• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

Flormarın terracotta pudrası

Son düzenleyen: Moderatör:
Flormarın terracotta pudrası !

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar moralım bozuldu,mac mıneral pudra aldım,ama bugun bir dorumda fark ettim talc var,kanser yapıcı :( bilgisi olan varsa paylaşsın

matlık istediğimde rimmel stay matt, nyc ve flormar transparan toz pudrası
güneş koruma istediğimde skin79 (30spf), pure beauty (spf40) pudra
ışıltı istediğimde de yeni aldım ve çok sevdim wet n wild reserve your cabana

Gosh'ın BB pudrasıda çok beğeniliyor onuda denemek istiyorum biraz elimdekiler azaldığında

Arkadaşlar cilde nem veren bi pudra bileniniz varsa öneri istiyorum cildimin bazı yerleri çok kuru yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar cilde nem veren bi pudra bileniniz varsa öneri istiyorum cildimin bazı yerleri çok kuru yardımcı olursanız çok sevinirim

gosh un bb pudrası var henüz denemedim ama bb dediğine göre nem veren pudralardandır, bir de maybellinede görmüştüm galiba..

gosh un bb pudrası var henüz denemedim ama bb dediğine göre nem veren pudralardandır, bir de maybellinede görmüştüm galiba..
Çok teşekürler canım maybelline daha önce kullanmıştım ama pek memnun kalmadım,diğer yazdığınıda bi araştırayım çok sağol

canım denedin mi bunu ben de merak ediyorum mat bir bitişi mi var?

hayır denemedim henüz elimde çok pudra var spf li olanlara öncelik vererek azaltmaya çalışıyorum aslında bayram indiriminde aklıma da gelmedi indirimde alıp deneme şansım olurdu ama unuttum

cildim yağlı, aslında pudra kullanmak hiç istemiyorum gözenekleri tıkayıp sivilce oluşumunu tetiklediği için, ama yüzümde çok büyük olmasa da isilik tarzı sivilceler var. yaz aylarında da sıcakta pudra çok rahatsız edebiliyor ama mecbur. ne önerirsiniz? kalıp gibi de durmasın ama pürüzsüz dursun istiyorum.. :KK51:

Mac studio fix fondoten pudra ve kapatıcı kullanıyorum bu kadar doğal ve duru bi fondoten denedim ama bulamamistim artık vazgeçilmezim yani

Aldığım ürün bitmek üzere, yenisini en kısa zamanda alacağım ve hala şiddetle öneriyorum MAC Studio Fix pudrayı. Yüzüm, ten rengimle birebir örtüşen başka bir pudra denemedim ben bunun kadar..
Fiyat olarak daha düşük seçenek olarak yedekte Alix Avien Terracotta pudrayıda ara sıra kullanıyorum.
MAC olarak hangi renk kullanıyorusun,ben baya açık tenliyim ne önerirsiniz?

Bu sarı alt ton yada pembe neye göre belirleniyor tam kestiremedim o_O Yani sarı galiba bnm çnkü bazen yüzüm sararıyo :p Ama kesinlkle sarı renk verecek bi pudra istemyrm.Note aldım en açık tonu dahi sarımsı :KK43:Beyaz olsun porselen gibi istiyorum :KK49:

bende Mac stüdio fix kullanıyorum bazende max factor puff

3 hobi satış danışmanı tanıdıgımdan fondaten önerisi isterken bana hem fikir olup alix avien terracotta pudra dediler vardır bir bildikleri deyip aldım ve 3 ürün bitirdim elimdeki ürün bitince yine koşarak alacağım bir ürün

Back