Allah kolaylık versin en azından oldunuz en büyük aşamayı gectinizDaha 3. gundeyim, her yerim şiş, sonuca dair hic bi fikrim yok simdilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin en azından oldunuz en büyük aşamayı gectinizDaha 3. gundeyim, her yerim şiş, sonuca dair hic bi fikrim yok simdilik
doktorunuz kim acabayalnız kas altına yapılırsa ilk 2 ay çok doğal bir görüntü beklemeyin. ödemlerin inmesi görüntünün doğallaşması için 2 ayın dolması gerekiyor anladığım kadarıyla.
Merhabalar aynı şekilde doktorum banada ergonomix i önerdi, bu marka dann takdiranlar bize bi yazabilirmi:) detayli bilgi istiyorum lütfenBenim tercihim motiva ergonomix. O da tam dolumlu ve kılıfının çok sağlam olduğunu söyledi doktorum. Ayrıca ayaktayken damla yatarken yuvarlak şekle girebilen yumuşak bi protez.
.Yok canım benim nagor
Merhaba memnun musunuz durumunuz nasılmerhaba, benim de durumum sizin anlattığınız gibi. görüştüğüm doktor yuvarlak mentor önerdi, birkaç hafta içinde ameliyat olmayı düşünüyorum. sertlik durumu şu an nasıl, kaç cc takıldı ve görünümünü merak ediyorum benimle de fotoğraf paylaşırsanız sevinirim :)
Ben mentor yaptırdım şuan 1. Ayım gögüslerim çok daığal göxüküyor aynı zamanda aşırı sertte değik :) ben çok memnunum.
Merhaba memnun musunuz durumunuz nasıl
Sizin adınıza çok sevindim çok geçmiş olsun...Ben mentor yaptırdım şuan 1. Ayım gögüslerim çok daığal göxüküyor aynı zamanda aşırı sertte değik :) ben çok memnunum
Çok teşekkür ederimSizin adınıza çok sevindim çok geçmiş olsun...
Yırtıklar sonraki süreçte mi başladı ben ilk günden itibaren doktorun tavsiyesi olan kremi sürüyorum,şimdi de aynı kremle masaj yapmaya başladım 3.hafta itibariyleBenim ameliyat olalı 4 ayı geçti. Nagor kullanıldı yumuşamaya başladı göğsüm yuvarlak protez kullanıldı göğüs yapıma damla gitmezmiş. Yapısal olarak göğsüm sert olduğu için çok yumuşak değil ama yırtıklarım oldu o yüzden süreli göğsünüzü nemli tutmanızı tavsiye ederim
Yeni oluştu. Bende hiç göğüs yoktu ondan diye düşünüyorum. Bol nemli tut göğüs bölgeniYırtıklar sonraki süreçte mi başladı ben ilk günden itibaren doktorun tavsiyesi olan kremi sürüyorum,şimdi de aynı kremle masaj yapmaya başladım 3.hafta itibariyle
Evet bende de 25 CC anca meme dokusu vardı ,hamilelikte çatlağım olmadı ama ergenlikten kalma çatlaklar var cilt müsait Hergun sürmeye çalışıyorum ,kaç CC sizin benim çok büyük değil 280 e 295 ccYeni oluştu. Bende hiç göğüs yoktu ondan diye düşünüyorum. Bol nemli tut göğüs bölgeni
425 ccl olması lazımEvet bende de 25 CC anca meme dokusu vardı ,hamilelikte çatlağım olmadı ama ergenlikten kalma çatlaklar var cilt müsait Hergun sürmeye çalışıyorum ,kaç CC sizin benim çok büyük değil 280 e 295 cc
Sizin büyük olmasının da etkisi vardır425 ccl olması lazım
Cc konusuna bişey diyemem ama 1 hafta sonra 16 aylık bebeği kucakta uyutmak zor olur.Ben 5 haftalığım ve şimdi bile cesaret edemem ama herkes farklı benim kollarımda ağır taşıyınca ağrı oluyor kas üstü olmama rağmenMerhaba 49 kilo 1.61 boyundayım. Omuzum vs vücuduma göre geniş, gögüsüm ise 75b. Emzirme dolayısı ile iyice çöktü.
Şimdi sormak istediğim;
1- Dolgun tatmin edilecek büyüklükte gögüs yaptırmak istiyorum kas altı olacak (doktor öyle söyledi) ortalama kaç olmalı
2- 16 aylık bir bebeğim var 1 hafta yanımda yardımcı bulundurabilirim ama sonrasında hayır sizce çok sıkıntı yaşar mıyım ? ( Ben Ayaktayken yürüyorum kucağımda uyuyor , 2. hafta itibari ile benim uyutmam gerekecek günde 2 kez
ortalama kaç olmalı derken onu doktor belirliyor sanırım, protez tipleri de çok farklı high profil oluyor mesela onda belki ölçü düşük olsa da daha hacimli bir protez büyük durabiliyor..Herkesin yapısına göre değişken en iyisi doktorla belirlemek.. Bana kalırsa siz beğendiklerinizi doktorunuza gösterin o mutlaka sizin yapınıza göre şu kadar olmalı ölçüsü diye fikir verir.Merhaba 49 kilo 1.61 boyundayım. Omuzum vs vücuduma göre geniş, gögüsüm ise 75b. Emzirme dolayısı ile iyice çöktü.
Şimdi sormak istediğim;
1- Dolgun tatmin edilecek büyüklükte gögüs yaptırmak istiyorum kas altı olacak (doktor öyle söyledi) ortalama kaç olmalı
2- 16 aylık bir bebeğim var 1 hafta yanımda yardımcı bulundurabilirim ama sonrasında hayır sizce çok sıkıntı yaşar mıyım ? ( Ben Ayaktayken yürüyorum kucağımda uyuyor , 2. hafta itibari ile benim uyutmam gerekecek günde 2 kez