgı ıcın atmıs evde bı kenara. rımelı bıtıncede bbı deneyım demış.
ve artık hep bunu kullanıyo. onun sayesınde bende kesfettım.
kapagı yesıl ve dısı seffaf renk plasyıkle kaplı. bunun gıbı bı tane daha var aynısı ama onda seffaf kaplama yok onu denemedıgım ıcın bılmıyorum.
tavsıye ederım
fiyatı ne kadar canım?
Benim de aklımda lancome var ama max factorde de aklım kalıyor.Kafamda deli sorular
star markanın adımı hiç duymadım...onun özellıklerı neler fıyatı ne kadar...
en iyisinide alsam aklım hep diğerinde kalıyor
o yüzden düşünmeyi bıraktım artık
sırasıyla denicem hepsini
20 tl güzelim.. bu arada avatarındakı sensen cok guzelsın ve gözlerini çok begendım
bu arada watsons un arada ındıımlerı oluyo. akılı kadınlar kulubu mu ne var turkcelın oradan mesaj atıp alırsan 13-14 arası.
bunun yanında anneler gunu gıbı ozel gunlerdede ındırımlerden daha ucuza alabılısınız