- 4 Ocak 2011
- 13
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle clinique high impact öneririm...
hem sürüşü çok kolay hem kalıcı ve yogunlugu süper ve son olarakta asla kuruma yapmıyo:92:
maybelline güzel bence tavsye ederim
maybeline yeşil define kullandm o güzeldi ama sanki dolgun göstermio ama güzel o da hem kahverengisi hemde siyahı war bende loreal telescopic te war ama onu hiç sewmedm
Selam kızlar tester olarak kullanılan rimelleri hijyen açısından doğru bulmuyorum. Keşke herkese özel küçük minyatür testerlar yapsalar :85: bu ay max factor masterpice ya da falce lash ı alacağım. Sonucu mutlaka yazarım hatta eğer sorun olmayacaksa kirpiklerimin rimelsiz ve rimelli hallerinin resimlerini çekip buraya koyarım :97:
ah cnm çok ii olur ya... saol
bende dün aldım cnm ykm ye gittim bi max factore bktm bir de clinique clinique görevlisinn kirpkleri de güzeldi o da high impact kullanıomuş. bir byn vardı yanımızda ben krrsız kaldım max fctr ve clinique arasnda dedm yanmdaki bayan 'aaah şekerim clinique diorsun tabiki daha ii ' dedi bi de içinde buğday özleri warmış benm kirpikler güdük olunca her gün düzenli kullanınca uzar dedi... aldım bende... bakalım artık kısmet... foto kymann sakıncası yok sanırım...
ttlım süpermiş yaaaa maşallah senin kirpiklerde ok ok aaaaah aaaaaaaah ne vardı bende çocukken kestim gitti kirpkler
smashbox hyperlash benimki de ve tavsiye ederim
teşekkürler cicim ben rimel sürülmemiş halini koymadım çünkü hiç yok gibi açık kumral olduğum için rengi açık kirpiklerimin belli olmuyor dediğim gibi besleyici yağ karışımları sürersen faydalı olur. Her gece rimelini çıkarmayı da unutmuyorsan tabi max factor gerçekten çok başarılı. Daha önce Lancome da kullandım , ama max çok başka max factor kullandın mı daha önce ?
şimdi inceledim internette cnm. Tavsiyen için teşekkürler Fırçası bu şekilde olanlar sürerken acıtmıyor mu? Yoksa yumuşak mı çıkıntıları ? Gerçekten hoş, değişik bir fırçası var :97: