benimde aynen son 3 günde 4 tane pudra aldım.. ama bu pudra doğal duruyor onu söyleyim yanlız benim çok hoşuma gitmedi sürekli tazelemek zorunda kalıyorum ki 5 tl lik pudradan bir farkı kalmadı bu yüzden benim için. rica ederim sevgiyle kal güzel bir pudra bulursan bize de önerin:)
Çok uzun bir aradan sonra foruma yeniden dönüş yaptım :) Aydın'dan memleketim olan Ankara'ya taşınır taşınmaz kendimi alışverişe verdim sanırım hayatımın pudrasını ya da pudralarını buldum :) 1. Clinique Almost Powder , 2. Alix avien terracota pudra 1 numara (tüm ten renkleriyle uyumluymuş duyduğumda inanmadım ama gerçekten işe yarıyor ) Clinique ile kıyaslanmaz tabi ki ama kapatıcılığı gerçekten mükemmel hele ki altına güzel bir bb krem ya da fondoten kullanırsanız , bir pudranın bu kadar doğal olup da kapatıcılık özelliğinin bu denli harika olabileceğini hiç düşünmemiştim :) Alix avien'e gelirsek yine fondoten ve aydınlatıcıyla desteklendiğinde günlük kullanım için çok çok hoş duruyor kapatıcılığını da gayet beğendim. Ürün araştırmasında olan arkadaşlara şiddetle bu iki pudrayı tavsiye ediyorum :) Sevgili alaraey denemediysen daha önce Clinique'i dene derim :)