Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mentor silikon öneririm. Travmayla çarpmayla Protez patlasa bile silikonu akmıyor.Bu aralar mesajlardan gördüğüm kadarı ile ameliyat olacak arkadaşlar protez seçme konusunda yardıma ihtiyaç duyuyor. Lütfen bu başlıkta sadece protezleri konuşalım. Ameliyat olanlar protezleri ile ilgili fikirlerini söyleyerek ameliyat olacaklara yardım etsin.
Güzel paylaşımlar dilerim
zamanla azalacaktır. arveles gibi ağrı kesiciler ödemi ve sertliği azaltabilir.Merhabalar es zamanlı meme onarımı ameliyatın oldum. Meme tas gibi. Yatarken cok sızlıyor. Kas altı oldu ameliyatım. 20 gün oluyor. Tas hissi yumusama dönemi ne zaman . Sırtımda da sertlik yasıyorum. Bunlar normal mi cevaplarsanız cok sevinirim.
Merhaba ameliyat oldunuz sanırım, geçmiş olsun memnunmusunuz ? Nerede?hangi doktor yaptı hangi marka protez acaba?Arkadaşlar merhaba, hastahaneye ne götürdünüz ? Büyük ihtimal tek başıma olacağım kesin al dediğiniz birşey var mı ?
Çok mutlu, çok korkulu ve çok heyecanlıyım
motivanın kapsül oluşturduğunu nerde okudunuz acaba, mentor ve motiva arasındayım?Bir çok tanıdığım Nagor marka taktırdı. Gönül rahatlığı ile Nagor tercih edebilirsiniz. Kapsül Kontraktürü ve yırtılmaya karşı ömür boyu garanti de veriyor. Özellikle Motiva'nın son dönemde kapsül kontraktüründen dolayı değişime gittiğini duyuyorum çeşitli okuduğum forumlardan. Bu konuda yüzeyden daha çok doktorunuzun ne kadar steril çalıştığı önemli. Bu konuda doktora güvenmekte fayda var.
Merhaba evet oldum. Mersin hilmi tunç yaptı.Merhaba ameliyat oldunuz sanırım, geçmiş olsun memnunmusunuz ? Nerede?hangi doktor yaptı hangi marka protez acaba?
Bir sıkıntı çıksa doktor senin aldığın ürüne atacak, ürün sattığın yer doktora sorunu atacak.Merhaba, meme protez satan medikallerden protezi ayrı alıp hastanede taktıran oldu mu? Marka olarak en çok hangisi bizi ileriki süreçler için üzmez? Devlet hastanesi protez için 15 bin TL dedi acaba medikallerden biz alırsak daha uyguna gelir mi? Medikalden aldıklarımıza ne kadar güvenebiliriz. Marka fiyat kıyaslaması yapabilir misiniz?
Haklısınız gerçekten merdiven alti ürünler de artınca ben de çok yanaşamiyorum, orijinal gibi gösterilip ucuza getirilen mallar doldu piyasaBir sıkıntı çıksa doktor senin aldığın ürüne atacak, ürün sattığın yer doktora sorunu atacak.
Bu tarz işlerde tek elden yaptırmak daha iyi
ne zaman indi tekrar iner mi acaba ama sanmıyorum dolar falan artınca hastane fiyatları da çok arttı ?Selam kızlar hep aklımda olan birşey bu meme ameliyatı 2022 de fiyatlar nasıl,doktor seçimi .silikon marka tercihi .cc tercihi yolum uzun.sadece düşünceydi ilerde elime param geçince yaptırcam 300cc 400cc bunlar kaçbedene tekamül ediyor ki acaba .95ti 90 dı 85 e indi 80ne doğru gider ben yaptırana kadar sanırım kendi memelerim
Kilo al verde indiler 95 olmuyordu 90 na indi 85 şuan.zayıflıcam 80 ne iner galiba . Fiyat maliyet 30bin 100bin arasımıne zaman indi tekrar iner mi acaba ama sanmıyorum dolar falan artınca hastane fiyatları da çok arttı ?
benim sorduklarımda 30'a da vardı 100'e de :)
ben bedenimi dedim fiyattan haberim yokKilo al verde indiler 95 olmuyordu 90 na indi 85 şuan.zayıflıcam 80 ne iner galiba . Fiyat maliyet 30bin 100bin arasımı
:d ben aslında fiyatlar inmişti bir ara dediniz zannetmiştim kiloyu kastetmemiştim :d eğer indiği bir dönem vs oluyorsa kaçırmak istemem sezonu fiyatlar en son 2 ay önce öyleydi şu an çok korkuyorum sormayaKilo al verde indiler 95 olmuyordu 90 na indi 85 şuan.zayıflıcam 80 ne iner galiba . Fiyat maliyet 30bin 100bin arasımı
Kilo değil sütyen numarası inermi inmezki:d ben aslında fiyatlar inmişti bir ara dediniz zannetmiştim kiloyu kastetmemiştim :d eğer indiği bir dönem vs oluyorsa kaçırmak istemem sezonu fiyatlar en son 2 ay önce öyleydi şu an çok korkuyorum sormaya
Bende yeni ameliyat oldum henüz 1 ay oluyor . benim de MENTOR High profile taktırdım. Gayet memnunum Doktorum doğallığın şüphe etme dedi gerçekten şuan yeni olmasına rağmen yapay durmuyor zamanla da yumuşayacak. Tavsiye ederim iyileşme sürecim de çok çabuk oldu 5 gün sonra işe başladım (Bilgisayar başında işim ) :)Önce ben başlayayım. 4 sene önce oldum ameliyatımı ve mentor kullanıldı. Valla hangi süreçlerden geçtiğimi hatırlamıyorum ama memnunum halimden. Ha bugün olsa sanırım arion taktırırdım. Geçtiğimiz yaz arion takılan arkadaşımın göğsünün yumuşaklığı şimdidençok doğal..
Geçmiş olsun, darısı ben gibi bekleyenlere :) Kaç TL ye mal oldu ve özel mi devlet hastanesinde mi oldunuz? Araştırma sürecindeyimBende yeni ameliyat oldum henüz 1 ay oluyor . benim de MENTOR High profile taktırdım. Gayet memnunum Doktorum doğallığın şüphe etme dedi gerçekten şuan yeni olmasına rağmen yapay durmuyor zamanla da yumuşayacak. Tavsiye ederim iyileşme sürecim de çok çabuk oldu 5 gün sonra işe başladım (Bilgisayar başında işim ) :)
Yorumlarda çok ciddi yanlış bilgilendirmeler var. Nagor ve Mentor aynı kefeye bile koyulacak protezler değil öncelikle Mentor marka protezin FDI onayı var ve firmanın 10 sene garantisi var. göğüs içinde kendi kendine aşınması ve patlaması durumunda ömür boyu garantisi mevcut. Yani size demem o ki Arion,polytech,nagor gibi protezler 2. kalite olarak protezlerdir. Bu saydığım 3 protezi kullanan hekimlerin ücretleri daha düşüktür bu verdiğim bilgileri klinikler gizli tutar ama eğer ki bu işe baş koyduysanız doktorunuza Mentor olması konusunda diretin. Mentor ameliyattan sonra size bir garanti belgesi veriyor ve o garanti belgesi sonrası kapsül oluşması durumunda ücretsiz değişim sağlıyor (dereceye göre)Bu aralar mesajlardan gördüğüm kadarı ile ameliyat olacak arkadaşlar protez seçme konusunda yardıma ihtiyaç duyuyor. Lütfen bu başlıkta sadece protezleri konuşalım. Ameliyat olanlar protezleri ile ilgili fikirlerini söyleyerek ameliyat olacaklara yardım etsin.
Güzel paylaşımlar dilerim
Yorumlarda çok ciddi yanlış bilgilendirmeler var. Nagor ve Mentor aynı kefeye bile koyulacak protezler değil öncelikle Mentor marka protezin FDI onayı var ve firmanın 10 sene garantisi var. göğüs içinde kendi kendine aşınması ve patlaması durumunda ömür boyu garantisi mevcut. Yani size demem o ki Arion,polytech,nagor gibi protezler 2. kalite olarak protezlerdir. Bu saydığım 3 protezi kullanan hekimlerin ücretleri daha düşüktür bu verdiğim bilgileri klinikler gizli tutar ama eğer ki bu işe baş koyduysanız doktorunuza Mentor olması konusunda diretin. Mentor ameliyattan sonra size bir garanti belgesi veriyor ve o garanti belgesi sonrası kapsül oluşması durumunda ücretsiz değişim sağlıyor (dereceye göre)