• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

3 markanın pudrasını kullanıyorum catherine arley , flormar ve flormar wild pudra.en memnun kaldığım flormar wild pudra.daha hafif daha güzel

Rimmel london stay matte pudrasını kullanıyorum harika mat bitişi var fiyatı çok uygun

yıllardır flormar 20 numara teracatto pudra kullanırım ve cok memnunum 33 lıra fıyatı ama tum ızlerı lekelerı kapatıyor fondotone gerek bıle yok ustelık cokta kalıcı

şu an elimde üç pudra var üçü de birbirinden iyi,
ben sarışınım ve oldukça açık tenliyim.

cecile 501 numara
alix avien terracotta 1 numara
max factor 55 numara candle glow.

cecile ve alix avien 'in kapatıcılığı had safhada. şiddetle öneririm. max factor daha doğal duruyor, ama altına fondoten istiyor. diğer ikisini nemlendirici sürüp bi beş dakika sonra sürüyorum , sanki kapatıcı , fondoten sürmüş de üzerine pudra uygulamışım gibi duruyorlar.fiyatları da uygun.

Sadece uc tane var
Avon ideal flawless pudra cok kullanmiyorum cunku daha cok pudrayi matlastirmak icin kullaniyorum matlastirici ozelligi yok
Essence all about matt fixing loose powder
Ve favorim rimmel stay matte transparan pudra

kizlar ben yillardir mac'in studio fix pudrasini kullaniyorum cok da memnunum, yalniz herkes rimmel'in pudrasini onermis bi ara watsons'a gidince ondan da edineyim merak ettim:9:

ucuz ama güzel bir pudra arıyorum
maybelline affintone kullandım ama hiç begenmedim
bu rimmel stay matte ne kadar acaba?

Maybellin new york super stay 24h hrm kalici hemde dogal duruyor

rimmel in stay matte pudrasını aldım dün
en koyu numarasını aldım ama sanki açık geldi gibi :26:
satıcı koyu renk seçenekleri yok bu pudrada dedi
acaba sürünce cildimde uyumlu olur mu

Back