İlköğretim Yorum ve Soruları Hangi okul?

ben çocuğumu devlete göndermeyi planlıyorum. ikimizde öğretmeniz eksik kaldığı yerde bizde tamamlarız. sosyal aktivite içinde bir sürü hafta sonu kursları var. şahsen özel kolej değilde birikim yapıp ilerde özel üniversitede okumasından yanayım.

Eryaman Anemon koleji hakkında bilgisi plan var mı?

Imkanlarimiz kısıtlı degil aslinda. 8500 tl aylik gelir var ve kira sorunumuz da yok. Benim derdim parayi biriktirip, oglumun ileriki hayatinda daha efektif kullanıp kullanamayacagim. Yani ilkokulda daha lux bir okula gerek var mi diyorum. Yoksa gonderecegim diger okul da fena degil. Standartlarda bir ozel okul. Ben anlatamadim galiba derdimi :)

Ben anlayamadim sanirim ,ilk okul icin ben cok lüks okula gerek olmadiğını düsünüyorum yani esasen cocukta bitiyor iş ,hangi okul olursa olsun basarili cocuk her daim basari sağlıyor :) hakkinizda hayirlisi olsun birde okuldan ziyade öğretmen önemli bunuda bir arastirin okula bakarken

ben çocuğumu devlete göndermeyi planlıyorum. ikimizde öğretmeniz eksik kaldığı yerde bizde tamamlarız. sosyal aktivite içinde bir sürü hafta sonu kursları var. şahsen özel kolej değilde birikim yapıp ilerde özel üniversitede okumasından yanayım.

Ben de tersinden yanayım :) Dolu bir eğitim hayatı olsun, iyi bir okula veya burslu bir programa bileğinin hakkıyla girecek duruma gelsin....ondan sonra profesyonel hayatta kimse tutamaz böyle bir insanı.

Bence iyi bir okul iyi bir temel önemli.
Benim ailemin durumu iyi olduğu halde yollamadılar hala İngilizcede kendime güvenemiyorum. O kadar kurslar falan aldığım halde olmuyor. Yani o küçüklükten İngilizce eğitimini alan arkadaşlarım kadar özgüvenli olamadım İngilizce de mesela.
Yine bir arkadaşımın kardeşi meşhur bir kolejden mezun. Tüm sınıf arkadaşları ya tıpta ya odtü de... Cidden kazanamayanı geçtim orta halli üniversite kazanan yok.
Temelden güzel eğitim alan çocuk zaten sonrasında fark atıyor.

+1
Tamamiyle katılıyorum. Yabancı dille ilgili kısımlara da +146864

Ben çocuğumu devlet okulunda okutmayı düşünüyorum. Üniversite sınavında kazanamazsa, istediği bölüme göndermeyi düşünüyorum, isterse yurtdışı bile olur.

Tüm eğitim hayatı boyunca özel okula gideceğine üni. De gönderirim diyorum.

Ben hiç özel okula gitmedim. Dershaneme ailem tek kuruş ödemedi. Öhöm Türkiye derecemi söylemeyeceğim

Ben de aynıyım ama özel okula gitmiş olmayı isterdim zira okuldan hiçbir şey öğrenmedim. Serseri gürültücü çocuklar, bir derste 3 problem çözen 0 motivasyon hoca...ne öğrendiysem dersaneden. Alelade bir liseden değil sayılı anadolu liselerinden birinden mezunum, onun öğrenci profili çok yüksekti ama öğretmen kalitesi yine düşük, eğitim yine leş. Ortaokul hayatım zaten berbat bir devlet okulundaydı, zenginlerin yaşadığı bir semtte gittim güya ana serseri çoktu, arka tarafta varoş mahallesi varmış ordaki çocuklar da geliyordu...gerisini anlatmayayım.

Evet ben de bir Anadolu lisesi mezunuyum en iyisi bile felaket. Bu sistemden kaynaklanıyor. He bir de şu yönden arkadaşlara katılıyorum ilkokul da özel okula gitmiş Arkadaşlara güzel yabancı dil eğitimi veriyorlar çok daha Özgüvenliler dil konusunda

Kızlar aslında bu nispeten fiyatı daha uygun okulda da haftalık 8 saat ingilizce var. Üstelik bir kısmını da yabancı bir hoca veriyor. Ayy valla çıkamadım işin içinden. Pazartesi bu işi halletmem lazım..

Kızlar aslında bu nispeten fiyatı daha uygun okulda da haftalık 8 saat ingilizce var. Üstelik bir kısmını da yabancı bir hoca veriyor. Ayy valla çıkamadım işin içinden. Pazartesi bu işi halletmem lazım..
İmkanınız varsa okulların facebook sayfalarına resmi sayfalarına ve şikayetim var sitesine bakıp okulları aratın hatta bu yıl ordaki bir veliyle iletişime bile geçseniz süper olur

X