teşekkür ederim cevabın için. Bende yuvarlak pütürlü mentor terhih ettim. 1 hafta oldu şimdilik memnunum umarım fazla yumuşamazBenim protezim mentor yuvarlak ve puturlu, 2 ay once ameliyat oldum. Simdiden yumusadi bile, eger masajlarini duzenli ve dogru yaparsan zaten sertlikleri cabuk geciyor. Kaldi ki eger benim gibi cocuk dogurup emzirdiysen pek de yumusak meme tercih etmezsin herhalde
Ben de memişliyim :) Nagor 280 cc kas altı meme altı kesisi anatomik dr Coşkun Levent Taşçı çooook memnunum.
Bayanlar bende silikon taktirmayi düşünüyorum yorumlar cok fazla okuyabildigm kadarini okudum.ben evliyim esim yuvarlak istiyor ama ben emin değilim. Selçuk kuyubasi hasan fındık ve Naci çelik arasında yim
Anladm canm peki maliyeti ne kadara cikti sana.ve kac cc takildi.markasi ne ? Cokmu soru soruyorm :)
Hmm.. Bir gün değiştirme gibi bir durumum olursa arion taktırırım sanırım.. Ama nagoru da merak etmiyor değilim yani..:26:
nagor olan arkadaşlar . hissediyo musunuz. kıvamı nasıl . kenarlardan vs hissediliyor mu .
merhaba ;
aranızda natrelle silikon kullanan varmı arkadaşlar
bi de bunun nagor cinsi olanı varmışeylül ayında ameliyat olacağım halaa bir karar veremedim ya
Bir ay önce ameliyat oldum ve benimki mentor... masaj yaptikca yumsuyorlar simdiye kadar hic bir sorun yasamadim gayet guzel yumsuyorlar acikcasi pekde yumsak olmalarini istemiyorum suan bile gayet iyi :)