- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.248
- Konu Sahibi yaz gecesi
Hayir, ilkokul 1. Sinifta cikarsa, ilkokul hayati boyunca her yil 3500 tl gibi bir rakam.tesvik dediginiz bir defaya mahsus 1000 tl gibi bir para degil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir, ilkokul 1. Sinifta cikarsa, ilkokul hayati boyunca her yil 3500 tl gibi bir rakam.tesvik dediginiz bir defaya mahsus 1000 tl gibi bir para degil mi?
Eryaman Anemon koleji hakkında bilgisi plan var mı?
Imkanlarimiz kısıtlı degil aslinda. 8500 tl aylik gelir var ve kira sorunumuz da yok. Benim derdim parayi biriktirip, oglumun ileriki hayatinda daha efektif kullanıp kullanamayacagim. Yani ilkokulda daha lux bir okula gerek var mi diyorum. Yoksa gonderecegim diger okul da fena degil. Standartlarda bir ozel okul. Ben anlatamadim galiba derdimi :)
mekatronik muhendisligi sanirim sizin ki? Calisiyor musunuz? Is imkanlari nasil?
ben çocuğumu devlete göndermeyi planlıyorum. ikimizde öğretmeniz eksik kaldığı yerde bizde tamamlarız. sosyal aktivite içinde bir sürü hafta sonu kursları var. şahsen özel kolej değilde birikim yapıp ilerde özel üniversitede okumasından yanayım.
Bence iyi bir okul iyi bir temel önemli.
Benim ailemin durumu iyi olduğu halde yollamadılar hala İngilizcede kendime güvenemiyorum. O kadar kurslar falan aldığım halde olmuyor. Yani o küçüklükten İngilizce eğitimini alan arkadaşlarım kadar özgüvenli olamadım İngilizce de mesela.
Yine bir arkadaşımın kardeşi meşhur bir kolejden mezun. Tüm sınıf arkadaşları ya tıpta ya odtü de... Cidden kazanamayanı geçtim orta halli üniversite kazanan yok.
Temelden güzel eğitim alan çocuk zaten sonrasında fark atıyor.
Ben hiç özel okula gitmedim. Dershaneme ailem tek kuruş ödemedi. Öhöm Türkiye derecemi söylemeyeceğim
İmkanınız varsa okulların facebook sayfalarına resmi sayfalarına ve şikayetim var sitesine bakıp okulları aratın hatta bu yıl ordaki bir veliyle iletişime bile geçseniz süper olurKızlar aslında bu nispeten fiyatı daha uygun okulda da haftalık 8 saat ingilizce var. Üstelik bir kısmını da yabancı bir hoca veriyor. Ayy valla çıkamadım işin içinden. Pazartesi bu işi halletmem lazım..
Çok araştırdım. Beğndiğim okullar hakkında hiç olumsuz görüş yok.İmkanınız varsa okulların facebook sayfalarına resmi sayfalarına ve şikayetim var sitesine bakıp okulları aratın hatta bu yıl ordaki bir veliyle iletişime bile geçseniz süper olur
Her şey hemen hemen eşit ölçüdeyse bundan sonrası içinize hangisinin sindiği olacak sanırımÇok araştırdım. Beğndiğim okullar hakkında hiç olumsuz görüş yok.