ben bourjois volume clubbing kullandım.suyla yıkanınca hemen cıkıyo top top dokuluyo ve tortu bırakmıyo.bu yönü harikaydı.üstelik kirpikleri tel tel ayırıp çok daha uzun gösteriyo dolgunlukta fena degıl.ihtiyaca göre alabılırsınız.ben cok begendım
bir de givenchy kullandım o da suyla yıkanınca hemen cıkıyodu.üstelik sadece gözden siyah bi su inyo mendille hafif silinince gidiyo.fırcasıda cok güzel uzun degil ama dolgun gösteryo
bide o donem bir hata yapıp avon supershock aldım hiç begenmedim dünyanın en vasat rimellerinden biri.ne dolgunlastırıyo ne uzatıyo bi iyi ayırıyo o varr..cıkarmasıda cok zordu.
avondan birde lacivert bir rimel aldım hatta diğer tafarı temizleme aparatlıydı o güzeldi hem uzun hem dolgun gosterıyo becerikli bir insanın elinde güzel de ayırıyo:90:ama cıkarması biraz zor gibiydi.
oriflameden bir maskara almıstım adını unuttum yesil kutu
şimdi max factorden iki rimel kullanıyorum.biri waterproff altın kutuda adını siz getirin unuttum bakmaya da eriniyorum
ama ne de olsa max işte..gayet güzel waterproof uzun ve ayrık gösteryo tavsiye olunur...
ikinci max rimelim ünlü 2000calorienin kıvrık fırcalısı ..gercekten hem siyahlıgı hemde dolgun ve ayrık gostermesı harika..benim kirpiklerimi uzun göstermedi ama arkadasımınki resmen takma kirpik gibi oldu
su an kullandıgım 3. rimel ise loreal double extension renewal serum inside lacivert şişesi var..çift taraflı ve şiddetle tavsiye ederim çift taraflı ürünleri..ilk olarak dolgun gösteryo..ikinci olarak gercekten cok uzun ve ayrık gösteriyo...cokta ugrastırmadan suyla cıkıyo
yeni rimeller alırsam izlenimlerimi buraya yazarım artık