Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende öyle dedim zaten tamam sorumluluk almak istemiyor ama ben markayı seçtim sonuçta teknik kısmında onlar bilgili yakından takip edicem tabii ama yinede onların görüşmesi lazım aynı şehirde olsak herşey çok daha kolay ama işte istanbul ankara olunca
operasyon ve konuyla ilgili alıyor ama pıp te ce belgeliydi garantileri vardı ama bu oldu diğerlerininde var ama ben artık marka öneremem yaşananlardan sonra diyor fiyatını tam bilmiyorum kesinlikle tahmin ettiğiniz gibi bir tercih nedeni vardır...tşk ederim iyi dilekleriniz için..
Firmayla gorustum fda onayi sadece bizde ve mentor da var diyolar ve arion 10 yil siz neye dayanarak 20 yil garanti veriyosunuz diye sordum biz omur boyu garanti veriyoruz dedi yine kafam karisti arion dusunuyodum simdi natrelle dahami mantikli diyorum
yeni haberlerden sonra ameliyattan korkar oldum nerden bilicez bize de o kötü marka silikonlardan takılmayacağını
yeni haberlerden sonra ameliyattan korkar oldum nerden bilicez bize de o kötü marka silikonlardan takılmayacağını
Almanya ve özellikle fransadan ithal olan protezleri asla taktırmayın...Alacağınız protezin marka ve özelliği ne olursa olsun U.S.A OLmasına özellikle dikkat edin!
İllaki amerikan malı olması gerektiği fikrine katılmıyorum. PIP protezlerinde problem çıkmasının sebebi USA malı olmaması değil firma sahibinin ş.sizliğidir
İllaki amerikan malı olması gerektiği fikrine katılmıyorum. PIP protezlerinde problem çıkmasının sebebi USA malı olmaması değil firma sahibinin ş.sizliğidir