- 8 Nisan 2023
- 927
- 1.770
- 35
- Konu Sahibi duygutekin1336
İnternetten alıyorum ben, çocuk bezi cokmu ne öle saçma bı site satıyordu en son Migrosta var.oda her markete gelmiyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternetten alıyorum ben, çocuk bezi cokmu ne öle saçma bı site satıyordu en son Migrosta var.oda her markete gelmiyor ki
aman sıvıymış katıyymıs onemli olan camasirlari güzel kokutmasiValla 1 kapak koyuyorum, hiçbir fark göremedim diğer konsantrelerle peros'u denemedim galiba geçen bi tane aldım çok sıvıydı sinir etti beni daha da almam
öyle yapıyorum cnm normalde ilk başta koyuyordumBirde yumuşatıcıyi ilk başta koymayın durulamaya geçtiği zaman koyun.
lenor yumuşatıcının hangi rengi cnm yarın migrosa ugrayacam gerci peros kırmizıyı deneyecem onu gercekten cok övdülerLenor yumusatici tavsiye ederim cok guzel kokusu kalicida. Makineim kokutmamisindan sikayetci oldugum icin Cok yumusatici deneyen birisi olarak lenor diyorum.
Pembe renkli olani cnm. Trendyoldada oluyolar cikma imkanin yoksa eyerlenor yumuşatıcının hangi rengi cnm yarın migrosa ugrayacam gerci peros kırmizıyı deneyecem onu gercekten cok övdüler
şu peros kırmızıyı deneyim sonra lenira denk gelirsem onuda bakcamPembe renkli olani cnm. Trendyoldada oluyolar cikma imkanin yoksa eyer
Camasirlaniza son su almasinda koyun ozaman daha yogun oluyo kokusuşu peros kırmızıyı deneyim sonra lenira denk gelirsem onuda bakcam
Bunu bi ara çok önce denedim güzeldi. Migrosun kendi ürünü . Bana kokular bire bir aynı gibi geliyor . Bi kaç marka zaten kullandım .
Şu. Çamaşırlarda kokusu da kalıyor, fark göremedim
zaten senin dedigin gibi yapıorum cnm bide benim makineden de olabilir 4 senelik ama hazır eve gelip oturunca öyle oldu hic memnun degilim bikac aya degistirip bosch alıcamCamasirlaniza son su almasinda koyun ozaman daha yogun oluyo kokusu
Makineden olsa diğerleri niye kalıcı. Misal bim'den bulut yumuşatıcı aldım hâlâ mis gibi kokuyor çamaşırlar. Peros daha kururken uçuyor çamaşırdan.herkes de farklı galiba bu durum kimisi çok kalıcı . makineden dolayı olmasin
anladım cnm bende de düsünsene en iyisi yumoş lilyum kullandiktan sonra fazla kokmuyor peros sarısını denedim gercekten begendim en azinsan camasirlarda 2 3 gün kokusu kalıyor kırmızınıda denicemMakineden olsa diğerleri niye kalıcı. Misal bim'den bulut yumuşatıcı aldım hâlâ mis gibi kokuyor çamaşırlar. Peros daha kururken uçuyor çamaşırdan.
Benim aldığım ürün, A101 için üretilen indirim kampanyası ürünüydü. Bir ihtimal ondan diye düşünüyorum çünkü bu marketlerin kampanya için ürettikleri ürünler çok kalitesiz oluyor.anladım cnm bende de düsünsene en iyisi yumoş lilyum kullandiktan sonra fazla kokmuyor peros sarısını denedim gercekten begendim en azinsan camasirlarda 2 3 gün kokusu kalıyor kırmızınıda denicem
Bosch güzel 20 yildir nerdeyse annem kullaniyo hala t'as gibi, cokta güzel yikiyo yumusaticisinida guzelce aliyozaten senin dedigin gibi yapıorum cnm bide benim makineden de olabilir 4 senelik ama hazır eve gelip oturunca öyle oldu hic memnun degilim bikac aya degistirip bosch alıcam
9 mu 10 kiloluk mu alsam kararsiz kaldim evde ki 8 kilo ama bi yatak örtüsü takım var sığmıyor o yuzden kararsiz kaldim serie 4 alcam 10 kiloluk almak istiyorumBosch güzel 20 yildir nerdeyse annem kullaniyo hala t'as gibi, cokta güzel yikiyo yumusaticisinida guzelce aliyo