• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

rimmel stay matte pressed pudra <3
bazende catherine arley 5 numara
ikisini de çok başarılı buluyorum :)

Mrb :) rimmel stay matte pressed pudra kullanıyorum demişsin kapatıcılığı nasıl birde renk çeşitliliği nasıl benim cildim açık ama sarı alt tonlu pudralar daha hoş duruyo , pembe olanlar yüzümü ilerleyen vakitlerde kıpkırmızı gösteriyo ve sanki daha çok koyulaşıyo yani olmuyo,bir kaç kişiden daha duydum bunu biraz bilgi verebilir misin rica etsem ? :)

Mrb :) rimmel stay matte pressed pudra kullanıyorum demişsin kapatıcılığı nasıl birde renk çeşitliliği nasıl benim cildim açık ama sarı alt tonlu pudralar daha hoş duruyo , pembe olanlar yüzümü ilerleyen vakitlerde kıpkırmızı gösteriyo ve sanki daha çok koyulaşıyo yani olmuyo,bir kaç kişiden daha duydum bunu biraz bilgi verebilir misin rica etsem ? :)

ben kullanıyorum bu pudrayı. kapatılıcık konusunda bişey diyemem çünkü benim yüzümde kapatılması gereken bişey yok.. pürüssüz zaten cildim. sarı alt tonlu bu pudra diğer pudarlarımla baktım da bu sarı alt tonlarında. yanlız ben beğenmedim bu pudrayı kalıcı bir pudra değil. almak istiyorsan iyice araştır bence çok iyi diyebilceğim bir pudra değil. çok belli olmuyor yüzde o yönü güzel ama kalıcı değil maalesef ya sürekli tazelemek gerekiyor.

ben kullanıyorum bu pudrayı. kapatılıcık konusunda bişey diyemem çünkü benim yüzümde kapatılması gereken bişey yok.. pürüssüz zaten cildim. sarı alt tonlu bu pudra diğer pudarlarımla baktım da bu sarı alt tonlarında. yanlız ben beğenmedim bu pudrayı kalıcı bir pudra değil. almak istiyorsan iyice araştır bence çok iyi diyebilceğim bir pudra değil. çok belli olmuyor yüzde o yönü güzel ama kalıcı değil maalesef ya sürekli tazelemek gerekiyor.

Çok teşekkür ederim biraz araştırdım da alix avien'in pudralarını da baya övüyorlar aslına bakarsın elimin altında en az 20 tane pudra var :) Sıkılıyorum sanırım başka bir ürün kullanmadan da kapatıcı,fondoten,pudra desteği sağlayabilecek hem doğal hem kapatıcı özellikli bir ürün arıyorum :) Ama zaman ayırıp bilgi verdiğin için çok çok teşekkür ederim :)

everyday minerals kullanıyorum. ne kadar güvenilir bilmiyorum ama hem zararlı kimyasallar içermediği söyleniyor, fiyatı uygun, kapatıcılığı iyi hem de ten rengime uygun pudra bulmakta zorlanıyordum ilk defa tam uygununu bu markada buldum :16:

Çok teşekkür ederim biraz araştırdım da alix avien'in pudralarını da baya övüyorlar aslına bakarsın elimin altında en az 20 tane pudra var :) Sıkılıyorum sanırım başka bir ürün kullanmadan da kapatıcı,fondoten,pudra desteği sağlayabilecek hem doğal hem kapatıcı özellikli bir ürün arıyorum :) Ama zaman ayırıp bilgi verdiğin için çok çok teşekkür ederim :)

benimde aynen son 3 günde 4 tane pudra aldım.. ama bu pudra doğal duruyor onu söyleyim yanlız benim çok hoşuma gitmedi sürekli tazelemek zorunda kalıyorum ki 5 tl lik pudradan bir farkı kalmadı bu yüzden benim için. rica ederim sevgiyle kal güzel bir pudra bulursan bize de önerin:)

benimde aynen son 3 günde 4 tane pudra aldım.. ama bu pudra doğal duruyor onu söyleyim yanlız benim çok hoşuma gitmedi sürekli tazelemek zorunda kalıyorum ki 5 tl lik pudradan bir farkı kalmadı bu yüzden benim için. rica ederim sevgiyle kal güzel bir pudra bulursan bize de önerin:)

son aldıgınız 4 pudra hangı markanın bırde yorumlarınızı yazarsanız bızede fıkır olur bende catrıne arley ın pudrasını merak edıyorum cok övgu var forumda ...

Ben bb crem kullanıyrm ve uzerne dogal durması icn pudra arayısındayım. Ama toz gbı durmasn istyorum bellı belırsz bsy olsn dogal olsun. Ne önerırsiniz?

Sonunda tenimle birebir örtüşen, maske gibi durmayan ve aynı zamanda kapatıcılığı iyi olan pudramı buldum. Mac studio fix :16: diğer pudralarda hep bir pembelik vardı ve beni rahatsız ederdi boynumdaki farkla.. Paraya kıydım ve aldım sonuç çok memnunum.

Alix Avien Terracota Pudra... bazı bloglarda belli sure sonra yağlanma yaptığı yazılmış ama bi senedir kendisini aralıksız kullanmaktayım...Oldukca yogun ve uzun sure giden bir ürün..cilldimde sivilce akne problemi yok ,sadece hafif sayılabilecek çillerim var onları dahil komple kapatıyor..Kalıcılığından ben memnunum...baz üzeri bazen de bb crem uzeri uyguluyorum ..bence çok başarılı bir ürün :) indirim dönemlerini takip ederek almakta yarar var :)

max factor creme puff 41 medium beige ve flormar terracota pudra 20 numara kullanıyorum. max factor mat, hafif kokulu ve kapatıcılığı yüksek güzel bir pudra. flormar ise benim en severek kullandığım ışıltılı, kokusuz, harika bir pudra. tavsiye ederim.

Max Factor Creme Puff kullanıyordum. Memnundum aslında ama bitince almadım. O fiyatı verdikten sonra biraz daha ekleyip MAC'ten almak en iyisi diye düşünüyorum. Dior Forever'i da denemeyi çok istiyorum.

Ben bb crem kullanıyrm ve uzerne dogal durması icn pudra arayısındayım. Ama toz gbı durmasn istyorum bellı belırsz bsy olsn dogal olsun. Ne önerırsiniz?

Eksta bi kapatıcılık istemiyorsanız transparan bir pudra alın bence.Onlar renksiz oluyor ve doğal bi şekilde tüm parlamayı alıyor.Mac Prep+Prime Transparent ve Laura Mercier Translucent kullandım ikisi de güzel.Mac'in pudrasının sıkıştırılmış versiyonu da var kullanımı pratik çok. =)

maybelline super stay 24h.yüzüm çok sorunlu değil sadece fondöten yerine pudra kullanmak için aldım ama memnun kalmadım açıkcası tek sürdüğünüzde çok belli oluyor çok yoğun bi pudra :100: ama fondotenle birlikte kullanıcaklara tavsiye edebilirim kapatıcılık bakımından bayaa iyi.

28 yaşındayım.makyaj yapmaya da anca 20li yaşlarımda parfümerideki bayanın tavsiyesiyle max factor nouveau beige rengini alarak başladım.o gün bugündür kullanıyorum.bi ara çok sıkıldım dedim artık farklı bir marka deneyeyim.şu anda estee lauder double wear pudra kullanıyorum.çok memnunum.benim cildim karma feci de parlar ama bu pudra inanılmaz doğal duruyor.bakalım bu bittikten sonra dior forever yada chanel lumiere'i denemeyi düşünüyorum.

Barbara Bort.

1 senedir kullanıyorum ve değiştirmeyi de pek düşünmüyorum gayet memnunum kızlar ayn zamanda bitkisel ve cildinize zarar vermiyo kesinlikle

Clarins- Skin İllusion
$Clarins+Skin+Illusion+Loose+Powder+Foundation+Review+Swatch+109+001.jpg

Kullandığım en doğal ve kalıcı pudra...

physicians formula.
ilk kez kullanmaya başladım çok memnunum. hem mükemmel kapatıyor hem de yokmuş gibi duruyor.

ben bugüne kadar bir çok marka kullandım,genelde kapatıcı olmayan fondoten ya da renkli nemlendirici kullanırım...nars sheer glow favorim t bölgeme de bir ton acık pudra kullanıyorum cunku pudra sürdükten bir süre sonra tenin rengiyle bütünleşiyor,aslında ben sürdüğüm andaki rengini korumasını istiyorum aydınlık görünüm için... ama sürdükten bir süre sonra koyulaşıyo pudra...mac studio fix ve estee lauder double wear kullanıyorum alix avien terracotta da iyi fiyat performans acısından...ama hala aradıgım gibi bi pudra bulamadım maalesef

Back