Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldi

Daha önce de söylemişti aldı cevabını. Ayrıca bu kadar önemsenmek beni öyle yüceltti ki 😌 hala laf yetiştirmeye çalışan acizler var görüyorum ki. Dışarı atmışız afedersin kapıdaki görevlilerini gönderiyorlar hahahahhaha konuyu silsem silcem de sizi yormak istiyorum
Aaaaa ama böyle düşünmen bir tık üzer beni 🥲
Ben yorulmam , düşünme sen beni 🥹

Soru silinmeyecek sen ve kıskanılası kişiliğinle banlanıp gideceksin :KK53:
Ağla kız AĞLA ağlama duvarı olarak kullanın burayı vallahi şaka gibisiniz laf yetiştirmeye çalışanlar başkaları ile yorum iletiyor ağlayın kıııız içimin yağları eriyor

Ay beni de herkeşler kıskanıyor biliyor musun? Seni bir tek ben anlarım. Herkeşlerin gözü sürekli üzerimde. Ay bıktım yeter. Gece dışarı çıkamıyorum yıldızlar yanımda sönük kalıyor diye. Bunu da ben söylemedim hee, bir gece dışarıdayken birileri şikayet etmiş bunun yüzünden yıldızları göremiyoruz diye. Geceleri çıkmam yasaklandı. 😞 Pis kıskaçlar yüzünden hep. İnanır mısın çöp atsam çöp atmamı kıskanıyorlar. Öf yani sıkıldım yeter kıskanmayın diye bağırasım geliyor bazen. Çok zor çok.
Yani sizi anlatacak cümle şu laf dalaşına giren ve laf sokunca kendini haklı zanneden bir topluluk yani tek kelime ile acizlik. Allah tan bulun belanızı

Eziklenmenin adı ne zaman kıskanılmak oldu ya? İnsanların gözünde nasıl bir profil oluşturduysanız kimse sizi kıskanmıyor,Aksine ezikliyorlar. Bu elbise sana nasıl yakışır,bu kadar düşük notlarla nasıl aynı fakültede okuruz gibi şeyler kıskanıldığınızı değil eziklendiğinizi gösterir.
Bulunduğunuz ortamlarda sevilmeyen bir insan olabilir misiniz?

Bu tip insanları anlıyorum ben aslında .Bu bir savunma mekanizması onlar için.Bütün hayatları boyunca okuldan başlayarak pek de sevilmeyen ,davranışlarından dolayı garipsenen kişiler ,kendilerinde bir sorun arayacaklarına savunma mekanizması olarak kendilerinin kıskanıldığını ve o yüzden ortamlarda yada hayatlarında yalnız olduklarını içselleştirirler.Öyle yapmazlarsa mutsuz olacaklar çünkü.Ve bu bir kısır döngü olarak bütün hayatlarında tekrar eder nereye giderlerse gitsin .Herkese aynı önyargıyla yaklaşıp daha da itici hale gelirler en sonunda da.

Evet insan kıyafeti ile karşılanır, karakteri ile de uğurlanır.
Kıyafet konusu tamam ise, karaktere yatırım yapmanızı tavsiye ederim.

Herkes kıskanıyormuş.
Derdiniz bu mu gerçekten?

Burdaki insanlardan çok güzelsiniz bu yüzdendir, nasıl böyle olabiliyorsunuz filan diyerek egonuzu okşamasını mı bekliyorsunuz?

Ama şöyle söyleyeyim sıkmamak için yazmadım. Mesela bir saç modeli yaptım diğer gün aynısı öbür arkadaşımda ve kendini övüyor da övüyor sanki seninki b*k gibi olmuş der gibi. Herkes sorunlu değil bir özelliğinden yakınıyorum o da kıskançlıkları. Mesela yeni bir şey aldınız birisi birine gösterdiniz size ters baktı ve hayırlı olsun bile demedi ne düşünürdünüz? Ya da en sevdiğiniz bir eşyanız ne hikmetse arkadşaınız takıldı yere düşürdü ? Yüzüme söyleyen oldu ya benim seni kıskanıyorum diye yalan ya da sanrılarım değil bunlar keşke öyle olsaydı
Ergenlik dönemindeki spot ışık sendromunu atlatamamissiniz ergenlikte tüm gözler üzerimkzde gibi hissederiz psikolojik destek almanız hayatınızı kolaylastiracaktir.

Kıskanç insanlar var yok değil. Lisede benim notlarımı hesaplayıp takdir alıp alamyacagimı hesaplayan arkadaşım vardı. Ona sorardım , Leylaaa ben takdir alıyor muyum bu dönem? diye.😁 Oluyor yani var yani bu tip insanlar ama herkes kıskanç değil.

Merhaba herkese :) şimdi başlığı okuyan belki güldü belki alay etti kimisi de belki anladı ne demek istediğimi 😊 okul hayatımda yurt arkadaşlarım konuşma şeklimden tutun tırnağıma kadar kıskanıyorlardı. Şunu söyleyeyim ben öyle bakımlı tiki kızlardan değilim temizliğe ve hijyene önem veririm. Ya notlarım düşük olmsına rağmen aynı fakülte deyiz diye kıskanıyordu oda arkadaşım 😂 diğeri açığım diye kendisi tesettürlü idi. Düzenli ders çalışıyorum diye kıskanan vardı ya evli çocuklu bir arkadaşımın arkadaşı vardı ben bekarım diye kıskanır beni işte aaa bunu sen mı yaptın hiç beklemezdim bu elbise sana yakıştı mı yaaa falan diye ezmeye çalışırdı düşünün daha neler neleeer. İş hayatında da mesela iş verdikleri zaman büyük çabayla halletmeye çalışırım hep bir baktım artık bana iş vermiyorlar, kendileri mıy mıy bir işi on saate yayarak yaptıkları için patronun gözüne battılar belki ondan 😂 neyse çok maddi durumum da yok ama uygun fiyata özenli giyinmeye çalışırım çünkü insan gerçekten de kıyafetiyle karşılanıyor. İşyerindeki kızların gözleri hep üstümde olurdu ve bu arada iş yeri adabına göre giyiniyorum hani kumaş pantolon gömlek veya ceket tarzı. Bu arada onların maaşı benden çok, belki 5katıdır. Ona rağmen bu neyin çekememezliği. Bu insanlar beni buluyor diye genelleme yapmak istemiyorum hayatıma olumsuzluk çekmek istemiyorum. Sadece bu durumu yaşayan var mı bunu nasıl yeniyorsunuz artık sinirlerimi yıpratmaya başladı? Ya da bende mı sorun var böyle insanları hayatıma çekiyorum

Aman Adanalı canım Adanalı,evde duramıyom sana dadanalı, kız güllü hele hele hele güllü (yıldız tilbe sesiyle😂)

Bu yaşa geldim ,ne zaman herkeşler beni kıskanıyor diyen bir tip gördüysem, hepsi illaki sevimsiz ve etrafça sevilmeyen tiplerdi.

Kıskandığım için affet beni konu sahibi😢
(hepinizde olan o pörtlek göz emoji yok bende onu koydum farzedin 🤣🤣)

Herkes angelina jolie, megan fox bu forumda. Ya tüm kadınlar kıskanıyor ya tüm erkekler onlara bakıyor. Düz insan bir biz varız 🥲 kadınlığının zekatını verseler de nasiplensek

"Kadınlık zekatı" çok iyiymiş. :KK53: :KK70:

Bugün başka bir konuda :

"Daha önce de çocuğunuzun okul müdürü ile ilgili konu açmıştınız. Gerçek sorununuz nedir ?
Tüm erkekler size bakıyor olamaz."

dediğim üye bana :

"Bakıyolarsa benim suçum değil size kimse bakmıyorsa buda benim suçum değil." dedi. :KK57:

Aklıma gelse, ben de arkadaştan kadınlığının zekatını; hiç olmazsa "sadaka"sını isterdim. :KK12: :KK53::KK70:

Son düzenleme:
Aynı benim bir arkadaşım gibisiniz. O da her zaman kiskanildiğini iddia eder. Kuzenleri onu kıskanır, arkadaşları onu kiskanir. .Hatta son iş yerinde canı sıkılmış, benle dertlesirken 'ya kadınlarla dolu ofis istemiyorum,hep aynı sorun. Bunlar da beni kıskaniyor' dedi. 'neyini kiskaniyorlar?' dedim, 'gencim,güzelim,bakimliyim ya. Dikkat çekiyorum. Rahat vermiyor kızlar hep kuyumu kaziyor' dedi . 'dikkat çekecek kadar güzel değilsin ki,ne güzel kızlar var' dedim, bozuldu.
Arkadaşımı çok severim ama türk coğrafyasında kıskanılacak biri degil.
31 yaşında, bekar, güzel bir ilişkisi yok, ofisine çiçekler gelmiyor, dubleks evde - güzel sitede oturmuyor, ailesinden mal mülk kalmamış, arabası yok her gün metrobüse biniyor, toplumca 'saygin' görülen bir meslek erbabı değil, ailesi de toplumca 'saygin' görülen bir meslek erbabı değil, ailesi 'kiz başına' bir yere gitmesine izin vermediği için yan şehre bile gidemiyor, lüks marka kıyafetleri yok, özenip bozenip yakistirip giymiyor, saçları herkes kadar siyah, gözleri herkes kadar kahverengi, yiyip yiyip kilo almayan biri değil, boyu uzun değil, dudakları dolgun değil, sesi güzel değil, müzik aleti çalıp insanları toplayamiyor, dans edemiyor. Ne bileyim yabancı dili - herhangi bir yeteneği,hobisi yok...
Kim seni neden kıskansın ki?
Sizde de aynı o şekilde. Ne özelliğiniz var mesela insanlar sizi kıskansın?
Aynı fakultedeki kız sizi neden kıskansın?
Bekarsiniz da her gün partilerde misiniz,sizi neden kıskansın? Benim bildiğim TC kadini 'vah vah koca bulamadı' diye ezikliyor bile olabalilir sizi.
Belki de sadece sizi sevmediklerinden böyle davranıyorlardir,
Tam olarak neyinizi kiskandiklarini düşünüyorsunuz?
Bence "dikkat cekecek kadar guzel degilsin" yorumunu yaptiginiz icin arkadasiniz sizin de onu kiskandiginizi dusunmustur. Bana birisi boyle dese sahsen o kizin beni kiskandigini dusunurum. Duzgun bir kizmis da aynisini size soylememis. Herkes kendisinin ne derece guzel oldugunun yolda sokakta ne kadar dikkat cektiginin asagi yukari farkindadir. Kiskancliga maruz kalan kadinlarin cogu zaten cok dikkat cekici olmayan ama cevre erkeklerinin cogunun begenebilecegi duzeyde guzellikteki, albenideki, karakterdeki kadinlar. Ortalama guzellikteki bir kadin ofisindeki ortalama ustu guzellikteki ayseyi kiskanir ama asiri guzel basarili bir manken barbara da orada calisiyor olsun. Onu kiskanmaz iste. Cunku kendi ligi ve hitap ettigi erkekleri Barbara kapamaz, Barbara daha ust lige oynuyordur. Fatma'nin rakibi ayse'dir barbara degil.

X