Bende dikleştirme ve silikon yaptırmayı düşünüyorum. Doktor nagor marka kullanacağını söyledi. Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar
Fransızcan veya İngilizcen varsa ANSM sitesine bakabilirsin canımBen Volkan Tayfurdan randevu aldim kendisi Polytech kullaniyormus. Haber sitelerinde yasaklandigi yaziyor ama makale arastirmasi yaptigimda yasaklanmasina dair mantikli bir bilgi bulamadim bilginiz var mi?
Bilgi için teşekkür ederim. Ben internette hiç bilgi bulamamıştım. Siz nasıl ulaşıyorsunuz bu bilgilereNagor’un GOJEL damla protez referansı olan : XF1 ; XF2 ; XF3 ; XM1 ; XM2 ; XM3 ; XL1 ; XL2 ; XL3 ; TM F1 ; TM F2 ; TM F3,
Yuvarlak İMPLİO referanslı olan: IMPLEO EHR ; IMPLEO HR ; IMPLEO MR ;
Ve yuvarlak GFX referanslı olan GFX ; GFXLP ; GFXEH protezler önerilmiyor ve bazı ülkelerde yasaklandı. O yüzden taktırma derim.
ANSM’in yaptığı açıklamaları takip ettim. Yasaklanan, önerilmeyen protezlerin markası, şekli, referansların listesini yapmışlardı. Makale ve yasal kararları ile birlikte.Bilgi için teşekkür ederim. Ben internette hiç bilgi bulamamıştım. Siz nasıl ulaşıyorsunuz bu bilgilereYasaklanan birşeyi Araştırma hastaneleri hastalarda nasıl kullanabiliyor bunu da merak ettim açıkçası
Sende kaydet. Doktor ve protez seçiminde bu liste vereceğin karara yardımcı olacaktır.Gittiğim Özel muayenesi olan doktorda polytech kullanacağını mentorun ucuz olduğunu söyledi. ☹ Gerçekten öylemi acaba hiç bilgim yok.
Aynen... Değiştirmek için doktor arıyorum fakat hiç biri Mentor’u kullanmıyor. Onu geçtim Motiva’ya da razıyım. Kime sorduysam Sebbin veya Arion dedi.Ne zor işlermiş bunlar....
Allergan’dan daha pahalı. Diğer protezlere göre pahalı veya ucuz olduğuna dair hiç bir fikrim yok.Peki mentor diğerlerine göre daha mı ucuz?
Teşekkür ederim bilgi içinAllergan’dan daha pahalı. Diğer protezlere göre pahalı veya ucuz olduğuna dair hiç bir fikrim yok.
Merhaba, İngilizce websitesini bulamadım, link varsa atabilir misiniz?Fransızcan veya İngilizcen varsa ANSM sitesine bakabilirsin canım
Siz neden değiştirmek istiyorsunuz? Bir problem mi olduAynen... Değiştirmek için doktor arıyorum fakat hiç biri Mentor’u kullanmıyor. Onu geçtim Motiva’ya da razıyım. Kime sorduysam Sebbin veya Arion dedi.
Bir önceki sayfada sorularınızın cevabı detaylı bir şekilde mevcut.Arklar herkese merhaba sizce ariyon marka protez iyimi?
Mentor merde ucuzsa dr söylesin deGittiğim Özel muayenesi olan doktorda polytech kullanacağını mentorun ucuz olduğunu söyledi. ☹ Gerçekten öylemi acaba hiç bilgim yok.
Önce ben başlayayım. 4 sene önce oldum ameliyatımı ve mentor kullanıldı. Valla hangi süreçlerden geçtiğimi hatırlamıyorum ama memnunum halimden. Ha bugün olsa sanırım arion taktırırdım. Geçtiğimiz yaz arion takılan arkadaşımın göğsünün yumuşaklığı şimdidençok doğal..
Sanmıyorum diğerlerinden uygun olduğunu. Oldukca pahali be en iyisiydi ama 5 yil onceSanırım mentor diğer protezlerden uygun fiyatlı olduğundan tercih ediliyor. Bunun konuyu açınca araştırdım arion ve natrell kişiye birtakım garantiler veriyorlar. Hem daha yeni teknolojiyle üretilmiş olmaları hem de verdikleri garantiler nedeniyle fiyat farkı var sanırım..
Benimde mentor 5 yil oldu ve son derece doğal. Zamanla yumusadi ve çok daha doğal oldu. Cook memnunum.doktoruma söylicem bunu.mentor kullanılcak bende.arion hakkında da bilgi isticem kendisinden