• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

Hangi GSM operatorunu kullaniyorsunuz ve memnun musunuz ?

• Turkcell - Memnunum

OY: 973 30,5%
  • Turkcell - Memnun Degilim

OY: 267 8,4%
  • Vodafone - Memnunum

OY: 743 23,3%
  • Vodafone - Memnun Degilim

OY: 138 4,3%
  • TürkTelekom - Memnunum

OY: 823 25,8%
  • TürkTelekom - Memnun Degilim

OY: 258 8,1%
  • GSM kullanmiyorum !

OY: 5 0,2%

• Ankete Katılan
    3.191
Turkcell kullanıyodum indirimli 600 dk bitince malesef pahalı gelmeye başladı Vodafone a geçtim memnunum :3:

turkcell 1000 dk + 1000sms 40 TL ödüyorum ama pahalı geliyor, değiştirmeyi düşünüyorum

avae hat aldım yeni. ama başıma tuhaf tuhaf vergiler çıkardığı için gelmesi gereken faturadan 10 tl daha fazla geliyor fatura.
sizde de öylemi acaba

vodafone kullanıyorum.kampanyaları tarifeleri güzel ama çekmiyo işte..reklamı da var ya metroda çekmiyormuş orda çekmiyormuş burda çekmiyormuş bilmem neymiş yalan çekmiyo işte:( metroda çekmiyo hadi onu anladık kalabalıkta çekiyo die reklam yapıolar hiçbirinin aslı yok vodafone kullanıyorum ama en iisi turkcell o da pahalı işte işimize gelmiyo :P

Son düzenleme:
avea öğretmen hattı kullanıyorum ama pek bi avantajı kalmadı öğretmen hattı kullananların sayısı azaldı sadece annemler şehir dışında olduğu için onlarla sınırsız konuşabilmek güzel ama farklı bir iki kişiyi arayınca fatura kabarıyo da kabarıyo

Ayrıca avea kapsama alanının çok geniş olduğunu söylüyor yazları didime gidiyoruz bizim evin içinde civarındsa çekmiyo konuşmak için sitenin ön tarafındaki çöplüklere gitmek gerekiyo:50: Duyurulurrrr

yıllardır avealıyım durdurgum kabahat hiç bir yere çekmiyo iğrenç bir hat yarın hemen wodafone geçicem

yıllarca tcell kullandıktan sonra geçen sene avea'ya geçtim ve çok ama çok mutluyum, yıllarca boşuna para ödemişim fazladan.

Turkcell/Memnunum .. bir sorunum oldugunda musterı hızmetlerı bana cok yardımcı olluyor ve tarifeleri cok bu yuzden memnunum :) Sms ve konusma paketlerı guzel :P Bazen hediye de veriyor ooh . :P

Turkcell..her yerde full çeker.
Memnunum.
Ama sakın faturalıya geçmeyin,:)

turkcele geçtim
memnun değilim
şehrin göbeğinde doğru dürüst çekmiyor
tünelmişş :37:
pehhh:19::19:

Back
X