- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaarrrr bugün son anda kararımı değiştirip max factor yerine rimmel marka sexy curves maskara aldım tek tek ayırıyorrrrr, topaklanma falan yoookkk, ilk sürüşte uzatıyor, ikincide de dolgunlaştırıyorrr tıpkı reklamlarda anlattıkları gibim yani bayıldım şekli de çok hoş adı da hoş resmini de koyuyorum buraya rimelin şimdi daha sonra da kendi kirpiklerimi koyacağım şimdi çıkardım makyajımı :97: Eki Görüntüle 127366
tabii ki max factor false lash effect.....
kızlar bugün mybeline volum express aldım sarı olanından nasıl olmuş sizce??
Eki Görüntüle 126495
kızlar bugün mybeline volum express aldım sarı olanından nasıl olmuş sizce??
Eki Görüntüle 126495
Kızlar selam, ben de bu ara yeni bir şey denemek istiyorum. Şu anda bende maybelline lash expansion ve maybelline volum' express (lacivert şişe) var. Volum' express'in üzerinde turbo boost ya da herhangi başka bir şey yazmıyor..Şu anda satılmıyor heralde bilmiyorum, baya oluyor alalı. Daha önce Cecile, Deborah, Loreal gbi markaları da denedim ama buradaki yorumlara dayanarak bi an önce gidip maybelline sarı renkli kabı olan ve maybelline turbo boost'u denemek istiyorum. maybelline turbo (siyah üzerine kırmızı yazılı) olanla turbo boost (lacivert şişeli) farklı herhalde değil mi? Bir de açık mavimsi kabı olan var. Bu 3'ü arasında kaldım. 3'ünü de ya da bunlardan 2'sini kullanan arkadaşlar bi karşılaştırma yapabilirler mi acaba, çook sevinirim.. ! Bu arada kirpiklerim kısa ve zayıf nerdeyse gözükmüyor. Göz kapaklarım da düşük, bu yüzden hem uzatması hem de daha önemlisi dolgunluk vermesini istiyorum.. :81:
Not: Şimdi hatırladım bi de maybelline Falsies (mor şişeli) olanı da karşılaştırmaya katabilir miyiz ?? :)
türkçeyle ifade edemiyorum perfectkızlar bugün mybeline volum express aldım sarı olanından nasıl olmuş sizce??
Eki Görüntüle 126495