ay gerçektenmi alıp deneyeceğim , bu fukaranında kirpikleri güzel olursa sana kucak dolusu tşkkür yollayacağım
Uzun süre Max factor false lash effect kullandım..yaklaşık 2 yıl...
Maybelline Volume Express The Falsies Mascara Waterproof (Suya Dayanıklı) - Takma Kirpik Etkisi Yaratır.
şimdi ise bu rimeli kullanıyorum ve çok memnunum...Hem fiyatı ucuz hemde gerçekten güzel..
Max'a boşuna o kadar para dökmüşüm.
kızlar bu maybelline'in tompiş pembe renkli olanı waterproof mu? :26:
Harika bu rimel..indirimdeyken kaptım bi tane..takma kirpik etkisi yaratıyor resmen ..evet cnmbenim ben kullanıyorum ve oldukçada memnunum
bi tane kötü şey yazan yok demekki cidden iyi, ilk iş gidip T-shoptan alıcam bi tane, 14.50tl miydi neydi:) teşekkürler kızlar:)Harika bu rimel..indirimdeyken kaptım bi tane..takma kirpik etkisi yaratıyor resmen ..
bi tane kötü şey yazan yok demekki cidden iyi, ilk iş gidip T-shoptan alıcam bi tane, 14.50tl miydi neydi:) teşekkürler kızlar:)
ya kızlar bşi sorucam
avonun bu ay ki katalogunda iki rimel gözüme çarptı biri süper shock (üzeri çiçekli) dieri super curlies (yazılışından emin deilim pembe yazılı üstü)
neyse bunlardan hangisini önerirsiniz ? böyle uzatsın ayırsın kıvrık olsun hangisi daha iyidir deneyenler kullananlar cevap verebilir mi lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?