- 13 Nisan 2015
- 6
- 0
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gosh'ın BB pudrasıda çok beğeniliyor onuda denemek istiyorum biraz elimdekiler azaldığında
Arkadaşlar cilde nem veren bi pudra bileniniz varsa öneri istiyorum cildimin bazı yerleri çok kuru yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok teşekürler canım maybelline daha önce kullanmıştım ama pek memnun kalmadım,diğer yazdığınıda bi araştırayım çok sağolgosh un bb pudrası var henüz denemedim ama bb dediğine göre nem veren pudralardandır, bir de maybellinede görmüştüm galiba..
canım denedin mi bunu ben de merak ediyorum mat bir bitişi mi var?
MAC olarak hangi renk kullanıyorusun,ben baya açık tenliyim ne önerirsiniz?Aldığım ürün bitmek üzere, yenisini en kısa zamanda alacağım ve hala şiddetle öneriyorum MAC Studio Fix pudrayı. Yüzüm, ten rengimle birebir örtüşen başka bir pudra denemedim ben bunun kadar..
Fiyat olarak daha düşük seçenek olarak yedekte Alix Avien Terracotta pudrayıda ara sıra kullanıyorum.
Baya acık tenliyseniz nc15 öneririm :) tabi pembe alt tonluysanız nw15 .MAC olarak hangi renk kullanıyorusun,ben baya açık tenliyim ne önerirsiniz?