Merhaba, ben de bugün Zekeriya beyle görüştüm fakat boyutu konusunda kararsız kaldım, kendisi 335cc önerdi ancak 355cc de alabileceğini söyledi, ameliyat sırasında deneme yapmadığını bildiğim için de korkuyorum biraz açıkçası sonradan sorun olur mu diye :) siz memnun kaldınız mı? bir de ne kadara olmuştunuz acaba?Ben 28’inde ameliyat oldum, bugün 4.günüm, sürekli yanma batma yok ancak terlediğimde ya da eğilip doğrulduğumda benim de yanıyor, jilet kesiği gibi sızlıyor dikişlerim. Sütyenin altına dikiş bandajının üstüne yumuşak bir peçete koydum terledikçe değiştiriyorum baya işe yarıyor.
Ben araştırma hastanesine gittim üniversitenin bana zamlardan dolayı 10 bin lirayı bulabileceğini söylediDevlet hastanesinde ne kadar oluyor ameliyatlar?
Ameliyatı oldum bile 4.günüm Bugun insan bişey için 1 defa utanırmıs aynı şey için bşendaha utanmazmıs oooh cok ağrım var parol ugur parol dan Baska ağrı kesici vermiyor çünkümrb yarın randevum var muayene ve görüşmeye gidicem ne diycem ne sorucam bilemiyorum lafa nasıl baslanır mrb memişlerimi büyütür müsün lütfen mi ayyyycok utanıyorum
Canım meme dokun varmıydı yokmuydu , benim meme dokum hiç yok . 1,68 boy 63 kilo . 350 cc küçük olur bende diye düşünüyorumArzum merhaba umarım görürsün :) Sen de benim gibi kas zarı altı oldun biliyorum. Ben 1 yıl sonra silikonlarimi 450/500cc ile değiştirmek istiyorum. Acaba sarkma yapıyor mu? Çok merak ediyorum evli bir bayansın başkasına sormak istemedim :/ suankiler odemler gidince iyice küçüldü değmedi yaptirdigima sanki(345cc HP var bende)
350 cc kaç bedene denk geliyor rica etsem cevaplar mısınızCanım meme dokun varmıydı yokmuydu , benim meme dokum hiç yok . 1,68 boy 63 kilo . 350 cc küçük olur bende diye düşünüyorum
Natrelle ♥
Allergan protezleri taşıyanlar mutlaka okusun
Geçen sene Allergan protezleri hakkında bir çok konu açıp uyarmıştım. Şimdi ise plastikcerrahi.org.tr, yani Türk plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi derneği önemli bir bilgilendirme yaptı. Lütfen okuyun, Bilgilenim. Mutlaka haberiniz olsun. Bazı doktorlar ne yapıp, ne edip, elindeki...www.kadinlarkulubu.com
Öyle demeyin ama, doktorunuzla konuşun, muayene olun. Kontrollerinizi yaptırın.takıldı artık yapacak bir şey yok :)
Öyle demeyin ama, doktorunuzla konuşun, muayene olun. Kontrollerinizi yaptırın.
Hayat boyu neyin garantisi var ki onun da olsun. Kul yapısı sonuçta allah yapısı değil ki :) illa ki hepsinin bir ömrü var. Ama benim de mentor. En iyisi dediler taktırdık bakalım.Mentor un hayat boyu garantisi var arkadaşlar.
Merhaba canım ameliyatına ne kadar ödedin ben olmayI düşünüyorum inşallahYeni nesil protezlerden kullanmak lazım. Doktorunuz yumuşaklığı konusunda sizi ikna edebiliyorsa nagormuş arionmuş fark etmez bence
Merhaba benim de 2011 yılında Allergan inspira marka takıldı.son 6 aya kadar hiçbir sorunu yoktu ama zaten 8.yildan itibaren kapsül oluşumu sorunu yasaniyormus ve hatta bazı ülkelerde bir çeşit lenfoma yaptığı gerekçesiyle yasaklanmış bu protezler. Şimdi çıkartmak için doktor arayışindayim. Bu arada benim doktorum da ömür boyu garantili diye bu ürünü kullandığını söylemişti.takıldı artık yapacak bir şey yok :)
Surekli duzenli kontroldeyim daha 1 yilim olmadi. Ama bir gun yeniden ameliyat surecini yeniden yasayacak olma fikri bile suan beni cok kaygilandiriyor. Cok yorucuydu maddi manevi. Suan sikintiniz nedir ne hissetnektesiniz?Merhaba herkese, 2011 yılında a
Merhaba benim de 2011 yılında Allergan inspira marka takıldı.son 6 aya kadar hiçbir sorunu yoktu ama zaten 8.yildan itibaren kapsül oluşumu sorunu yasaniyormus ve hatta bazı ülkelerde bir çeşit lenfoma yaptığı gerekçesiyle yasaklanmış bu protezler. Şimdi çıkartmak için doktor arayışindayim. Bu arada benim doktorum da ömür boyu garantili diye bu ürünü kullandığını söylemişti.kesinlikle hiçbir şeyin garantisi yok.cunku çok uzun vadede kullanım sonuçlar bilinmiyor. O yüzden sürekli kontrolleri aksatmamak gerekiyor