- 25 Ekim 2016
- 78
- 19
- 33
Evet omirluk olani var mi acaba bende ameliyat olmak istiyorum doktor ,yapilacagi yer ,marka, omurluk mu cevap bulmaya calisiyorum yardimci olacak varsa cok dua edicemkızlar,
silikonlar en fazla kaç sene kalıyor?ömürlük olnları var mı?
Doktorunuz kimdi memnun musunuzCanım bana kas zarı altı,meme ucu kesisi ile 400cc yuvarlak Mentor marka Siltex yüzey Hıgh Profil Cohesive 1 protez koyuldu canımcıgımm..
Merhaba bende doktor arayisindayim albumunuz varsa eklermisiniz ve kas ustu daha mi iyiKas altı yöntemiyle ameliyat olduysan zaten çok şiş ve gergindirler.Şekilleri bile bozuktur şu anda.Yumuşaması biraz zaman alır,ama tedirgin olma zamanla o kadar güzel şekle girip yumuşayacaklarki degişime sen bile şaşıracaksın.O zaman Arzum söylemişti diyeceksin.Merak etme yaza kadar harika kıvama ve şekle girerler,şu anda kış mevsimi zaten Yazın çiçek gibi açılır saçılırsın,plajlarda salına salına yürürsün artık...Ekliyorum seni albüme bakabilirsin ama sendende en kıssa zamanda albüm bekliyoruz..
Merhaba nagor yaptırdınız mıSelamlaar, hangi doktora ameliyat olmuştunuz acaba? Ben de nagor düşünüyorum, bu sebeple soruyorum
Merhaba, hayır, bana mentor yapıldı,Merhaba nagor yaptırdınız mı
Nagoru neden beğenmiyorlarMerhaba, hayır, bana mentor yapıldı,
Bilmiyorum ama ben ilk ameliyatımda da mentor tercih ettim. Bildiğim kadarıyla dünyanın en iyi markası.Nagoru neden beğenmiyorlar
Merhaba bende amelıyat olucam doktorum yıllardır arion kullanıyormus ve hıc bır sorun yasamamıs kendınıa arionda ısrarcı bende yazılar ve yorumları gördükce kafam cok karıstı arion hakkındaki bilginiz nedir acabaÇipli implant, Arion ve Nagordan kesinlikle uzak dur.
Mehraba ben de dr arayisindayim fiyat benom için ikinci planMerhaba bende doktor arayisindayim albumunuz varsa eklermisiniz ve kas ustu daha mi iyi
Merhaba. Protezin tipi neydi ? Pürüzlü mü pürüzsüz mü cohesive jel mi ?Bilmiyorum ama ben ilk ameliyatımda da mentor tercih ettim. Bildiğim kadarıyla dünyanın en iyi markası.
Önceki mesajımda pürüzlü mü pürüzsüz mü takıldı diye sormuşum. Başka bir mesajında gördüm . Mentor pürüzsüz siltex takıldığını yazmışsın. Canım Siltex pürüzlü demektir. Mentor markanın pürüzlü olanlarına siltex deniliyor. Eğer verilen kağıtta siltex yazıyorsa , pürüzlüdür.Bilmiyorum ama ben ilk ameliyatımda da mentor tercih ettim. Bildiğim kadarıyla dünyanın en iyi markası.
Merhaba. 1 veya 2 siltex cohesive mentor jelin sertliğini gösterir. En yumuşak olanı 1 numaradır. Ama siltex pürüzlü demektir. Bu arada yüzün nasıl oldu. O katlantı geçti mi ?Ben de onun yanında 1 veya 2 numara yazınca pürüzlü veya pürüzsüz diye biliyordum . Teşekkürler
merhaba yaptırdınız mı yada arion hakkında bilgi sahibi olabildiniz mi? bende arion düşünüyorum yani protez firması ısrarla arion öneriyor.Merhaba bende amelıyat olucam doktorum yıllardır arion kullanıyormus ve hıc bır sorun yasamamıs kendınıa arionda ısrarcı bende yazılar ve yorumları gördükce kafam cok karıstı arion hakkındaki bilginiz nedir acaba
Pardon pip politek mi oluyor acabaoraletcim senin pıp değil miydi .
Geçmiş olsun, hayırlı olsunBende bugün ameliyat oldum motiva kullanıldı bakalım nolucak mentor yüzde 80 oranında doluydu motiva tamamen doluydu doktorumda bütün imlantlar vardı motivayı seçtim. Bir yazı oluşturcam inşallah sürecimle alakalı sevgiler.