Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce ben başlayayım. 4 sene önce oldum ameliyatımı ve mentor kullanıldı. Valla hangi süreçlerden geçtiğimi hatırlamıyorum ama memnunum halimden. Ha bugün olsa sanırım arion taktırırdım. Geçtiğimiz yaz arion takılan arkadaşımın göğsünün yumuşaklığı şimdidençok doğal..
Ben gecen sene bu zamanlarda meme protez ameliyati oldum ve doktorum mentor protez kullandi ve ben memnunum ve duyduguma gorede protez iki sene sonra en dogal halini aliyormus
knu ile alakalı olmayacak kusuruma bakmayın ama , ameliyat ücretinizi paylaşabilir misiniz acaba.
bende kararımı werdi we aylin hanıma amelıyatımı olucam kendsı kafamdakı tum soru ısaretlerını yok ettı 25 martta 300 cc mentor marka protez koyucak ayy smdıden heyecan bastı umarım ıstedgm gbı olur sonuçları sizlerle paylasıcam optm
bana da mentor ultra highn profile 350 cc yuvarlak takildi..stilex jel varmis icinde ve icine delici bir sey girse dahi akmiyormus..memnunum 2 hafta oldu takilali ve asiri bi sertlik yok daha simdiden bile
1 ay oldu benim mentor marka 260 cc kas zarı arası damla protez. yavaş yavaş masaj yapıyorum biraz daha yumuşadı ama normal bir meme yumuşaklığında değiller biraz daha sert ve dik tabiki. ameliyat sonrası masaj verildimi sizlerede
Ultra hıght profil taktıran var mı hıght ile nasıl bir fark var arasında?
benim ultra high.. ameliyattan sonra öğrendim ama öyle olduğunu. göğüs kafesi yani çapı dar olanlar için idealmiş. ama highla arasında yükseklik farkı vardır heralde.
canım öncelikle geçmiş olsun çok zayıf ve dar vucutlumusn? ayrık duruyormu peki bana 320 cc uhp deneyeceğim demişti doktorum?