• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

"La praire" en iyisi 10 yıldır kullanıyorum.. Mükemmel bebek gibi yapıyor cildinizi.. Ayrıca güneş koruma ve besleyici özelliği de var tavsiye ederim.. Sevil parfümeri, Tekin acar, dougles, sephora larda bulabilirsiniz.. Her yerde olmuyor fiyatından dolayı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzun zamandır fondöten yerine kullanabileceğim bir pudra arıyordum. Note diye yeni bir marka çıkmış yada benim yeni haberim oldu. gerçekten beğendim yumuşak ve fena da olmayan bir kapatıcılık özelliği var. Tavsiye ederim bakmanızı:KK16:

Note Nihat Odabaşı'nın çıkardığı Türk malı bir marka daha yeni sayılır ama kesinlikle her ürünü hakkını veriyor fiyatlar çooook uygun yıkılıyor yani. Fondöten ve pudrasından memnun kalan çok insan tanıyorum tabii ki rujları da öyle. Boynerlerde satılıyor diye duymuştum. İnternet üzerinden de alışveriş yapma imkanı var :cool:

Cildim kuru-karma olduğu için pek pudra kullanmazdım ta ki MAC MSF Natural Pudra'yı alana kadar ben bu pudrayı fondöten üzerine geçmek için almıştım.
Amma velakin tek başına kullanınca da ne cildimin kuru yerlerinde bir gerilme hissi verdi ne de parlayan t bölgemde herhangi bir parlamaya sebep oldu.
Kısaca çok sevdiğim bir ürün oldu hemde gramajı baya iyi olduğu için bereketli bir ürün :)

image.jpg Dior nude.Kesinlikle tavsiye ediyorum kat kat sürsen dahi eşit şekilde dağılıyor ve pudra sürmüşsün gibi durmuyor.

Uzuuun yıllardır creme puff kullanıyordum ben de, memnundum da.Derken birgün gratisteki kızlar golden rose mineral terracottayı öve öve bitiremediler.hiç dönüp bakmadığım bir markaydı, çok övülünce meraktan aldım.O nasıl incecik bir doku, ciltte kayıp gidiyor sürerken, kapatıcığı mükemmel.nefis bir inci ışıltısı bırakıyor.
Amaaaa.....hiç mi hiç kalıcı değil.Bir de sivilce yaptı sanki.creme puffa geri döndüm,
Creme puff bana artık çok kalın dokulu,iri taneli gibi geliyor.sonucu da çok donuk buluyorum, beğenmiyorum artık.
Golden rose un dokusuna ve ışıltısına sahip, daha kaliteli, kalıcı ve sivilce yapmayacak bir pudra hayaliyle yanıp tutuşuyorum.zaten bu başlığa da bu yüzden geldim.
Çoğunluk creme puff demiş, la praire beni aşar, mac fix mi denesem napsam bilemedim :(

La Prairie deneyecegim ben de, burada da yazilmis gorunce tekrar aklima geldi :KK51:

Su an iki pudra kullaniyorum. Biri Lancome Color Ideal Poudre, tam anlamiyla ten makyaji yapacagim zaman kullaniyorum bunu. Normal zamanda, makyaj yapmadigim zaman sadece puruzsuzlestirsin ve parlamayi onlesin diye de Missha Art Designing Sebum-cut Pact kullaniyorum. Ikisinden de cok memnunum.

Chanel poudre universielle libre kullanıyorum. Çook memnunum, özellikle göz altında aşırı doğal duruyor. Herkese öneririm. :KK68:

Karmadan yağlıya dönük ciltler için bir pudra önerisi verebilir misiniz kızlar? Kapatıcı olmayan şeffaf yapıda ama kalıcı bir pudra var mı cilleteki parlamayı engelleyen ? Çok mu şeyi bir arada istiyorum ?

arkadaşlar transparan pudra blen var mı? rimmelin stay matte si transparan mı? ve bunları ne tür fırçayla sürmemiz daha güzel oluyor? allık mı yüz fırçası mı?

arkadaşlar transparan pudra blen var mı? rimmelin stay matte si transparan mı? ve bunları ne tür fırçayla sürmemiz daha güzel oluyor? allık mı yüz fırçası mı?
rimmelin stay mattesi tamamen transparan bir pudra değil.
yani şöyle söyliyim mesela 5 rengi var değil mi. içlerinden bir tanesi transparan. ama hangi numara olduğunu hatırlamıyorum şu an. watsonsta sorarsanız yardım ederler diye düşünüyorum.
bunun dışında max factor creme puff 05 numara transparan pudradır. ben transparan olmayanını kullanıyorum çok memnunum. eminim transparan olanıda güzeldir.
fırça konusunda bilgim yok ben bütün pudralarımı pudra fırçamla kullanıyorum.

Catherine arley silky touch compact pidra kullaniyorum baya da memnunum.Kapaticiliği çok iyi ve kalıcı.Hem de 7 TL.Bence mutlaka bu önerimi dikkate al.

Back