Hangi ortama girdiysem hep kıskanç insanlar denk geldi

Yalnız sen böyle istemediğin kişileri kovamazsın.
İsteyen istediği konuya istediği kadar istediği şekilde yorum yapar. Ha haddini aşarsa cezasını yer oturur ama yapar yani
Sen kimsin ki ikide bi kovup duruyorsun?

Sahi kimsin sen?
Adanalı abdbsbdbsvs

ay Allah askina kimsiniz ki millet tirnaginiza kadar kiskansin? Bin tane olay saymissiniz da bana gore hepsi sizin abarti ve sanrilariniz. Inanin bana bu size zarar verir.

Kiskanclar yok mu? Var tabikide ama
Uzgunum ben sizin gibileri biliyorum
Ortalamanin altinda bir tiple " herkes beni kiskaniyor " sananlar cok tehlikeli ya.
Evet ya var bende de bu tipler, başına ne gelse nazar değdi der bir de hahahahaha

sizin gibi 5-6 puanlık kızlar bile kıskanıldığını dert ediyorsa 10 puanlık dünyaca ünlü, zengin, fıstık gibi vs modelleri napsın? Sizce onlar beni herkes kıskanıyor diye ortada geziyoe mudur? Ben sanmıyorum. Kendilerine güvenleri olduğundan çevrelerindeki kıskançlıklar onları rahatsız etmez.

Herkesi engellemişsiniz çok kıskandım ..
Aynen oturup onu araştırmışsınız o kadar mutluyum ki bu kadar konuşulduğuma :) işleri güçleri olmayan insanlar beni konuşuyor trajikomik :))) eğlendiğini sanan düşüncesizler sende aralarına katıldın

sizin gibi 5-6 puanlık kızlar bile kıskanıldığını dert ediyorsa 10 puanlık dünyaca ünlü, zengin, fıstık gibi vs modelleri napsın? Sizce onlar beni herkes kıskanıyor diye ortada geziyoe mudur? Ben sanmıyorum. Kendilerine güvenleri olduğundan çevrelerindeki kıskançlıklar onları rahatsız etmez.
Dedi insanları puan skalasına sokan insan. Güzellik görecelidir değil diyorsan özgüvenini bir sorgula derim her algıya inanıp sürüklenerek giden tiplerdensin. Ayrıca güzellik ten bahseden kim ki size göre dış güzellik kıskanılası demekki ona göre yorum yaptınız

Engelle kız herkesi kendi kendine yazar cizersin ohh canım kendim :KK53:
Aynen siz de beni konuşun canlarım kudurun olduğunuz yerde çocuk gibi en son lafı ben söylicem ayaklarına girin. Eğleniyorum gerçekten 💕 kendi kötülüğünüz de boğulun beybileeerr silinse soruyu silcem kız valla sizi yoruyorum böyle kusura kalmayın hahahaha

Aynen siz de beni konuşun canlarım kudurun olduğunuz yerde çocuk gibi en son lafı ben söylicem ayaklarına girin. Eğleniyorum gerçekten 💕 kendi kötülüğünüz de boğulun beybileeerr silinse soruyu silcem kız valla sizi yoruyorum böyle kusura kalmayın hahahaha
Soru silinmeyecek sen ve kıskanılası kişiliğinle banlanıp gideceksin :KK53:

Abartmasanız mı acaba ? 😒

Bu arada herkesi engellemişsiniz de konunuza kim yorum yapacak ?

Engellediklerinizin size selamı var .
-Bibli -Bibli da “cami duvarı” dedi.
İleteyim de üzerimde kalmasın :))
Daha önce de söylemişti aldı cevabını. Ayrıca bu kadar önemsenmek beni öyle yüceltti ki 😌 hala laf yetiştirmeye çalışan acizler var görüyorum ki. Dışarı atmışız afedersin kapıdaki görevlilerini gönderiyorlar hahahahhaha konuyu silsem silcem de sizi yormak istiyorum

Ay beni de herkeşler kıskanıyor biliyor musun? Seni bir tek ben anlarım. Herkeşlerin gözü sürekli üzerimde. Ay bıktım yeter. Gece dışarı çıkamıyorum yıldızlar yanımda sönük kalıyor diye. Bunu da ben söylemedim hee, bir gece dışarıdayken birileri şikayet etmiş bunun yüzünden yıldızları göremiyoruz diye. Geceleri çıkmam yasaklandı. 😞 Pis kıskaçlar yüzünden hep. İnanır mısın çöp atsam çöp atmamı kıskanıyorlar. Öf yani sıkıldım yeter kıskanmayın diye bağırasım geliyor bazen. Çok zor çok.

X