• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

Sonunda tenimle birebir örtüşen, maske gibi durmayan ve aynı zamanda kapatıcılığı iyi olan pudramı buldum. Mac studio fix :16: diğer pudralarda hep bir pembelik vardı ve beni rahatsız ederdi boynumdaki farkla.. Paraya kıydım ve aldım sonuç çok memnunum.

Aldığım ürün bitmek üzere, yenisini en kısa zamanda alacağım ve hala şiddetle öneriyorum MAC Studio Fix pudrayı. Yüzüm, ten rengimle birebir örtüşen başka bir pudra denemedim ben bunun kadar..
Fiyat olarak daha düşük seçenek olarak yedekte Alix Avien Terracotta pudrayıda ara sıra kullanıyorum.

Aldığım ürün bitmek üzere, yenisini en kısa zamanda alacağım ve hala şiddetle öneriyorum MAC Studio Fix pudrayı. Yüzüm, ten rengimle birebir örtüşen başka bir pudra denemedim ben bunun kadar..
Fiyat olarak daha düşük seçenek olarak yedekte Alix Avien Terracotta pudrayıda ara sıra kullanıyorum.

Canım en açık olan numarasnı biliyor musun kullandığım pudranın ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar pudra konusunda karıştırılan bir konuya dikkat etmek istiyorum. iki çeşit pudra vardır. kapatıcı ve matlaştırıcı olmak üzere. örneğin sexy mama, stay matte iyi bir pudradır ama kapatıcılık değil matlaştırma sağlarlar. öte yandan mac studyo fix, alix avien mucize pudra, golden rose mineral pudra kapatıcı pudralardır. ürün tavsiye si isterken de tavsiye ederken de bunlara dikkat etmek lazım.

bu arada bana loose powder olarak geçen toz pudra kabı lazım. nerden bulabilirim. bilen var mı.

$Mufe5.jpg

Son düzenleme:
yeni bir tane alacağım ama sağlıklı birşeyler olsun istiyorum paraya kıycam artık. mineral makyaj ürünlerini düşünüyorum genel olarak genç ciltlere uygun pudra tavsiyelerinizi alabilir miyim:13:

Yves rocher....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ucuz ama güzel bir pudra arıyorum
maybelline affintone kullandım ama hiç begenmedim
bu rimmel stay matte ne kadar acaba?

bende maybelline nin affinimat pudrasını almayı düşünüyodum ama kararsız kaldım siz neden beğenmediniz halbuki affinimat fondoten çok güzel

bende maybelline nin affinimat pudrasını almayı düşünüyodum ama kararsız kaldım siz neden beğenmediniz halbuki affinimat fondoten çok güzel

yanlış anlamışsın ben affinimat hiç kullanmadım
affintone pudrayı ve fondoteni kullandım. fondoteninden çok memnun kaldım hatta tekrar alacağım
ama pudrasını sevmedim.bir işe yaramıyor ne makyajı sabitliyor ne kapatıcılığı var nede kalıcılığı.

yanlış anlamışsın ben affinimat hiç kullanmadım
affintone pudrayı ve fondoteni kullandım. fondoteninden çok memnun kaldım hatta tekrar alacağım
ama pudrasını sevmedim.bir işe yaramıyor ne makyajı sabitliyor ne kapatıcılığı var nede kalıcılığı.

yok anladım affinitone u kullandığınızı da hani bu seriyi neden sevmediniz ki diyorum yanii acaba sıkıntı affin serisinde mi diye :34:

yok anladım affinitone u kullandığınızı da hani bu seriyi neden sevmediniz ki diyorum yanii acaba sıkıntı affin serisinde mi diye :34:

anladım canım.
valla fondoteni çok güzel bence
ama pudrayı sevemedim nedense ya
rimmel stay matte kullanıyorum şu an. fiyatı uygun çokta güzel gösteriyor cildi.

anladım canım.
valla fondoteni çok güzel bence
ama pudrayı sevemedim nedense ya
rimmel stay matte kullanıyorum şu an. fiyatı uygun çokta güzel gösteriyor cildi.

bende stay matte kullanıyorum fondotenlerin üzerinde mat duruyor sürünce ama kapatıcılığı güzel olan tek başına kullanabileceğim bi pudra arayışındayım

Mac factor creme puff... Kaç kutu bitirdim hatirlamiyorum... :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

buda maybelline affinitone pudra her zaman pudra sürmüyorum alta yaptığım çalışmaya bağlı

MAC Msf pudra kullanıyorum çok memnunum hem fondöten üzerine sabitleme amaçlı hemde Sigma'nın F82 numaları sık kıllı fırçasıyla tek başına uyguluyorum her iki türlü de kendisinden çok memnunum:16:

Ben bb crem kullanıyrm ve uzerne dogal durması icn pudra arayısındayım. Ama toz gbı durmasn istyorum bellı belırsz bsy olsn dogal olsun. Ne önerırsiniz?

ben de aynen senin gbi yapıyorum. bb krem, üzerine pudra.. farmasi'nin terracota pudrası var, onu kullanıyorum şu aralar. bb'nin üzerine hem canlılık katıyor, hem de doğal duruyor. öneririm bi dene istersen.

Ben rimmelin kullanıyorum wantsosdan aldım ama bb kremin üzerine biraz toz gibi duruyor az uyguluyorum Bende bb krem zaten hoş duruyo fondötonden

başka bi başlıktada yazmıştım, çok ürün denedim ve kullandığım ürünler nettir. ama senelerce sadece pudra arayışında oldum hep. mac, smashbox, maxfactor, balm, makeup forever vesaire vesaire... yeni keşfim, goldenrose!! böyle bir kapatıcılık yok. mübarek pudra değil pudra kılığında fondoten sanki. fiyatıda acayip uygun. deneyin derim:)

Uzun zamandır fondöten yerine kullanabileceğim bir pudra arıyordum. Note diye yeni bir marka çıkmış yada benim yeni haberim oldu. gerçekten beğendim yumuşak ve fena da olmayan bir kapatıcılık özelliği var. Tavsiye ederim bakmanızı:16:

Back